اجتماعی 20:26 - 30 دی 1400
شرکت بهره برداری مترو اعلام کرد که به علت بارش برف و قطع عملیات اورهال برق بالاسری خط پنج، سرویس دهی در خط پنج مترو جمعه یکم بهمن مطابق روال عادی روزهای جمعه انجام می‌شود.

سرویس دهی در خط پنج مترو جمعه یکم بهمن مطابق روال عادی روزهای جمعه انجام می‌شود

به گزارش ایسنا، مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه اعلام کرد: به علت بارش برف و برودت هوا عملیات تعمیرات اساسی برق بالاسری خط پنج  متوقف شد و با توجه به احتمال یخ زدگی اتوبان تهران _ کرج و بروز مشکلات برای جابجایی مسافران با اتوبوس بین کرج و گلشهر سرویس دهی در خط پنج متروی تهران مطابق روال عادی روزهای جمعه انجام می شود.

گفتنی است طبقه برنامه‌ریزی انجام شده مقررگردیده بود سرویس دهی در محدوده ایستگاه  کرج تا هشتگرد در روزهای تعطیل به علت عملیات بهسازی  برق بالاسری خط پنج  انجام نشود، اما با توجه  به بارش سراسری برف در استان البرز و تهران، برودت شدید هوا و احتمال زیاد یخبندان در اتوبان تهران _ کرج و امکان دیر رسیدن عوامل پروژه به محل، عدم امکان اجرای ایمن کار و خطر برای کارکنان، الزم برق دار نگهداشتن شبکه برق بالاسری فردا جمعه یکم بهمن ماه بهره‌برداری عادی بین  ایستگاه تهران(صادقیه) و گلشهر و هشتگرد جابجایی مسافران مطابق روال عادی روزهای جمعه انجام می‌شود.

انتهای پیام


11419229
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک زن بلاگر که در ایام پایانی ماه صفر با انتشار ویدئویی در فضای مجازی اقدام به توهین به مقدسات کرده بود، با دستور مقام قضایی شناسایی و دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران با تشریح برنامه‌های گرامیداشت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گفت: مراسم ملی «الماس‌های درخشان» ۲۶ مرداد برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از ثبت رکورد تاریخی جابه‌جایی بیش از ۵۰ میلیون مسافر در تیرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از نوسازی ۲ هزار و ۴۶۰ دستگاه اتوبوس در دوره فعلی مدیریت شهری خبر داد و گفت: تاکنون حدود ۷۰۰ دستگاه اتوبوس فرسوده بازسازی و اورهال شده و این روند همچنان ادامه دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه در واکنش به ادعای صادق زیباکلام درباره ممنوعیت سه‌ماهه فعالیت در فضای مجازی اعلام کرد صدور احکام و قرار‌های قضایی در صلاحیت مراجع قضایی صالح است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران از حضور همزمان ۱۲۰ نفر از قضات و مسئولان دادسرای استان تهران در زندان‌های پنج‌گانه استان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی فراجا از دستگیری ۲۶۰ مالخر، کشف ۴۹۸ فقره اموال مسروقه و بازدید از هزار و ۵۲ واحد صنفی در نخستین مرحله اجرای طرح جامع مقابله با مالخران اموال مسروقه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر با اشاره به تولد پنج‌هزارمین کودک غنایی در مرکز سلامت این جمعیت در غنا، گفت: این مرکز در یک سال گذشته ۱۹۵ هزار و ۶۵۰ خدمت سلامت به مردم این کشور ارائه کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بطحایی از انتشار سالانه اطلس آسیب‌های اجتماعی به‌صورت دیجیتالی خبر داد و گفت: این اطلس امسال به‌صورت تحت شبکه سراسری در اختیار دانشگاه‌ها و مراکز علمی قرار می‌گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، از ثبت بیش از یک میلیون و ۲۴۷ هزار فقره تخلف موتورسیکلت‌سواران از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون در پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است