علمی فناوری 09:55 - 27 مهر 1400

لایحه کنترل قدرت گوگل و آمازون به سنای آمریکا ارائه شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پیش از این نیز لایحه‌های مشابهی با هدف کنترل قدرت فزاینده شرکت‌های فناوری (از جمله فیس بوک و اپل) در بازار ارائه شده بود اما هیچیک تصویب و قانون نشده‌اند. البته فقط یک قانون که منابع موجود برای مجریان آنتی تراست را افزایش می‌دهد، توسط سنا تصویب شده است.

طبق لایحه امی کلوبوچار و چاک گرسلی (سناتورهای آمریکایی) پلتفرم‌های فناوری اجازه ندارند شرکت‌های فعال در سایت‌هایشان را وادار کنند کالاها و سرویس‌های آنها را بخرند. همچنین طبق این لایحه دستکاری در نتایج جستجو به نفع پلتفرم‌ها نیز ممنوع خواهد بود. یک لایحه همراه این پیش نویس، اکنون در کمیته قضائی مجلس تصویب شده و اکنون پس از تصویب سنا به قانون تبدیل خواهد شد.

هنگامیکه اخبار مبنی بر ارائه این لایحه در هفته گذشته منتشر شد، آمازون و گوگل نسبت به عواقب ناخواسته آن هشدار دادند. آمازون در بیانیه‌ای اعلام کرد چنین قانونی به مشتریان خسارت می‌زند و بیش از ۵۰۰ هزار کسب و کار کوچک و متوسط که در فروشگاه آنلاین آمازون فعال هستند را در معرض خطر قرار می‌دهد. گوگل نیز اعلام کرد چنین اقدامی ارائه سرویس‌های رایگان توسط شرکت‌ها را سخت‌تر می‌کند.

در این میان شرکت‌هایی از جمله اسپاتیفای، مچ گروپ، داک داک گو (موتور جستجو) از این لایحه پشتیبانی می‌کنند.

این درحالی است که هفته قبل رویترز در گزارشی فاش کرد بررسی هزاران سند داخلی آمازون نشان می‌دهد واحد این شرکت در هند با استفاده از یک برنامه سیستماتیک نسخه‌هایی از کالاهای فروشندگان طرف سوم تولید و از سوی دیگر نتایج جستجو را دستکاری می‌کند تا برندهای خود را در این کشور گسترش دهد.


11278511
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش از افتتاح هم‌زمان بیش از دو هزار پروژه آموزشی در سراسر کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با تکیه بر توان متخصصان داخلی و فناوری‌های پیشرفته بومی، یک شرکت‌ دانش‌بنیان فعال در حوزه اپتیک و الکترونیک خودرو موفق شد گام مهمی در طراحی و تولید قطعات هوشمند بردارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: در شرایطی که میلیون‌ها مصرف‌کننده در کشور‌های فارسی‌زبان و اسلامی، دسترسی آسانی به محصولات ایرانی ندارند، ما با طراحی یک سکوی هوشمند صادراتی، این خلأ را هدف قرار داده‌ایم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: بخش قابل توجهی از پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۳ پرداخت شده و باقی‌مانده آن نیز تا پایان سال تسویه خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ملی تعلیم‌وتربیت کودک گفت: در مجلس، بحث اجباری شدن دوره پیش‌دبستانی در دست بررسی است و وزارت آموزش و پرورش موظف است زیرساخت‌های لازم را برای این اقدام فراهم کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کنفرانس بین‌المللی کارآفرینی اجتماعی با هدف هم‌افزایی میان دانشگاه، فعالان اجتماعی و اقتصادی برای حل مسائل اجتماعی برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شواهد جدید از احتمال وجود یک سیاره مرموز منایق دور افتاده منظومه شمسی پرده برداشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اینستاگرام قصد دارد سیستم رتبه‌بندی PG-۱۳ را برای تقویت کنترل والدین بر استفاده نوجوانان از این پلتفرم اتخاذ کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیروی از رژیم کتو ممکن است از طریق تأثیر ترکیبی آن بر روده و مغز، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان هشدار می‌دهند که نسخه جدید ChatGPT پاسخ‌های مضرتری نسبت به نسخه‌های قبلی ارائه می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است