علمی فناوری 11:40 - 13 مرداد 1400

واتس اپ قابلیت «یک بار مشاهده» ویدئو و عکس را فعال می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، واتس اپ تصمیم دارد قابلیت «تماشای یک باره» را از امروز فعال کند. با کمک این قابلیت ویدئوها و تصاویر چت پس از باز شدن توسط دریافت کننده، حذف می‌شوند. کاربر می‌تواند هنگام ارسال عکس یا ویدئو، کلید «۱» را در سمت چپ دکمه «ارسال» فشار دهد تا پیام‌های او به حالت «تماشای یک باره» ارسال شوند.

دریافت کننده چنین پیام‌هایی می‌تواند به راحتی ببیند محتوای ارسالی پس از یک بار تماشا حذف می‌شود. بنابراین کاربر بهتر است از این ویژگی برای ارسال پیام برای مخاطبانی استفاده کند که مطمئن است آنها از محتوا اسکرین شات نمی‌گیرند.

مارک زاکربرگ در ماه ژوئن ارائه این ویژگی را تأیید کرد و البته طبق وب سایت WaBetaInfo قابلیت مذکور به مدت یک ماه به طور آزمایشی عرضه شده بود.

به گفته واتس اپ می‌توان از این ویژگی برای ارسال محتوای حساس استفاده کرد مانند رمز شبکه وای فای.


11174898
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی «شیوه نامه بهداشتی برگزاری مراسم اعتکاف سال ۱۴۰۴» را به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون شیر در تمامی استان‌ها در مدارس توزیع شده و در تهران نیز در مدارس ابتدایی دولتی این کار صورت گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: با هماهنگی صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مقرر شد سهم ارز دارو افزایش یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون درمانگران اعتیاد با هشدار نسبت به قطع ناگهانی شربت تنتور اپیوم، اعلام کرد: حذف این داروی حیاتی، نه‌تنها درمان ۶۰۰ هزار مددجو را مختل می‌کند، بلکه می‌تواند با ورشکستگی هزاران مرکز درمانی و گسترش آسیب‌های اجتماعی، به یک بحران تبدیل...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون‌های پروانه کارگزاران گمرکی، سازمان راهداری و انتخاب مشاوران رسمی مالیاتی در روز جمعه پنجم دی ماه برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت دستیابی به فناوری ساخت لوله مغزی سیار در صنعت نفت توفیق بزرگی برای کشور با ارزش‌افزوده بسیار دانست در ادامه آمادگی خود را برای ساخت محصولات فناورانه برای بار اول و بومی‌سازی دانش‌فنی این محصولات اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص بیماری‌های عفونی، بی‌دردی زخم در افراد دیابتی را نشانه خطر و پیشرفت آسیب عصبی دانست و گفت: اختلال در تنظیم قند خون می‌تواند تمام ارگان‌های بدن را درگیر کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور، عمره دانشجویی تنها یک سفر زیارتی نیست، بلکه تجربه‌ای تربیتی و فکری برای شکل‌گیری نگاه نسل جوان به جهان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح توزیع شیر مدارس از ١٣ آبان اجرا می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا تاریخ پرتاب فضاپیمای کرو دراگون به همراه فضانورد روسی به ایستگاه فضایی بین‌المللی را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است