اجتماعی 17:54 - 13 آذر 1400

تماس تلفنی با عنوان تأمین اجتماعی برای مطالبه وجه کلاهبرداری است

به گزارش خبرگزاری مهر روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد که بار دیگر از بیمه شدگان و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی درخواست می‌شود، توجه داشته باشند که هر نوع تماس تلفنی یا مراجعه حضوری افراد و یا نمایندگان شرکت‌هایی با عنوان همکاران سازمان تأمین اجتماعی به درب منازل و تقاضای وجه برای ارائه هر نوع خدمتی قطعاً کلاهبرداری است و هرگز از سوی این سازمان انجام نمی‌شود.

یادآور می‌شود، از اسفند سال گذشته دیگر دفترچه درمانی کاغذی تأمین اجتماعی صادر نمی‌شود و بیمه شدگان و بازنشستگان با ارائه کارت ملی در تمامی مراکز درمانی خدمات لازم را دریافت می‌کنند و نیازی به ارائه هیچ گونه کارتی نیست. لذا ادعای تهیه کارت با عناوین مختلف برای دریافت خدمات قطعاً اخاذی است و به سازمان تأمین اجتماعی ارتباطی ندارد.

بیمه شدگان و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی در صورت مواجهه با تماس تلفنی یا مراجعه حضوری افرادی برای دریافت وجه؛ موضوع را به پلیس و مراجع قضائی اطلاع دهند و برای کسب اطلاع بیشتر و دریافت مشورت با مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمین اجتماعی با شماره تلفن ۱۴۲۰ تماس بگیرند.


11349991
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه عباس پالیزدار ادعا‌هایی را در مورد افراد مختلف مطرح کرد، با شکایت شاکیان خصوصی مواجه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که جاماندگان حج تمتع سال ۱۳۹۹ ـ که به دلیل همه‌گیری کرونا امکان تشرف پیدا نکردند ـ می‌توانند در حج تمتع ۱۴۰۵ ثبت‌نام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا گفت: ارائه خدمات در مراکز تعویض پلاک و شماره گذاری تعطیل نبوده و طبق روال عادی ادامه دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت تمامی واحد‌های قضایی و اداری استان تهران بدر روز سه شنبه ۱۱ آذر ماه بصورت یک سوم حضوری و دو سوم دورکاری با هماهنگی مدیران مربوطه خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: فردا یازدهم آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۸:۳۰ عصر از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: عملیات ویژه پلیس برای برخورد با عوامل درگیری‌ها و اغتشاشات اخیر در حسن‌آباد فشافویه به پایان رسیده و ۱۶ متهم اصلی و فرعی این پرونده در ۲ مرحله عملیاتی در ری، بهارستان و رباط‌کریم بازداشت شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور به مناسبت روز مجلس شورای اسلامی پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برای مقابله با آلودگی هوا راهکار‌هایی مهم وجود دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان تأمین اجتماعی از واریز مرحله پنجم تسهیلات قرض‌الحسنه مستمری‌بگیران سازمان در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در این مرحله برای حدود ۴۰ هزار نفر مستمری‌بگیر سازمان تسهیلات واریز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار کرمانشاه با حضور در سازمان حج و زیارت با علی‌رضا رشیدیان رئیس سازمان دیدار و درباره برنامه‌های مرتبط با حج، عمره و زیارت عتبات عالیات گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است