اقتصادی 16:28 - 29 دی 1400

سازمان خصوصی سازی آگهی عرضه «فارس» را پس گرفت

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قربانزاده، رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی، در نامه‌ای به رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، از انصراف سازمان خصوصی‌سازی از عرضه بلوک ۱۵ درصدی سهام هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس خبر داد.

سازمان خصوصی سازی دلیل انصراف از درخواست خود برای واگذاری ۴۳ میلیارد و ۵۰ میلیون سهم معادل ۱۵ درصد از کل سهام پتروشیمی خلیج فارس را انقضای مهلت مقرر جهت ارسال تقاضا و بررسی اهلیت متقاضی، از سوی سازمان خصوصی‌سازی عنوان کرده است.

سازمان خصوصی سازی آگهی عرضه «فارس» را پس گرفت

در این نامه به وصول تنها یک تقاضا برای واگذاری سهام هلدینگ خلیج فارس اشاره شده که امکان وصول رقابت جهت تأمین منافع دولت و بیت‌المال را مخدوش می‌سازد.

به گزارش مهر بلوک ۱۵ درصدی سهام مدیریتی شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس شامل ۴۳ میلیارد و ۵۰ میلیون سهم به ارزش کل پایه ۵۵.۷ هزار میلیارد تومان بصورت ۳۰ درصد نقد و اقساط ۴ ساله است که طبق آگهی منتشره شده اخیر از سوی سازمان خصوصی سازی هر ۶ ماه یکبار باید پرداخت شود.این بلوک مدیریتی قرار بود به قیمت تابلوی بورس به علاوه ۳۰ درصد اضافه ارزش یا ترینیوم عرضه شود.


11417715
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی گفت: برخی شرکت‌ها قیمت محصولات لبنی خارج از مصوبه دولت اعمال کردند که خلاف قانون است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام شرکت راه آهن گفت: فروش بلیت قطارهای فوق العاده از تاریخ ۲۰ تیرماه به بعد است که در این ایام هم برای ۹ مسیر قطارهای فوق العاده راه اندازی خواهیم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هیات بانک مرکزی در اجلاس معاونین و وزرای دارائی و روسای بانک‌های مرکزی عضو بریکس بر نقش کلیدی گروه بریکس به عنوان یکی از ائتلاف­‌های مهم اقتصاد جهانی تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ساعات چرخه‌های دوم و سوم تسویه سامانه پایا در تمامی ایام هفته در راستای ارائه خدمت بهینه به آحاد مردم از روز پنجشنبه ۱۹ تیرماه سال جاری تغییر می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواپیمایی کشوری گفت:۴ مورد حمله به بخش غیرنظامی فرودگاهی کشور صورت گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواپیمایی کشوری گفت:۴ مورد حمله به بخش غیرنظامی فرودگاهی کشور صورت گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با شروع فصل گرما و افزایش دما، مصرف برق کولر‌های آبی به شدت افزایش می‌یابد، اما با انجام چند راهکار ساده، می‌توان هزینه‌های برق را کاهش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: بازار نیاز به جذب سرمایه‌گذاران و اطمینان دادن به آنها دارد تا از خروج سرمایه‌ها جلوگیری شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس بخشنامه دفتر واردات گمرک، مصوبه هییت دولت برای واردات خودرو تا پایان امسال معتبر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت:پایان سال ۱۴۰۵ تمامی استان‌ها به ریل سراسری متصل شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است