اجتماعی 18:22 - 31 شهریور 1398
جانشین فرمانده ناجا اعلام کرد
جانشین فرمانده ناجا با تأکید بر اینکه امنیت به نص قانون عام است و در تمام شئونات جامعه و کشور باید جاری شود، گفت: پلیس در ۱۳ گمرک‌ ‌کشور ‌تا پایان سال استقرار خواهد یافت.

استقرار پلیس در ۱۳ گمرک‌ ‌کشور ‌تا پایان سال

به گزارش ایسنا، سردار ایوب سلیمانی - ‌جانشین فرمانده ناجا ظهر امروز در مراسم افتتاحیه پلیس امنیت اقتصادی گمرک شهید رجایی، گفت: امروز اگر ما عزتمند هستیم و در دهان سردمدار استکبار جهانی می‌زنیم و توطئه‌های آن‌ها را خنثی کرده و به فتح قله‌های جهانی نزدیک‌تر می‌شویم به دلیل وجود ۲ عنصر اساسی ایثار و شهادت رزمندگان اسلام در دفاع مقدس و ادامه دهندگان راه آنها است.

وی با بیان اینکه اساسا راه نجات کشور و سرافرازی، تمسک و ادامه راه شهداست، گفت: امروز رهروان شهدا در ارتش و سپاه کاری کردند که در جنگ تکنولوژیک نیز ما پیروز باشیم و پاسخگوی توطئه‌های دشمنان شویم.

سردار سلیمانی بیان کرد: بحث زنده بودن شهدا برای این دنیاست زیرا در عالم برزخ همه زنده‌اند و شهید می‌بیند و ناظر است بر هر آنچه است و قدرت تصرف و عمل در این دنیا دارد، به همین دلیل خداوند شهدا را زنده پنداشته است.

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه ماموریت ناجا ایجاد امنیت و آرامش برای مردم، جامعه و کشور است، امنیتی که آرامش می‌آورد، تصریح کرد: امنیت به نص قانون عام است و در تمام شئونات جامعه و کشور باید جاری شود.

وی اضافه کرد: وقتی وظایف پلیس امنیت اقتصادی را مرور کنید، خواهید دید بحث برخورد در فرع کار قرار دارد و این ما هستیم برای رزمندگان جبهه اقتصادی، تولید امنیت می کنیم و می خواهیم مطمئن شویم آنها کارشان در امنیت و بدون حاشیه و با سرعت انجام می شود.

جانشین فرمانده ناجا اضافه کرد: ما روز سه شنبه تفاهم نامه ای با سازمان تعزیرات جهت کمک و تقویت چرخه اقتصادی کشور امضا کردیم؛ در کل چرخه اقتصاد از تولید تا مصرف، پلیس امنیت اقتصادی حضور خواهد داشت.

سردار سلیمانی اضافه کرد: در رابطه با "گلوگاه شهید میرزایی" یکی از شعارهای ما، هوشمندسازی پلیس است و به وزیر اقتصاد و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق پیشنهاد دادیم دستگاه‌های ایکس ری کامیونی خریداری کرده و در این گلوگاه مستقر شود.

جانشین فرمانده ناجا گفت: امروز ما جزئی از این چرخه شدیم و می‌توانیم مدافع حقوق تمام کسانی باشیم که در این رابطه فعالیت می‌کنند، نگاه ما دفاع از تمام کسانی است که در گمرکات زحمت می‌کشند و می توانیم زبان گویای آن ها شویم.

وی بیان کرد: ما قانون را زیر پا نمی‌گذاریم اما از تمام ظرفیت آن برای خدمت به مردم استفاده می‌کنیم، امروز مبارزه با کسانی که در این گرفتاری‌ها خون ملت را می‌مکند مطالبه عمومی است و ما باید به این مطالبه پاسخ دهیم.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: حداقل ۱۵۷ گمرک در داخل کشور وجود دارد که پیش بینی کردیم تا پایان سال ۱۳ گمرک را به تجهیزات پلیسی مجهز کنیم و پلیس گمرک در آنها مستقر شود.

بنابر اعلام پایگاه خبری پلیس، جانشین فرمانده ناجا تاکید کرد: امروز دیگر نیاز نیست تعقیب و گریز در خلیج فارس راه بیندازیم، باید از طریق جی پی اس و مانیتورینگ ترددها را کنترل کنیم و این مسائل نیازمند همکاری سایر دستگاه‌ها و نهادها است.

این مقام عالی انتظامی خاطرنشان کرد: ما به مردم و دولت خدمت می‌کنیم و می‌گوییم ابزار به ما بدهید تا کنترل کنیم، علاوه بر اینکه کار ما راحت می‌شود، بازده کار دولت نیز بالا می‌رود.

سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: در راستای هوشمندسازی در حال تلاش و به دنبال کنترل جاده‌ها با پهپاد هستیم و تمام مرز ها هم با دوربین کنترل خواهد شد.

انتهای پیام


10244471
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۱، از اجرای طرح ضربتی انضباط شهری در محور خیابان‌های ولیعصر و جمهوری خبر داد و بر لزوم آزادسازی معابر و ساماندهی دستفروشان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح ویژه «کنترل میدانی سرویس‌های مدارس» با هدف کاهش آلایندگی و افزایش ایمنی تردد در معابر تهران آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر گفت: امروز هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگ‌ترین و قوی‌ترین شبکه امدادی جهان شناخته می‌شود؛
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سعید اوحدی در دیدار با رئیس قوه قضاییه، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطر شهدا به ارائه گزارشی از عملکرد یک ساله بنیاد در دولت چهاردهم پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک تهران اعلام کرد: به منظور برخی تعمیرات هر ۲ باند رفت و برگشت تونل توحید سه‌شنبه شب ۲۵ شهریور به طور کامل مسدود خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۶۰۰ دستگاه ویلچر برای کودکان دارای معلولیت در قالب پویش «انرژی می‌رسانم» برای فرزندان تحت پوشش بهزیستی تامین شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاح بیمارستان ۵۵۰ تخت خوابی فیاض‌بخش، وجود بیمارستان‌ها و مراکز عمومی با محوطه‌های بزرگ را یک ضرورت برای شکل گیری ارتباطات اجتماعی مردم محلات دانست
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل شهرداری تهران، گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها، در روز‌های پایانی شهریورماه بیش از یک میلیون نفر با ۸۰ هزار سرویس از طریق پایانه‌های شهر تهران جابه‌جا خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اتفاقی خوشایند برای جرایم غیر عمد در کشور درحال رخ دادن است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هم زمان با شروع سال تحصیلی، خواب کودکان باید بیشتر از پیش مورد توجه والدین قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است