بین‌الملل 18:19 - 01 خرداد 1401
عضو شورای مرکزی جنبش حزب‌الله لبنان سالروز آزادسازی اراضی لبنان در ماه می سال ۲۰۰۰ را تبریک گفت.

شیخ قاووق: سلاح فتنه باید برچیده شود نه سلاح مقاومت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شیخ «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی جنبش حزب‌الله لبنان ضمن تبریک به مناسبت آزادسازی بخش‌هایی از خاک لبنان در ماه می سال ۲۰۰۰، گفت که این آزادسازی و پیروزی، لبنان را وارد مرحله بازدارندگی کرد.

وی افزود که لبنان به دژ مستحکمی در برابر دشمن اسرائیلی تبدیل شده و مقاومت، پیروزی‌های پی در پی را رقم می‌زند و دشمن صهیونیستی از معادله مقاومت به لرزه افتاده است.

شیخ قاووق تأکید کرد که ما با سلاح مقاومت از دستآوردها، عزت و اراده حفاظت می‌کنیم و سلاحی که بایستی از میان برداشته شود، سلاح مقاومت نیست بلکه سلاح فتنه است که در کشتار الطیونه نیز باعث کشتار مردمی شود.

وی گفت که معادله مقاومت، مسیر درگیری عربی-اسرائیلی را تغییر داد و لبنان را در موضع قدرت برای حفظ هویت مزارع شبعا، تپه‌های کفرشوبا و پایبندی به حق خود در منافع نفتی و گازی در دریا قرار داد.

طبق گزارش شبکه «المنار»، شیخ قاووق همچنین گفت: ما در برابر دو پروژه قرار داریم: نخست پروژه‌ای که می‌خواهد لبنان را به سمت آشوب و جنگ داخلی بکشاند و دوم پروژه‌ای که به دنبال نجات لبنان از بحران است و ما در جنبش حزب‌الله نیز در خط مقدم اجرای طرح دوم برای کاهش درد و رنج لبنانی‌ها قرار داریم اما پروژه طرف مقابل، تخریبی است و می‌خواهد لبنان به دوره ۱۹۷۵ بازگرداند.

وی در ادامه گفت که آمریکا و عربستان حملات تحریک‌آمیز علیه مقاومت را سرمایه‌گذاری کرده و منتظر برگزاری انتخابات برای دور کردن مردم از مقاومت و نامزدهای حزب‌الله بودند اما نتایج انتخابات نشان داد که حزب‌الله بیشترین محبوبیت مردمی را در لبنان دارد.

انتهای پیام/.


11569824
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی اعلام به‌رسمیت‌شناختن سومالی‌لند توسط رژیم صهیونیستی، شورای امنیت سازمان ملل نشست اضطراری برای بررسی پیامدهای این اقدام برگزار می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه تیراندازی ارتش اسرائیل به گشت‌های نیرو‌های یونیفل در لبنان را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بروکسل اعلامیه رژیم صهیونیستی در شناسایی سومالی‌لند به عنوان یک کشور مستقل را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر کانادا از کمک اقتصادی ۲.۵ میلیارد دلاری اضافی به اوکراین خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پوتین می‌گوید اوکراین تمایلی به پایان صلح‌آمیز جنگ ندارد و هشدار داد که روسیه در صورت شکست مذاکرات، اهداف خود را به شکل دیگری محقق خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات افغانستان در قندهار پروژه‌ای ۳ هزار هکتاری برای اسکان هزاران خانواده بازگشتی راه‌اندازی کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صد‌ها تظاهرکننده در اعتراض به حملات مداوم اسرائیل به غزه به خیابان‌های استکهلم آمدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد دفاعی لهستان گفت این کشور قصد دارد ظرف دو سال استحکامات ضد پهپادی جدیدی در مرز‌های شرقی نصب کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه در عرض ۳ ساعت ۱۱۱ پهپاد اوکراینی را بر فراز مناطق این کشور منهدم کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۷ ریشتر حدود ۳۲ کیلومتری شهر ساحلی ییلان در شمال شرقی تایوان را لرزاند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است