علمی فناوری 09:55 - 27 مهر 1400

لایحه کنترل قدرت گوگل و آمازون به سنای آمریکا ارائه شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پیش از این نیز لایحه‌های مشابهی با هدف کنترل قدرت فزاینده شرکت‌های فناوری (از جمله فیس بوک و اپل) در بازار ارائه شده بود اما هیچیک تصویب و قانون نشده‌اند. البته فقط یک قانون که منابع موجود برای مجریان آنتی تراست را افزایش می‌دهد، توسط سنا تصویب شده است.

طبق لایحه امی کلوبوچار و چاک گرسلی (سناتورهای آمریکایی) پلتفرم‌های فناوری اجازه ندارند شرکت‌های فعال در سایت‌هایشان را وادار کنند کالاها و سرویس‌های آنها را بخرند. همچنین طبق این لایحه دستکاری در نتایج جستجو به نفع پلتفرم‌ها نیز ممنوع خواهد بود. یک لایحه همراه این پیش نویس، اکنون در کمیته قضائی مجلس تصویب شده و اکنون پس از تصویب سنا به قانون تبدیل خواهد شد.

هنگامیکه اخبار مبنی بر ارائه این لایحه در هفته گذشته منتشر شد، آمازون و گوگل نسبت به عواقب ناخواسته آن هشدار دادند. آمازون در بیانیه‌ای اعلام کرد چنین قانونی به مشتریان خسارت می‌زند و بیش از ۵۰۰ هزار کسب و کار کوچک و متوسط که در فروشگاه آنلاین آمازون فعال هستند را در معرض خطر قرار می‌دهد. گوگل نیز اعلام کرد چنین اقدامی ارائه سرویس‌های رایگان توسط شرکت‌ها را سخت‌تر می‌کند.

در این میان شرکت‌هایی از جمله اسپاتیفای، مچ گروپ، داک داک گو (موتور جستجو) از این لایحه پشتیبانی می‌کنند.

این درحالی است که هفته قبل رویترز در گزارشی فاش کرد بررسی هزاران سند داخلی آمازون نشان می‌دهد واحد این شرکت در هند با استفاده از یک برنامه سیستماتیک نسخه‌هایی از کالاهای فروشندگان طرف سوم تولید و از سوی دیگر نتایج جستجو را دستکاری می‌کند تا برندهای خود را در این کشور گسترش دهد.


11278511
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جمعیتی بزرگ بررسی کرده است که الگوی پیاده‌روی روزانه چگونه بر سلامت تأثیر می‌گذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه پزشکی جدید، مکانیسمی را آشکار کرده است که به تسریع مصرف انرژی در سلول‌های بدن بدون ایجاد عوارض جانبی جدی کمک می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان یک رشته نازک و بسیار تیز از کهکشان‌ها را شناسایی کرده‌اند که در یک رشته کیهانی غول‌پیکر در فاصله تقریبی ۱۴۰ میلیون سال نوری از زمین قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اوپو از عرضه گوشی جدید خود خبر داده است که به لطف مشخصات کاربردی و عملکرد فوق‌العاده‌اش، انتظار می‌رود فروش گسترده‌ای داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه علمی جدید، شبیه‌سازی بی‌سابقه‌ای از آنچه در مجاورت سیاه‌چاله‌ها اتفاق می‌افتد، ارائه می‌دهد، جایی که هرج و مرج حکمفرماست و ماده تحت تأثیر نیرو‌های عظیمی قرار دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک تجزیه و تحلیل گسترده، نقش ویتامین‌های خاص را در پیشگیری از ابتلا به سرطان را اثبات کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کدو یکی از بهترین محصولات برای استفاده در روز‌های سرد است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوگل برای تغییر سیاست سختگیرانه خود در مورد آدرس‌های جیمیل آماده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی به تشریح چالش‌های مزمن آموزش‌وپرورش از جمله ثبت‌نام مدارس، مدارس غیردولتی، نقل‌وانتقالات، امتحانات و مسائل مالی پرداخت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خانم‌های باردار نباید از رنگ مو استفاده کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است