اجتماعی 17:54 - 13 آذر 1400

تماس تلفنی با عنوان تأمین اجتماعی برای مطالبه وجه کلاهبرداری است

به گزارش خبرگزاری مهر روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد که بار دیگر از بیمه شدگان و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی درخواست می‌شود، توجه داشته باشند که هر نوع تماس تلفنی یا مراجعه حضوری افراد و یا نمایندگان شرکت‌هایی با عنوان همکاران سازمان تأمین اجتماعی به درب منازل و تقاضای وجه برای ارائه هر نوع خدمتی قطعاً کلاهبرداری است و هرگز از سوی این سازمان انجام نمی‌شود.

یادآور می‌شود، از اسفند سال گذشته دیگر دفترچه درمانی کاغذی تأمین اجتماعی صادر نمی‌شود و بیمه شدگان و بازنشستگان با ارائه کارت ملی در تمامی مراکز درمانی خدمات لازم را دریافت می‌کنند و نیازی به ارائه هیچ گونه کارتی نیست. لذا ادعای تهیه کارت با عناوین مختلف برای دریافت خدمات قطعاً اخاذی است و به سازمان تأمین اجتماعی ارتباطی ندارد.

بیمه شدگان و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی در صورت مواجهه با تماس تلفنی یا مراجعه حضوری افرادی برای دریافت وجه؛ موضوع را به پلیس و مراجع قضائی اطلاع دهند و برای کسب اطلاع بیشتر و دریافت مشورت با مرکز ارتباطات مردمی سازمان تأمین اجتماعی با شماره تلفن ۱۴۲۰ تماس بگیرند.


11349991
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اجرای برنامه‌ای جامع برای رفع معضلات ثبتی، موفق شد طی دو سال گذشته ضمن حل اختلافات دیرینه مالکیتی، رتبه نخست رضایتمندی مردمی در میان دستگاه‌های تابعه قوه قضاییه را به دست آورد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد جوان که در نزاعی خانوادگی دایی‌اش را به قتل رسانده و پس از سال‌ها حبس با رضایت اولیای دم آزاد شده بود به خاطر ورود به یک باند قاچاق مواد مخدر دستگیر و به اعدام محکوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: رعایت نکردن فاصله طولی میان خودرو‌ها عامل اصلی تصادفات زنجیره‌ای و حوادث ناگوار است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از پیگیری ویژه ایمن سازی سرا‌های ناایمن بازار تهران به ویژه سرای بهشت توسط شهرداری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رایگانی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۹ آذرماه، تعداد ۵۳۱ هزار و ۳۵۷ فقره پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی وارد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از رونمایی دو مسیر گردشگری جدید در حاشیه و محدوده اصلی خیابان فردوسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت هوای پایتخت هم اکنون (۶ دی ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از بارش پراکنده برف و باران در برخی محور‌های مواصلاتی کشور و ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌ها و محور‌های ورودی به تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه تهران بزرگ اعلام کرد: بر اثر تصادف یک دستگاه اتوبوس در آزادراه تهران کرج، ترافیک سنگین در هر دو مسیر رفت و برگشت ایجاد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به سیاست این سازمان در ارائه خدمات به سالمندان با رویکرد خانواده‌محور، گفت: برهمین اساس، در سال‌های اخیر حدود ۲۰۰ مرکز مراقبت در منزل ایجاد شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است