اجتماعی 10:46 - 07 خرداد 1401
حمیدرضا حاجی‌بابایی وزیر اسبق وزارت آموزش و پرورش و رئیس فراکسیون فرهنگیان در خصوص موضوع رتبه‌بندی معلمان گفت: دولت با سرعت، دقت و بلندنظری رتبه‌بندی را انجام دهد.

ورود حاجی‌بابایی به گلایه‌های فرهنگیان/ با سرعت و دقت رتبه‌بندی معلمان اجرا شود

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، لایحه رتبه‌بندی معلمان بعد از کش و قوس فراوان اواخر سال گذشته در مجلس به تصویب رسید و با تأیید شورای نگهبان، به مرحله اجرایی شدن نزدیک شد.

بر اساس قانون مجلس، آیین‌نامه اجرایی رتبه‌بندی معلمان طی 3 ماه باید توسط دولت تدوین شود که 31 خرداد، پایان این مهلت است.

تعدادی از فرهنگیان نسب به اخبار مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر اجرای رتبه‌بندی در شهریور و همچنین سرعت کند آن گلایه داشتند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی وزیر اسبق آموزش و پرورش و رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: رتبه‌بندی معلمان، سخن حقی است که از زبان معلمان بیان می‌شود و لازم است که: ۱ـ دولت باسرعت، دقت، بلندنظری انجام دهد. ۲ـ تمام ۳۸ هزار میلیارد تومان را برای سال ۱۴۰۱ هزینه کند. ۳ـ بر اجرا نظارت کامل خواهیم کرد. 

انتهای پیام/


11575677
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد میانسال که به اتهام اجیر کردن دو آدمکش برای قتل و سرقت طلا‌های همسرش به ۲ سال حبس محکوم شده بود با نقض حکم از سوی دیوان عالی کشور بار دیگر محاکمه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۱۴۲ قرار گرفته و هوای پایتخت آلوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون دادستان تهران در امور زندان‌ها، از اجرای مرحله جدید طرح پایش زندانیان در زندان‌های استان تهران و نتایج مؤثر آن خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ آخرین وضعیت ترافیک صبحگاهی پایتخت در اولین روز از آذر ماه را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از انجام رایزنی‌های بین‌المللی برای جلب کمک جهت خاموش کردن آتش‌سوزی جنگل‌های «الیت» چالوس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از روز اول آذر تا چهارشنبه پنجم آذر طرح زوج و فرد شهر تهران از درب منزل اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران اعلام کرد: مدارس این استان تعطیل نیست، اما مهد‌های کودک و پیش دبستانی در استان به جز فیروزکوه تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به این پرسش که آیا پروژه پتروشیمی میانکاله متوقف شده است؟، گفت: از ابتدای سال و با رسانه‌ای شدن موضوع، همکاری نهاد‌های مدنی برای پیشبرد اهداف سازمان حفاظت از محیط زیست در ارتباط با «میانکاله» بسیار تاثیرگ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس روابط‌عمومی سازمان امداد و نجات، سه بالگرد جمعیت هلال‌احمر به عملیات اطفای حریق منطقه جنگلی الیت پیوستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قسمت اعلام شاخص آلاینده هوای پایتخت در سایت شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با خطا مواجه شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است