علمی فناوری 13:28 - 25 شهریور 1400
دبیر اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران:
عضو هیات مدیره و دبیر اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران (IRICTU) تاکید کرد: تجمیع توانمندی‌های تشکل‌ها باید در شبکه ملی اطلاعات صورت گیرد.

دولت باید سند راهبردی به‌روز درباره صادرات داشته باشد

به گزارش ایسنا، فریبرز نژاددادگر در رویداد خودنمایی زنجیره تامین داخلی که امروز ۲۵ شهریور ماه در مرکز پژوهشگاه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، گفت: صادرات و تعاملات بین‌المللی، زمینه‌ساز رسوب دانش و ارتقای سطح استاندارد محصولات و خدمات خواهد بود. همه ذینعان  باید مسوولیتشان در سند راهبردی مشخص شود و اعضای اتحادیه با حمایت معنوی دولت، آمادگی کامل خود را برای بومی‌سازی و ارائه خدمات مهندسی در شبکه ‌ملی اطلاعات دارند.

وی بیان کرد: تسهیل در سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در جهت توسعه لایه زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات و بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه لایه خدمات شبکه ملی اطلاعات امری کاملا ضروری است. باور اتحادیه بر این است که ما مشکلات فراوانی را پیش روی صادرات داشته و داریم که امیدواریم دولت جدید و وزیر ICT به عنوان متولی برنامه‌های حوزه ICT بخشی از آن‌ها را مرتفع سازند و ما نیز این آمادگی را داریم که در کنار سایر تشکل‌ها، با این برنامه‌ها هم‌راستا و همراهی کنیم.

عضو هیات مدیره اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران همچنین با بیان اینکه دولت باید سند راهبردی به‌روز در خصوص صادرات داشته باشد، بر  تجمیع توانمندی‌های تشکل‌ها در شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه صادرکنندگان صنعت مخابرات ایران (IRICTU) در این رویداد به تشریح شبکه ملی اطلاعات، راهبردها و برنامه اقدام پرداخته شد. نقش کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز پژوهش‌های مجلس، رویکرد پژوهشگاه فاوا در راستای برنامه‌های شبکه ملی اطلاعات، نقش کمیسیون‌های تخصصی فاوا و ‌تحول دیجیتال، نقش تشکل‌های خصوصی فاوا، ظرفیت شرکت‌های داخلی، نقش آزمایشگاه‌های فنی ابزاری و نقش شبکه علمی کشور، از دیگر مواردی است که در این رویداد پیرامون آنها صحبت شد.

انتهای پیام


11231146
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اختتامیه رویداد پیشگامان رهایی تاکید کرد که تکیه بر توان ملی به معنای بستن در‌ها و انزوا نیست،
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» میوه خرمالو باید به صورت کاملا رسیده مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی ترکیبی قوی را برای مقابله با آکنه صورت معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در دوران ابتلا به سرماخوردگی بهتر است تا بیماران میوه انار مصرف نکنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی شربتی را برای تقویت معده معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فضایی ایران بر لزوم بازنگری و به‌روز‌رسانی برنامه صنعت فضایی کشور تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام شرکت گوگل، اکنون نقشه‌های گوگل از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی در دسترس بودن ایستگاه‌های شارژ و شارژر‌های خودرو‌های برقی استفاده خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اورژانس استان تهران در پی اظهارات مطرح شده از سوی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران در جلسه سیصد و هفتاد و دوم شورا، توضیحاتی را برای تنویر افکار عمومی منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» «یان لکان «(Yann LeCun) دانشمند ارشد هوش مصنوعی شرکت «متا» که مهم‌ترین فرد در توسعه هوش مصنوعی برای این شرکت بزرگ شناخته می‌شود، پس از ۱۲ سال می‌خواهد این شرکت را ترک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور گفت: نوسازی زیرساخت‌های آزمایشگاهی، هدایت اعتبارهای مالیاتی و سرمایه‌گذاری ۱۰۰ همتی در دو سال آینده، مسیر یک جهش بزرگ در اکوسیستم علم و فناوری کشور را هموار خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است