علمی فناوری 11:40 - 13 مرداد 1400

واتس اپ قابلیت «یک بار مشاهده» ویدئو و عکس را فعال می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، واتس اپ تصمیم دارد قابلیت «تماشای یک باره» را از امروز فعال کند. با کمک این قابلیت ویدئوها و تصاویر چت پس از باز شدن توسط دریافت کننده، حذف می‌شوند. کاربر می‌تواند هنگام ارسال عکس یا ویدئو، کلید «۱» را در سمت چپ دکمه «ارسال» فشار دهد تا پیام‌های او به حالت «تماشای یک باره» ارسال شوند.

دریافت کننده چنین پیام‌هایی می‌تواند به راحتی ببیند محتوای ارسالی پس از یک بار تماشا حذف می‌شود. بنابراین کاربر بهتر است از این ویژگی برای ارسال پیام برای مخاطبانی استفاده کند که مطمئن است آنها از محتوا اسکرین شات نمی‌گیرند.

مارک زاکربرگ در ماه ژوئن ارائه این ویژگی را تأیید کرد و البته طبق وب سایت WaBetaInfo قابلیت مذکور به مدت یک ماه به طور آزمایشی عرضه شده بود.

به گفته واتس اپ می‌توان از این ویژگی برای ارسال محتوای حساس استفاده کرد مانند رمز شبکه وای فای.


11174898
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیسی با هشدار نسبت به سرعت بی‌سابقه ورود ایران به دوره سالمندی تأکید کرد: کشور باید با برنامه‌ریزی دقیق، اجرای راهکار‌های مؤثر و تقویت حکمرانی جمعیتی، از فرصت پنجره جمعیتی بهره ببرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش گفت: معلمان برای برقراری ارتباط مؤثر با نسل جدید باید زبان و رفتار این نسل را بیاموزند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه تصمیم‌گیری درباره آلودگی هوا بر اساس میانگین ۲۴ ساعته است، گفت: تا ساعت ۹ صبح فردا (چهارشنبه) دوباره وضعیت آلودگی بررسی و اعلام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار 3I/ATLAS با نزدیک شدن به زمین، پالس‌های مرموزی منتشر می‌کند!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جهنمی کیهانی مزین به سنگ‌های قیمتی، دانشمندان را با جو منحصر‌به‌فرد خود مبهوت کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان معتقدند بین کمبود ویتامین D و سلامت روان و عاطفی، ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی با اشاره به درمان موفق HIV در کشور گفت: با تشکیل شبکه پزشکان درمانگر، ۹۴ درصد افراد تحت درمان به سطح سرکوب ویروسی رسیده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: اگر تحولات نسلی دانشگاه را نپذیریم، دانشگاه یا منزوی شده یا مشروعیت خود را از دست می‌دهد و یا نهادهای دیگری جایگاه دانشگاه را می‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رئیس‌جمهور از راه اندازی دو تا سه اپراتور هوش مصنوعی تا پایان سال خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آنفلوآنزا همچنان ویروس غالب فصل‌های سرد سال است و کودکان، سالمندان و افراد دارای ضعف سیستم ایمنی بیشترین خطر ابتلاء و عوارض را تجربه می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است