اجتماعی 17:54 - 13 آذر 1400

تماس تلفنی با عنوان تأمین اجتماعی برای مطالبه وجه کلاهبرداری است

به گزارش خبرگزاری مهر روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد که بار دیگر از بیمه شدگان و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی درخواست می‌شود، توجه داشته باشند که هر نوع تماس تلفنی یا مراجعه حضوری افراد و یا نمایندگان شرکت‌هایی با عنوان همکاران سازمان تأمین اجتماعی به درب منازل و تقاضای وجه برای ارائه هر نوع خدمتی قطعاً کلاهبرداری است و هرگز از سوی این سازمان انجام نمی‌شود.

یادآور می‌شود، از اسفند سال گذشته دیگر دفترچه درمانی کاغذی تأمین اجتماعی صادر نمی‌شود و بیمه شدگان و بازنشستگان با ارائه کارت ملی در تمامی مراکز درمانی خدمات لازم را دریافت می‌کنند و نیازی به ارائه هیچ گونه کارتی نیست. لذا ادعای تهیه کارت با عناوین مختلف برای دریافت خدمات قطعاً اخاذی است و به سازمان تأمین اجتماعی ارتباطی ندارد.

بیمه شدگان و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی در صورت مواجهه با تماس تلفنی یا مراجعه حضوری افرادی برای دریافت وجه؛ موضوع را به پلیس و مراجع قضائی اطلاع دهند و برای کسب اطلاع بیشتر و دریافت مشورت با مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمین اجتماعی با شماره تلفن ۱۴۲۰ تماس بگیرند.


11349991
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت از تکمیل روند تسویه حساب قرارداد‌های حج تمتع ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: تیمی از متروی تهران برای بررسی شیوه‌های همکاری به کربلا اعزام می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران اعلام کرد:سرقت به عنف و زورگیری از جرایم سنگین محسوب می‌شود و مرتکبان آن مشمول مجازات‌های شدید قانونی هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران، اعلام کرد: یک دستگاه کامیون در حوالی کیلومتر ۱۱ بزرگراه شهید لشکری به داخل گودالی فرو رفت و دو کارگر حدود ۳۵ تا ۴۰ ساله جان باختند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر گفت: پس از چند روز تلاش نیرو‌های هلال‌احمر و منابع طبیعی، عملیات اطفای حریق در بیشتر مناطق استان پایان یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان در یک عملیات ضربتی  در محدوده افسریه موفق شدند روز جاری دو نفر از زورگیران تحت تعقیب پلیس را دستگیر کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان در یک عملیات ضربتی  در محدوده افسریه موفق شدند روز جاری دو نفر از زورگیران تحت تعقیب پلیس را دستگیر کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰ درصد نیروی کار رسمی کشور متولد دهه ۷۰ به بعد هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: جنگ ۱۲ روزه به ما ثابت کرد که مدیریت شهری وقتی با اراده مردم همراه شود، می‌تواند در سخت‌ترین شرایط هم الگویی برای جهان باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: نیمی از تاکسی‌های تهران در اختیار ادارات و نهاد‌ها هستند و در خدمت مردم نیستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است