بین‌الملل 18:45 - 25 شهریور 1400

آمریکا و رژیم صهیونیستی عاملان حمله اخیر به «حشد شعبی» عراق هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سومریه نیوز، «شیخ قیس الخزعلی» دبیرکل جنبش «عصائب اهل الحق» عراق حمله اخیر به دو خودروی متعلق به حشد شعبی در مرزهای مشترک سوریه و عراق را به شدت محکوم کرد.

بر اساس این گزارش، دبیرکل عصائب اهل الحق در این زمینه تصریح کرد: ایالات متحده آمریکا عامل اصلی حمله به خودروهای حشد شعبی در مرزهای سوریه و عراق است. اگر آمریکایی‌ها انجام این حمله را انکار می‌کنند بنابراین رژیم صهیونیستی مسئول آن است.

وی افزود: انکار حمله به حشد شعبی موجب سلب شدن مسئولیت عاملان این جنایت نمی‌شود. امروز دیگر بر هیچکس پوشیده نیست که هواپیماهای نظامی ایالات متحده آمریکا بدون مجوز دولت بغداد در آسمان عراق پرواز می‌کنند.

دبیرکل عصائب اهل الحق گفت: ایالات متحده آمریکا یک اشغالگر است که باید از خاک عراق خارج شود. ما بارها گفته ایم و تأکید کرده ایم که صهیونیست‌ها بزرگترین دشمن ملت عراق محسوب می‌شوند.


11231464
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش بلومبرگ، بند مربوط به تخصیص حدود ۱۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تأمین مالی بازسازی اوکراین از طرح نهایی صلح واشنگتن حذف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی بی‌سابقه، ایال زامیر، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم را به اتخاذ تصمیمات با انگیزه‌های سیاسی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد نظارتی اسرائیل مصادره زمین‌ها در نزدیکی محوطه تاریخی کرانه باختری را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که ایالات متحده و اوکراین در مذاکرات ژنو پیش‌نویس جدید یک طرح صلح ۱۹ ماده‌ای را تهیه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین پیشنهاد متقابل اروپا به طرح صلح ۲۸ ماده‌ای آمریکا برای اوکراین را غیرسازنده و برای مسکو غیرقابل قبول توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جنبش حماس با هشدار درباره تهدیدات فزاینده مهمات باقیمانده از نیروهای صهیونیستی در نوار غزه، از نهادهای بین‌المللی خواست برای پاکسازی فوری این بقایای خطرناک جنگی اقدام کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور چین در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ، از «شتاب مثبت» در روابط دو کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد که وزیر امور خارجه این کشور روز ۲۶ نوامبر با عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران، در پاریس دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام سوری اعلام کرد چین در اوایل سال ۲۰۲۶ سفارت خود در سوریه را بازگشایی و ۳۸۰ میلیون یوان کمک بشردوستانه ارائه خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دعموش، رئیس اجرایی این حزب، هشدار داد که حزب‌الله با شهدا قدرتمندتر می‌شود و صهیونیست‌ها باید نگران باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است