اقتصادی 17:46 - 16 تیر 1401

۴ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات گندمکاران پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران، حیدرعلی نصر با اعلام اینکه امروز ۲ هزار میلیارد تومان دیگر به کشاورزان گندمکار پرداخت شد، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۳۴ هزار و ۴۸۴ میلیارد تومان به این عزیزان در ۳۱ استان کشور پرداخت شده است.

نصر با اعلام اینکه میزان خرید تضمینی گندم از کشاورزان از ابتدای سال جاری تا امروز به ۴ میلیون و ۴۶۱ هزار تن رسیده است، افزود: سال گذشته تا همین تاریخ، ۳ میلیون و ۴۷۷ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده بود که به این ترتیب، امسال میزان خرید گندم از رشد ۲۸ درصدی نسبت به سال قبل برخوردار بوده است.

این مقام مسئول در شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر اینکه روند پرداخت پول خرید تضمینی گندم به کشاورزان در جریان است و جای هیچ نگرانی ندارد، خاطرنشان کرد: پرداخت باقی‌مانده مطالبات این عزیزان در دست پیگیری و اقدام است و به‌زودی به حساب آنان واریز خواهد شد.


11617282
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت تنظیم‌گری بانک مرکزی بر ضرورت ایجاد کانال ارتباطی مستقیم و بدون واسطه میان بدنه شعب شبکه بانکی و بانک مرکزی برای دریافت بازخورد‌ها و تحلیل داده‌های رفتاری مشتریان، تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: زمینه برای عرضه سهام پروژه‌های مربوط به نیروگاه‌های هسته‌ای در بورس با هدف تامین منابع مالی فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به افزایش قیمت جو بعد از حذف ارز ترجیحی، اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم به ۴۵ هزارتومان امری ضروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان برنج از باز شدن ثبت سفارش ۳۰۰ هزارتن برنج در چند روز گذشته خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس از توافق قاطع دولت و مجلس برای جبران کامل اثرات حذف ارز ترجیحی بر معیشت خانوار خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی طی حکمی، مهدی گودرزی را به سمت معاون ارزی این بانک منصوب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی اعلام کرد: عرضه اسکناس ارزی در شعب منتخب شبکه بانکی تقویت می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مالیات، از اتخاذ رویکردی جدید با هدف «ثبات‌بخشی به اقتصاد» و «کاهش هزینه‌های اصناف» خبر داد و جزئیات بسته حمایتی و تسهیل‌گرانه این سازمان را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۲۲۱ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست مرکز مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان مالیات از وصول بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان مالیات و جرایم از محل کتمان درآمد موضوع ماده (۱۹۲) قانون مالیات‌های مستقیم و موضوع بند ب ماده (۳۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده در ده‌ماهه امسال ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است