بین‌الملل 05:07 - 29 مرداد 1401

تنش سیاسی بین مصر و اسرائیل در پی تجاوزات به غزه و کرانه باختری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، یک رسانه صهیونیست روز جمعه از تنش سیاسی بین مصر و رژیم صهیونیستی درپی تحولات اخیر در نوار غزه و کرانه باختری خبر داد.

بر اساس این گزارش، روزنامه هاآرتص اعلام کرد که تحولات اخیر و تجاوز نظامی به نوار غزه و اقدامات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری موجب ایجاد تنش سیاسی در روابط مصر و اسرائیل شده است.

این در حالی است که روزنامه لبنانی الاخبار اخیراً در گزارشی اعلام کرد که گفتگوها بین جهاد اسلامی و مصر در رابطه با توافق آرام‌سازی اوضاع در غزه به بن‌بست رسیده است.

این روزنامه اشاره کرد که به بن‌بست رسیدن گفتگوها بین جهاد اسلامی و قاهره در پی شانه خالی کردن رژیم صهیونیستی از اجرای بندهای این توافق انجام گرفته است.

آزادی بسام السعدی از رهبران اسیر جهاد اسلامی و اسیر خلیل عواوده از جمله بندهای توافق آرام‌سازی اوضاع در غزه در پی درگیری‌های ۳ روزه اخیر بین مقاومت و رژیم صهیونیستی بود اما این رژیم تا این لحظه زیر تعهدات خود زده و حاضر به آزادی این دو اسیر فلسطینی نشده است.

گفتنی است پیش از برقراری آتش بس رژیم صهیونیستی وعده داده بود در صورت توقف حملات موشکی از سوی جنبش جهاد اسلامی، بسام السعدی و خلیل عواوده از اسرای فلسطینی را آزاد خواهد کرد.


11660003
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در راستای نشان دادن همدلی با مردم فلسطین، خواننده گروه مطرح «ریدیوهد» می‌گوید دیگر در سرزمین‌های اشغالی اجرا نخواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لیندسی گراهام گفت که حملات زمینی احتمالی و تصمیم درباره استقرار نیرو‌های آمریکایی در ونزوئلا پس از بازگشت ترامپ به کنگره اطلاع داده خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و چین به اجماع اولیه‌ای در مورد توافق تجاری رسیدند که شامل توقف تعرفه‌های شدید و به تأخیر انداختن محدودیت صادرات عناصر خاکی کمیاب چین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لبنان اعلام کرد که در حمله هوایی رژیم اسرائیل به جنوب این کشور یک غیرنظامی به شهادت رسید و یک نفر دیگر در انفجار بمب عمل‌نکرده زخمی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار مسکو اعلام کرد سامانه‌های دفاع هوایی روسیه دو پهپاد را که به سمت مسکو در حرکت بودند، منهدم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول اردوگاه سفید سنگ اعلام کرد پذیرش اتباع خارجی خود معرف در این مرکز ممنوع است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم صلیب سرخ و مصر برای جستجوی اسرای اسرائیلی کشته شده در غزه که در آن سوی خط زرد هستند، وارد عمل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کودک هفت‌ساله فلسطینی هنگام بازی با بمب عمل‌نکرده‌ای که آن را اسباب‌بازی تصور می‌کرد، دستش را از دست داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل در خط زرد که قرار بود موقتی باشد بلوک‌های بتنی نصب کرده و عملاً آن را به مرزی جدید و خطرناک تبدیل کرده که ممکن است دائمی شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریاست برنامه «افغانستان عاری از فلج اطفال» از آغاز کارزار تازه واکسیناسیون فلج اطفال در سراسر شهرستان های پکتیکا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است