بین‌الملل 20:19 - 13 مرداد 1400

رونمایی از طرح نخستین جت جنگنده ساخت ترکیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی صباح، شرکت تولید فناوری های نظامی «بایکار» ترکیه طی مراسمی، بخشی از جزئیات فنی نخستین جنگنده تولید ترکیه که قرار است تا سال ۲۰۲۳ روانه بازار صنایع دفاعی شود را منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، «سلجوک بایراکتار» مدیر عامل شرکت بایکار که در نشست هوا - فضای دانشکده هوانوردی «گبزه» شرکت کرده بود، برخی از مشخصات این جت جنگنده را در قالب اینفوگرافی رونمایی کرده و در خصوص آن توضیح داد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، این جنگنده که هنوز نامی برای آن تعیین نشده، قادر به هدف گیری اهداف چندگانه دشمن از جمله جنگ افزارهای موشکی زمینی و هوایی بوده و وزنی معادل ۵۵۰۰ کیلوگرم خواهد داشت.

همچنین ظرفیت ترابری این جنگنده نیز حدود ۱۵۰۰ کیلوگرم اعلام شده است. جنگنده مذکور همچنین قابلیت ۵ ساعت پرواز مداوم و همچنین ۸۰۰ کیلومتر در ساعت، سرعت خواهد داشت.

به گفته شرکت سازنده، قابلیت دید جنگنده ساخت شرکت بایکار از سوی نیروهای دشمن بسیار کم بوده و از قدرت مانور بسیار بالایی برخوردار خواهد بود.

لازم به ذکر است، شرکت بایکار پیشتر اعلام کرده بود که جنگنده تولید این شرکت، نسخه بومی سازی شده جنگنده آمریکایی اف - ۳۵ محسوب می شود.


11175797
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی می‌گوید همه شهروندان صهیونیست باید اسلحه داشته باشند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انصارالله یمن با انتقاد از مشارکت آمریکا در جنایات صهیونیست‌ها، هدف از طرح خلع سلاح مقاومت را تسلیم کردن امت اسلامی در برابر طغیان اسرائیل دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با تداوم مسدودسازی ورود برخی کمک‌ها به نوار غزه، بیمارستانی در مرکز این باریکه اکثر خدمات خود را به خاطر کمبود سوخت به حالت تعلیق درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حملات صبح امروز آمریکا به خاک نیجریه که ادعا شده علیه داعش انجام گرفته، وزیر دفاع آمریکا از احتمال ادامه پیدا کردن این حملات خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که آنکارا از احتمال رویارویی نظامی مستقیم و «جنگ جهانی سوم» سخن می‌گوید، نتانیاهو با تهدید به تحریم تسلیحاتی ترکیه بر طبل قدرت‌نمایی می‌کوبد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه تروریستی «سرایا انصار السنه» با پذیرش مسئولیت انفجار خونین در مسجد امام علی (ع) حمص، بار دیگر امنیت شکننده سوریه را با چالش جدی مواجه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با هشدار نسبت به تداوم فروپاشی روابط با ژاپن، اعلام کرد که هرگونه بازگشت به میز مذاکرات دولتی مستلزم برداشتن گام‌های ملموس از سوی توکیو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند نتانیاهو در روند آتش‌بس اختلال ایجاد می‌کند و دیدار دوشنبه او و ترامپ می‌تواند در روند آتش‌بس تاثیر جدی داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل با تداوم حملات توپخانه‌ای به مرکز و جنوب غزه و تیراندازی در محله «الشجاعیه»، منجر به شهادت و زخمی شدن غیرنظامیان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا هفته آینده به مارالاگو می‌رود تا با ترامپ دیدار کرده و پیرامون تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ، گفت‌و‌گو کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است