اجتماعی 10:46 - 07 خرداد 1401
حمیدرضا حاجی‌بابایی وزیر اسبق وزارت آموزش و پرورش و رئیس فراکسیون فرهنگیان در خصوص موضوع رتبه‌بندی معلمان گفت: دولت با سرعت، دقت و بلندنظری رتبه‌بندی را انجام دهد.

ورود حاجی‌بابایی به گلایه‌های فرهنگیان/ با سرعت و دقت رتبه‌بندی معلمان اجرا شود

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، لایحه رتبه‌بندی معلمان بعد از کش و قوس فراوان اواخر سال گذشته در مجلس به تصویب رسید و با تأیید شورای نگهبان، به مرحله اجرایی شدن نزدیک شد.

بر اساس قانون مجلس، آیین‌نامه اجرایی رتبه‌بندی معلمان طی 3 ماه باید توسط دولت تدوین شود که 31 خرداد، پایان این مهلت است.

تعدادی از فرهنگیان نسب به اخبار مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر اجرای رتبه‌بندی در شهریور و همچنین سرعت کند آن گلایه داشتند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی وزیر اسبق آموزش و پرورش و رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: رتبه‌بندی معلمان، سخن حقی است که از زبان معلمان بیان می‌شود و لازم است که: ۱ـ دولت باسرعت، دقت، بلندنظری انجام دهد. ۲ـ تمام ۳۸ هزار میلیارد تومان را برای سال ۱۴۰۱ هزینه کند. ۳ـ بر اجرا نظارت کامل خواهیم کرد. 

انتهای پیام/


11575677
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر گفت: در پی پیش‌بینی بارش‌های گسترده و احتمال بروز مخاطرات جوی، تیم‌های امدادی و عملیاتی هلال‌احمر در استان‌های تحت تأثیر این سامانه به حالت آماده‌باش کامل درآمده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کلاس درس مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه، رباط کریم، پردیس و ملارد برای فردا شنبه ۶ دی ماه مجازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کنگره فرهنگی‌هنری امام هادی (ع) به همت شهرداری منطقه ۱۰ تهران، آغاز به‌کار کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری هرمزگان جزئیات توقیف یک فروند نفتکش خارجی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش آلاینده‌های جوی، کارگروه اضطرار آلودگی هوا در پایتخت تشکیل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از افزایش نگران ‌کننده تصادفات فوتی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر رفاه از پیشنهاد جدید سطح بندی درآمدی برای دریافت یارانه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد از افزایش تعداد اتوبوس‌های برقی تهران به ۵۰۰ دستگاه تا پایان سال جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عملیات اجرایی احداث بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی شهرداری تهران با ظرفیت ۱۵۰ کیلووات در بوستان گلابدره منطقه یک در حال تکمیل و به‌زودی وارد مدار تولید برق پاک خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است