اجتماعی 06:37 - 28 مهر 1400

جزییات پرداخت وام به مددجویان کمیته امداد/تسهیلات کارگشایی در صدر

علی عاشوری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وام‌های پرداختی به مددجویان کمیته امداد از ابتدای سال تا کنون، افزود: این وام‌ها در قالب تسهیلات کارگشایی، مسکن، اشتغال و خودکفایی، درمان و فرهنگی به مددجویان اختصاص پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه، ۶۵ هزار و ۲۲۶ فقره وام کارگشایی به مبلغ ۴۵۰ میلیارد تومان از صندوق امداد ولایت و همچنین ۱۹ هزار و ۶۴۶ فقره وام نیز به مبلغ ۱۴۷ میلیارد تومان از سوی بانک‌های عامل به مددجویان پرداخت شده است.

مدیر عامل صندوق امداد ولایت از پرداخت ۷۴۱۶ فقره وام ودیعه مسکن به ارزش ۹۸ میلیارد تومان از سوی صندوق امداد ولایت خبر داد و گفت: همچنین طی این مدت ۵۰۶ وام مسکن نیز به مبلغ ۷ میلیارد تومان از سوی بانک‌های عامل تخصیص یافته است.

عاشوری به تسهیلات اشتغال و خودکفایی اشاره کرد و گفت: ۷ هزار و ۶۴۴ فقره وام اشتغال با اعتبار ۱۲۲ میلیارد تومان توسط صندوق امداد و ۱۵۳۶ فقره وام نیز به مبلغ ۵۷ میلیارد تومان توسط بانک‌ها به مددجویان تحت پوشش اختصاص پیدا کرده است.

وی در خصوص پرداخت تسهیلات حوزه مسکن نیز افزود: از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه ۱۱ هزار و ۸۶ و فقره وام به مبلغ ۱۱۲ میلیارد تومان از سوی صندوق امداد ولایت به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد پرداخت شده است.

مدیرعامل صندوق امداد ولایت گفت: در حوزه درمان و فرهنگی نیز به ترتیب ۱۲۵۰ و ۱۲۱۹ فقره وام هر کدام با اعتبار ۹ میلیارد تومان به مددجویان ارائه شده است.

وی اظهار داشت: در مجموع وام‌های پرداخت شده طی این مدت ۱۱۵ هزار و ۵۲۹ فقره از سوی صندوق امداد ولایت و بانک‌ها با اعتبار یک هزار و ۱۱ میلیارد تومان بوده است.


11280062
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک ساختمان اداری پنج‌طبقه در بزرگراه ستاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک وکیل دادگستری تاکید کرد که باید چک‌های صیادی ثبت شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر کشور عراق تاکید کرد: تمایل زیادی برای همکاری مشترک دارویی، درمانی و توانبخشی با هلال‌احمر ایران داریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت مابه‌التفاوت هزینه سفر حج تمتع سال ۱۴۰۴ را به حساب زائرانی که به‌صورت کاملاً زمینی از عربستان به کشور بازگشته‌اند، واریز کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردعلی گفت: در سال جاری بیش از ۱۰۰ هزار طرح اشتغال‌زایی خرد، کارگاهی و بنگاهی اجرا خواهد شد که ثمره آن ایجاد بیش از ۱۶۸ هزار فرصت شغلی در سطح کشور است.  
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۱ تهران از رفع پلمب پاساژ‌های آلومینیوم و شانزلیزه پایتخت خبر داد و گفت: این اقدام پس از ارائه تعهد کتبی مالکان مبنی بر رفع نواقص ایمنی در بازه زمانی تعیین‌شده و با هدف حفظ ایمنی شهروندان و تداوم فعالیت‌های اقتصادی انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات علمی دانشگاه پلیس گفت: مخدر‌های عجیب و غریب با قدرت تخریب بالا، «کِمیکال» و «بنزای» به اسم گل به فروش می‌رسند، اما بسیار خطرناک‌تر هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قمی از رفع پلمب پاساژ‌های آلومینیوم و شانزلیزه خبر داد و گفت: این اقدام پس از ارائه تعهد کتبی مالکان مبنی بر رفع نواقص ایمنی انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی انتظامی از موفقیت مرزبانان در کشف ۹۶۰ هزار و ۳۴۳ لیتر سوخت قاچاق با توقیف یک فروند کشتی در مرز‌های آبی جزیره قشم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: تحقق عدالت آموزشی یکی از اولویت‌های دولت مردمی است و اجرای طرح ملی نهضت مدرسه‌سازی با هدف توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق پرجمعیت و کم‌برخوردار ادامه دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است