بین‌الملل 20:19 - 13 مرداد 1400

رونمایی از طرح نخستین جت جنگنده ساخت ترکیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی صباح، شرکت تولید فناوری های نظامی «بایکار» ترکیه طی مراسمی، بخشی از جزئیات فنی نخستین جنگنده تولید ترکیه که قرار است تا سال ۲۰۲۳ روانه بازار صنایع دفاعی شود را منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، «سلجوک بایراکتار» مدیر عامل شرکت بایکار که در نشست هوا - فضای دانشکده هوانوردی «گبزه» شرکت کرده بود، برخی از مشخصات این جت جنگنده را در قالب اینفوگرافی رونمایی کرده و در خصوص آن توضیح داد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، این جنگنده که هنوز نامی برای آن تعیین نشده، قادر به هدف گیری اهداف چندگانه دشمن از جمله جنگ افزارهای موشکی زمینی و هوایی بوده و وزنی معادل ۵۵۰۰ کیلوگرم خواهد داشت.

همچنین ظرفیت ترابری این جنگنده نیز حدود ۱۵۰۰ کیلوگرم اعلام شده است. جنگنده مذکور همچنین قابلیت ۵ ساعت پرواز مداوم و همچنین ۸۰۰ کیلومتر در ساعت، سرعت خواهد داشت.

به گفته شرکت سازنده، قابلیت دید جنگنده ساخت شرکت بایکار از سوی نیروهای دشمن بسیار کم بوده و از قدرت مانور بسیار بالایی برخوردار خواهد بود.

لازم به ذکر است، شرکت بایکار پیشتر اعلام کرده بود که جنگنده تولید این شرکت، نسخه بومی سازی شده جنگنده آمریکایی اف - ۳۵ محسوب می شود.


11175797
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری آمریکا می‌گوید کشور‌هایی که تا دهم مرداد موفق به امضای توافق تجاری با واشنگتن نشوند، شاهد تعرفه‌های سنگین قبلی خواهند بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل ایالت تگزاس در آمریکا تاکنون جان ۵۹ نفر را گرفته که ۲۱ نفر آنان کودک بودند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد گفتگوی او با ترامپ به توافق آتش‌بس کمک خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه در اجلاس بریکس گفت که تغییر نظم بین‌المللی در حال شتاب گرفتن است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراسم عزاداری عاشورای حسینی با حضور دسته‌های سینه‌زنی در مشهد برگزار شد. مهاجرین در این مراسم بر اتحاد در برابر استکبار جهانی تأکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مراسم عزاداری عاشورای حسینی با حضور دسته‌های سینه‌زنی در مشهد برگزار شد. مهاجرین در این مراسم بر اتحاد در برابر استکبار جهانی تأکید کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تایباد گفت خدمات اولیه برای بدرقه کریمانه اتباع افغانستانی در مرز ارائه می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، روز یکشنبه پیش از سفرش به واشنگتن با اسحاق هرتزوگ، رئیس‌ این رژیم دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان‌های کره جنوبی درخواست بازداشت یون سوک یول، رئیس جمهور سابق را ارائه کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ناو هواپیمابر «کارل وینسون» به‌زودی روند خروج از منطقه فرماندهی مرکزی (سنتکام) در خاورمیانه را آغاز خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است