بین‌الملل 21:12 - 04 بهمن 1400
وزارت خارجه روسیه گزارش‌ها مبنی بر ورود هیئت‌های "طالبان" و مقاومت به مسکو را تکذیب کرد.

روسیه خبرها درباره ورود هیئت‌های "طالبان" و مقاومت به مسکو را تکذیب کرد

به گزارش ایسنا، ضمیر کابلوف، نماینده رئیس جمهوری روسیه در امور افغانستان و مدیر بخش دوم آسیایی وزارت امور خارجه روسیه، گزارش تعدادی از رسانه‌ها مبنی بر ورود هیئتی از "طالبان" و نمایندگان جبهه مقاومت ملی افغانستان برای گفت‌وگو در مسکو را تکذیب کرد.

پیشتر شماری از رسانه‌ها به نقل از رحمت الله نبیل رئیس پیشین امنیت ملی، گزارش داده بودند که محمد یعقوب سرپرست وزارت دفاع افغانستان و عبدالغنی برادر، سرپرست دولت منصوب شده از سوی "طالبان"، ظاهرا وارد مسکو شده‌اند.

علاوه بر این، رسانه‌ها نیز به نقل از منابع خود مدعی شدند که امرالله صالح و احمد شاه مسعود رهبران مقاومت پنجشیر هم قصد دارند به مسکو بروند.

ضمیر کابلوف به اسپوتنیک در مورد ورود هیئت‌های "طالبان" و مقاومت به مسکو اظهار کرد: "این خبر جعلی است."

انتهای پیام


11424856
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ملل خواستار بازگشایی کامل گذرگاه رفح برای کمک‌های بشردوستانه و جابجایی غیرنظامیان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید اعلام کرد گفتگوی نمایندگان ویژه ترامپ با پوتین «عمیق و سازنده» بوده و ترامپ در جریان جزئیات آن قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد هند رجب شکایتی را در کانادا ثبت کرده و خواستار دستگیری ایهود اولمرت و تزیپی لیونی که در حال بازدید از این کشور هستند، شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه ترامپ مردم سومالی را زباله خطاب کرد، نخست وزیر این کشور صرفا خواستار نادیده گرفتن اظهارات نژادپرستانه او شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خانواده ماهیگیر کلمبیایی که در حملات اخیر آمریکا کشته شده، با رد اتهام قاچاق، علیه دولت آمریکا به کمیسیون حقوق بشر شکایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های محلی می‌گویند نیرو‌های ارتش اسرائیل به ۲ روستا در حومه جنوبی قنیطره حمله کرده و ایست بازرسی ایجاد کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان‌های اسرائیل بازجویی از نخست‌وزیر این رژیم را در دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو در مورد اتهامات فساد علیه او از سر گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه مجارستان گفت که اروپا به اوکراین «اجازه» نمی‌دهد با روسیه به توافق صلح برسد زیرا خواهان درگیری نظامی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا افراد و نهاد‌های مرتبط با یک سازمان ونزوئلایی را تحت تحریم‌های جدید خود قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سی‌ان‌ان با استناد به تحقیقات خود گزارش داد که نظامیان اسرائیلی با استفاده از بولدوزر اجساد ساکنان غزه را که به دنبال غذا بودند در گور‌های بی‌نشان دفن می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است