بین‌الملل 16:08 - 27 مهر 1400
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل موسوم به یونیسف امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد، از مارس ۲۰۱۵ ده‌ها هزار کودک یمنی در نتیجه مداخله ائتلاف تحت رهبری عربستان در یمن کشته یا نقص عضو شده‌اند.

یونیسف: ۱۰ هزار کودک یمنی از ۲۰۱۵ کشته یا معلول شده‌اند

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، «جیمز الدر» سخنگوی یونیسف در نشستی در ژنو و پس از بازگشت از سفرش به یمن گفت: درگیری‌های یمن یک نقطه عطف شرم‌آور دیگر نیز داشته است. ما اکنون ۱۰ هزار کودک داریم که از مارس ۲۰۱۵ کشته یا دچار نقص عضو شده‌اند.

وی با اشاره به این مساله که کودکان بیشتری زخمی یا کشته شدند اما گزارشی از تعداد تلفات وجود ندارد، افزود: به صورت میانگین هر روز چهار کودک در درگیری‌های یمن کشته یا زخمی شده‌اند. چهار کودک از هر پنج کودک و در مجموع ۱۱ میلیون کودک نیاز به کمک‌های بشردوستانه در یمن دارند و ۴۰۰ هزار تن دیگر نیز امکان تحصیل ندارند.

تلاش‌های سازمان ملل برای آتش‌بس سراسری در یمن در حالی متوقف شده است که عربستان و حوثی‌ها برای پایان دادن به بیش از شش سال جنگ در یمن که سازمان ملل آن را بدترین بحران بشری در جهان می‌داند، به نتیجه نرسیده‌اند.

صدها یمنی گرفتار جنگ داخلی در این کشور شده‌اند و حدود ۱۰ هزار تن نیز در داخل یمن آواره هستند.

انتهای پیام


11279530
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شنیده شدن صدای انفجاری مهیب و مشکوک در منطقه راهبردی المزه دمشق موجی از ابهام و نگرانی را ایجاد کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه به یک شبکه آمریکایی از تنش و اضطراب شدید زلنسکی در جریان چهارمین دیدارش با ترامپ خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه تایمز تاکید کرد که پوتین با پیش‌دستی در گفت‌و‌گو با ترامپ پیش از دیدار با زلنسکی ابتکار عمل را از رئیس‌جمهور اوکراین ربوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درحالیکه ترامپ بدنبال به یک پیروزی برای خود است؛ نتانیاهو اصرار بر حملات دارد و همین به اصلی‌ترین اختلاف واشنگتن و تل‌آویو تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با رکورد زدن برداشت گاز در اروپا طی روز‌های کریسمس، روسیه هشدار داد کاهش شدید ذخایر اروپا می‌تواند باعث اتمام زودهنگام سوخت پیش از پایان زمستان شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تماسی طولانی روسای جمهور آمریکا و روسیه ضمن رد پیشنهاد آتش‌بس موقت اوکراین، بر سر تشکیل کارگروه‌های ویژه برای پایان دادن به جنگ توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مهلت اجرای توافق برای ادغام نیروهای قسد در نهادهای دولتی به پایان رسیده، سفر فرمانده کل قسد به دمشق با ادعای دلایل فنی لغو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهر‌های مختلف سومالی‌لند در اعتراض به مداخله اسرائیل و با هدف تاکید بر وحدت سومالی، شاهد تظاهرات گسترده‌ای بود با برافراشتن پرچم فلسطین بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که ترامپ و زلنسکی از نهایی شدن ۹۵ درصد طرح صلح سخن می‌گویند، ضمانت‌های امنیتی آمریکا و سرنوشت اراضی است به یک معضل تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همکاری ایران و روسیه در حوزه هوافضا، که نمونه آن این پرتاب است، ظرفیت‌های گسترده‌ای برای ارتقای سطح علمی و دفاعی ایران ایجاد می‌کند. این همکاری، که بر پایه توافق‌های استراتژیک دوجانبه بنا شده، شامل پرتاب ماهواره‌ها و تبادل دانش فنی است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است