ورزشی 19:40 - 30 بهمن 1398
تیم والیبال شهرداری ورامین با باخت مقابل شهرداری گنبد، دومین شکست خود در فصل جاری لیگ را تجربه کرد.

دومین شکست شهرداری ورامین در لیگ‌برتر والیبال

به گزارش ایسنا، رقابت‌های هفته هجدهم لیگ‌برتر والیبال ایران، عصر امروز (چهارشنبه) ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۸ با برگزاری ۵ دیدار پیگیری شد که در پایان، تیم‌های فولاد سیرجان، شهداب یزد، سایپا تهران، سپاهان اصفهان و شهرداری گنبد مقابل حریفان خود به برتری رسیدند. شهرداری ورامین با باخت مقابل گنبد، دومین شکست خود در فصل جاری لیگ را تجربه کرد.

در یکی از بازی‌های حساس امروز، تیم رده دومی پیکان تهران مهمان فولاد سیرجان بود که با حساب ۳ بر یک تن به شکست داد. شاگردان محمد ترکاشوند پس از پیروزی قاطع ۱۳-۲۵ در ست نخست، در ست‌های دوم، سوم و چهارم با نتایج ۲۵-۲۳، ۲۶-۲۴ و ۲۵-۱۷ شکست خوردند تا نهایتا سه بر یک بازنده این دیدار حساس شوند.

تیم شهداب یزد نیز با عملکردی درخشان در مریوان، میزبان سخت کوش تیم راهیاب ملل مریوان را سه بر صفر شکست داد. یزدی‌ها در سه ست متوالی با نتایج ۲۲-۲۵، ۲۳-۲۵ و ۱۵-۲۵ به برتری رسیدند.

در دیگر بازی حساس امروز هم تیم شهرداری گنبد میزبان صدرنشین و مدافع عنوان قهرمانی یعنی شهرداری ورامین بود که با حساب ۳ بر یک به پیروزی رسید تا دومین شکست ورامینی‌ها در این فصل را رقم بزند. یاران شیرکوند پس از پیروزی ۲۵-۲۷ در ست نخست، ست‌های دوم، سوم و چهارم را با نتایج ۲۵-۱۷، ۲۵-۲۰ و ۲۵-۲۰ واگذار کردند.

نتایج بازی‌های امروز  به شرح زیر رقم خورد:

فولاد سیرجان ۳ – ۱ پیکان تهران (۱۳-۲۵، ۲۵-۲۳، ۲۶-۲۴ و ۲۵-۱۷)

راهیاب ملل مریوان صفر – ۳ شهداب یزد (۲۲-۲۵، ۲۳-۲۵ و ۱۵-۲۵)

خاتم اردکان ۲ – ۳ سپاهان اصفهان (۲۴-۲۶، ۲۱-۲۵، ۲۵-۲۳، ۲۵-۲۳ و ۹-۱۵)

سایپا تهران ۳ – ۱ شهروند ارام (۲۵-۱۹، ۲۳-۲۵، ۲۵-۱۴ و ۲۹-۲۷)

شهرداری گنبد ۳ – ۱ شهرداری ورامین (۲۵-۲۷، ۲۵-۱۷، ۲۵-۲۰ و ۲۵-۲۰)

تیم‌های کاله مازندران و شهرداری ارومیه نیز در این هفته با توجه به قرعه استراحت و‌ حذف تیم پیام مشهد از لیگ‌برتر توسط سازمان لیگ، بازی نداشتند.

انتهای پیام


10402278
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به اهمیت دیدار حساس تیمش برابر پرسپولیس، گفت: هواداران نقش پررنگی در موفقیت این مسابقه خواهند داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تراکتور و استقلال خوزستان در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال عنوان قهرمانی لیگ برتر کشتی فرنگی ایران را از آن خود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز رقابت‌های تکواندو زیر ۲۱ سال جهان با کسب یک مدال طلا و یک برنز نمایندگان ایران همراه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که دربی برای هر ۲ تیم حساس و مهم است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیکان در خانه گل گهر سیرجان موفق شد با یک گل به پیروزی برسد و به رده دهم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه مسابقات تکواندو قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان، نماینده وزن ششم تیم کشورمان با برتری در چهار مبارزه متوالی راهی دیدارپایانی شد و تیم بانوان نیز به نخستین مدال خود دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قدرتی کاران کشورمان نتایج مطلوبی را در رقابت‌های جهانی کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار چاردملو اردکان و ذوب آهن با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار خیبر خرم آباد و شمس آذر قزوین در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است