علمی فناوری 12:55 - 27 مهر 1400

نمایشگاه الکامپ بهمن ماه برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ثروتی عضو هیأت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران امروز در نشست خبری آنلاین از برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی الکامپ در بهمن ماه خبر داد و گفت: این نمایشگاه در فضای مفیدی بالغ بر ۱۵ هزار متر مربع ۲۷ تا ۳۰ بهمن ماه امسال برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه زمان برگزاری الکامپ در تیرماه امسال به دلیل وضعیت قرمز کرونا به تعویق افتاد، گفت: هم اکنون با کاهش شیوع کرونا، امیدوار هستیم که بتوانیم الکامپ را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در بهمن ماه در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار کنیم.

ثروتی افزود: با وجود اینکه کرونا برگزاری الکامپ را در تیرماه تحت تأثیر قرار داد و علاوه بر هزینه‌هایی که سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به دلیل عدم برگزاری این نمایشگاه، متحمل شد، شرکت‌هایی که در این نمایشگاه ثبت نام کرده بودند نیز متضرر شدند. از این رو در حال برنامه ریزی هستیم تا امتیازات خوبی در جانمایی غرفه و سایر تسهیلات جانبی برای شرکت‌هایی که قبلاً در این نمایشگاه ثبت نام کردند قائل شویم.

وی گفت: تعرفه حضور در نمایشگاه الکامپ برای متقاضیان حوزه ICT نسبت به تعرفه‌ای که پیش از این برای نمایشگاه تیرماه اعلام شده بود، تغییری نیافته و با همان تعرفه‌های قبلی از شرکت‌ها برای ثبت نام و حضور در این نمایشگاه دعوت می‌کنیم.

ثروتی با تاکید بر اینکه بخشی از نمایشگاه الکامپ امسال به صورت آنلاین هم برگزار می‌شود، ادامه داد: در این نمایشگاه سالن دولت الکترونیک توسط وزارت ارتباطات برپا می‌شود و این وزارتخانه برنامه‌های جدیدی برای عرضه شبکه ملی اطلاعات و سایر پروژه‌ها در این نمایشگاه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه هماهنگی‌هایی برای حضور کشورهای منطقه به عنوان بازدیدکننده از نمایشگاه الکامپ در جریان است، گفت: هیأت تخصصی از سوریه و عراق برای بازدید از نمایشگاه الکامپ به تهران می آیند. تمامی تلاش این است که امکان تعامل بخش دولتی و خصوصی کشورهای منطقه با شرکت‌های ICT ایرانی فراهم شود.

ثروتی در پاسخ به سوالی مبنی بر مقایسه دو نمایشگاه فناوری اطلاعات الکامپ و جیتکس تاکید کرد: ما به دنبال رقابت نیستیم. ما بازیگر مهم منطقه در حوزه ICT هستیم و به دنبال این هستیم که سهممان را از بازار فناوری اطلاعات منطقه حفظ کنیم. این موضوع ممکن نخواهد بود مگر اینکه یک برنامه ریزی بلندمدت برای برگزاری رویدادی مانند الکامپ داشته باشیم. تفاوت الکامپ با جیتکس این است که آنها از سال قبل حتی زمان برگزاری نمایشگاه سال بعد خود را می‌دانند اما در کشور ما تکلیف تاریخ برگزاری نمایشگاه و مجری برگزارکننده آن تا ۳ ماه قبل از برگزار نمایشگاه مشخص نیست.


11279029
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از فرآورده‌های آرایشی چشم و ابرو را که فاقد مجوز و ایمنی لازم هستند، اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت:۳۰۰ تا ۴۰۰ مدرسه سنگی با همکاری سپاه ساماندهی می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: از ابتدای هفته آینده ثبت‌نام وام‌های دانشجویی در سه بخش تحصیلی، ودیعه مسکن و ضروری آغاز خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان کشورمان برای نخستین بار در ایران و دومین بار در جهان، موفق به ساخت داروی دانش‌بنیان اورلیژن، برای درمان بیماری آتروفی نخاعی عضلانی (SMA) شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیوه نامه اجرایی بسته تربیت و یادگیری «از ایرانمان دفاع می‌کنیم» به عنوان بسته مکمل فعالیت‌های کلاسی برای دانش آموزان دوره‌های دوم ابتدایی و متوسطه اول و دوم و بسته محصولات و راهنمای فعالیت مدرسه‌ای «ایرانمون» با امضای وزیر آموزش و پرورش اب...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: فردا، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری تخصص نیمه متمرکز سال ۱۴۰۵ است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: توسعه اقتصاد دیجیتال بدون بازنگری در رویکرد‌های سنتی و تصمیم‌سازی‌های دولتی ممکن نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کاظمی گفت: در حالی که توزیع شیر را طبق توافق‌نامه در سه استان شروع کردیم، اما افزایش قیمت نهاده‌ها برایمان چالش به وجود آورد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان در مورد یک فاجعه اقلیمی بر اثر فروپاشی قطب جنوب در آینده هشدار داده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واتس آپ پس از مدت‌ها برنامه خود برای اپل واچ را عرضه کرد و اکنون بدون نیاز به گوشی می‌توان از این برنامه استفاده کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است