بین‌الملل 18:19 - 01 خرداد 1401
عضو شورای مرکزی جنبش حزب‌الله لبنان سالروز آزادسازی اراضی لبنان در ماه می سال ۲۰۰۰ را تبریک گفت.

شیخ قاووق: سلاح فتنه باید برچیده شود نه سلاح مقاومت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شیخ «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی جنبش حزب‌الله لبنان ضمن تبریک به مناسبت آزادسازی بخش‌هایی از خاک لبنان در ماه می سال ۲۰۰۰، گفت که این آزادسازی و پیروزی، لبنان را وارد مرحله بازدارندگی کرد.

وی افزود که لبنان به دژ مستحکمی در برابر دشمن اسرائیلی تبدیل شده و مقاومت، پیروزی‌های پی در پی را رقم می‌زند و دشمن صهیونیستی از معادله مقاومت به لرزه افتاده است.

شیخ قاووق تأکید کرد که ما با سلاح مقاومت از دستآوردها، عزت و اراده حفاظت می‌کنیم و سلاحی که بایستی از میان برداشته شود، سلاح مقاومت نیست بلکه سلاح فتنه است که در کشتار الطیونه نیز باعث کشتار مردمی شود.

وی گفت که معادله مقاومت، مسیر درگیری عربی-اسرائیلی را تغییر داد و لبنان را در موضع قدرت برای حفظ هویت مزارع شبعا، تپه‌های کفرشوبا و پایبندی به حق خود در منافع نفتی و گازی در دریا قرار داد.

طبق گزارش شبکه «المنار»، شیخ قاووق همچنین گفت: ما در برابر دو پروژه قرار داریم: نخست پروژه‌ای که می‌خواهد لبنان را به سمت آشوب و جنگ داخلی بکشاند و دوم پروژه‌ای که به دنبال نجات لبنان از بحران است و ما در جنبش حزب‌الله نیز در خط مقدم اجرای طرح دوم برای کاهش درد و رنج لبنانی‌ها قرار داریم اما پروژه طرف مقابل، تخریبی است و می‌خواهد لبنان به دوره ۱۹۷۵ بازگرداند.

وی در ادامه گفت که آمریکا و عربستان حملات تحریک‌آمیز علیه مقاومت را سرمایه‌گذاری کرده و منتظر برگزاری انتخابات برای دور کردن مردم از مقاومت و نامزدهای حزب‌الله بودند اما نتایج انتخابات نشان داد که حزب‌الله بیشترین محبوبیت مردمی را در لبنان دارد.

انتهای پیام/.


11569824
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین فاش کرد که تمام کمک‌های تسلیحاتی به کی‌یف مانند گذشته از سر گرفته شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع آمریکا تایید کرد که موشک ایرانی در عملیات اخیر به تجهیزات و سازه‌های پایگاه العدید اصابت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبگاه آکسیوس می‌گوید نقاط اختلاف در مذاکرات به ویژه بر سر میزان عقب‌نشینی نظامیان اسرائیلی به قوت خود باقی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان پزشکان بدون مرز هشدار داد که سوء تغذیه حاد به ویژه در میان زنان باردار و کودکان غزه در حال افزایش است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک هفته پس از قطع ارسال برخی تسلیحات از آمریکا به اوکراین، ولودیمیر زلنسکی از ادامه روند دریافت تجهیزات جنگی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پ‌ک‌ک اعلام کرد برای ادامه خلع سلاح خود باید رئیس این گروه از زندان ترکیه آزاد شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجله انگلیسی اکونومیست فاش کرد که نخست وزیر رژیم تروریستی اسرائیل در تکمیل توافق آتش‌بس تعلل می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجله انگلیسی اکونومیست فاش کرد که نخست وزیر رژیم تروریستی اسرائیل در تکمیل توافق آتش‌بس تعلل می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انفجار مهیبی به دلایل نامعلوم در مقر یک گردان نظامی در شرق حلب رخ داد که منجر به ویرانی گسترده شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی لاوروف وارد پیونگ‌یانگ شد تا با مقامات کره شمالی از جمله وزیر خارجه این کشور دیدار کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است