اجتماعی 09:14 - 13 آذر 1400
روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲ اعلام کرد: فیلم منتشره در خصوص ضرب و شتم فردی توسط پیمانکار بازیافت منطقه برای چندماه پیش بوده که فرد خاطی اخراج شده است. 

دستور زاکانی برای پیگیری ماجرای ضرب و شتم فردی توسط پیمانکار بازیافت منطقه ۱۲ 

به گزارش ایسنا، روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲ با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی با عنوان «روایت درد» که در آن ضرب و شتم فردی در یکی از نواحی منطقه ۱۲ شهرداری تهران به تصویر کشیده شده، لازم  به ذکر است که این اتفاق مربوط به تابستان امسال بوده که بنا به گزارش‌ها همان‌ موقع (در دوره مدیریت قبلی شهرداری تهران) این اتفاق به معاونت خدمات شهری و محیط زیست وقت شهرداری منطقه ۱۲ گزارش شده و این معاونت ضمن احضار پیمانکار بازیافت منطقه، وی را پس از دریافت دو بار اخطار موظف به پرداخت جریمه و در نهایت اخراج فرد خاطی کرده است. 

بر اساس این اطلاعیه، اکنون نیز دکتر زاکانی شهردار تهران به مهندس یزدی شهردار جدید منطقه ۱۲ ماموریت داده است تا این پرونده را مجدد به جریان انداخته و از ابعاد مختلف مورد بررسی مجدد قرار دهد تا چنانچه اقدام لازم در این زمینه صورت نگرفته با قاطعیت هر چه بیشتر از طریق مراجع قضایی برخوردهای قانونی صورت بگیرد. 

در این اطلاعیه آمده است که در عین حال، جالب توجه است که پیش از انتشار گسترده این کلیپ قدیمی، از ابتدای هفته جاری طرحی در مورد شناسایی و برخورد با مراکز غیرمجاز جمع‌آوری پسماند خشک در حال اجراست که در نتیجه آن از اتفاقات تلخ مشابه جلوگیری شود.

انتهای پیام


11348752
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کار در پاسخ به دعوت وزیر کار قطر برای حضور در نشست «توسعه اجتماعی» سازمان ملل بر تبدیل این نشست به عنوان مطالبه‌ای علیه جنگ افروزان جهانی رژیم غاصب صهیونیستی تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده الحشد الشعبی با سردار رادان در بغداد ملاقات کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان انتظامی مترو از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند سرقت در متروی تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تهران بزرگ اعلام کرد: عوامل کلانتری ۱۲۶ تهرانپارس با اقتداری مثال‌زدنی، در عملیاتی سریع و هماهنگ، عامل سلب آسایش شهروندان و تخریب اموال عمومی را در کمتر از چهار ساعت به دام انداختند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» امشب از ساعت ۲۴ تا ۵ بامداد، هر دو مسیر تونل‌های نیایش و امیرکبیر مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد شهید و امور ایثارگران بار دیگر اعلام کرد صدور کارت‌هایی تحت عنوان صلیب سرخ جهانی و UN برای آزادگان شایعه است و قویا تکذیب می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز آموزش محیط‌زیست و تربیت محیط‌بان از ابلاغ بخشنامه ارتقاء آموزش محیط‌بانان در سه محور آموزش‌های اجباری، تکمیلی و تخصصی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از وقوع یک فقره قتل در جریان سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی غرب استان تهران از شناسایی یک انبار کالای قاچاق در شهرستان شهریار و کشف ۱۲ هزار و ۹۵۰ لیتر فرآورده نفتی و ۳۵۰ دستگاه واترپمپ خودرو به ارزش تقریبی ۵۰ میلیارد ریال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: اجرای سند تحول و تعالی قوه قضاییه به عنوان یک نقشه راهبردی، یکی از مهم‌ترین وظایف دستگاه قضا است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است