بین‌الملل 17:41 - 13 مرداد 1400
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس شلیک موشک از لبنان به سمت اراضی اشغالی دستور داد پیام شدید اللحنی به یونیفل ارسال شود.

حمله توپخانه‌ای مجدد رژیم صهیونیستی به طول مرز لبنان/ پیام شدیداللحن گانتس به یونیفل

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری اسکای نیوز عربی، بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی پس از شلیک موشک از لبنان دستور داد پیام شدید اللحنی به یونیفل ارسال شود.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، توپخانه رژیم صهیونیستی به صورت کامل مرزهای مشترک با لبنان را در پی حملات موشکی اخیر هدف گرفت.

طبق بیانیه ارتش این رژیم، توپخانه ارتش بار دیگر طول مرزهای لبنان را در واکنش به حملات راکتی از لبنان به سمت اراضی اشغالی هدف گرفت.

پیشتر، منابع از حمله موشکی از خاک لبنان به سه شهرک در منطقه الجلیل در اراضی اشغالی خبر دادند. در پی این حمله ارتش رژیم صهیونیستی بخش‌هایی از جنوب لبنان را در چند نوبت هدف حمله توپخانه‌ای قرار داد.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که آژیر خطر در شهرک "کریات شمونه"، "کفار جلعادی" و "تل حی" در الجلیل در اراضی اشغالی در نزدیکی مرزها با لبنان به صدا درآمد.

انتهای پیام


11175647
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو عضو گارد ملی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید هدف تیراندازی قرار گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت ملی ترکیه پس از جلسه‌ای به ریاست رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که ترکیه آماده است در سازوکار‌های حفظ صلح در نوار غزه شرکت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ بار دیگر به خبرنگاران زن حمله کرد و در واکنش به مقاله‌ای درباره افت انرژی و سلامت خود، خبرنگار نیویورک تایمز را «زشت» خطاب نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده در برج‌های مسکونی هنگ‌کنگ تاکنون ۳۶ کشته و بیش از ۲۷۰ مفقود برجا گذاشته و عملیات نجات همچنان ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به عنوان بخشی از آتش‌بس تجاری، معافیت‌های تعرفه‌ای برخی از کالا‌های صنعتی چین را تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی سودانی در پی تشدید ناامنی از روستای هیلا بیرنو در کردفان جنوبی گریخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افشای مکالمه تلفنی فرستاده ویژه ترامپ با یک مقام ارشد روسی، اعضای کنگره او را خائن خوانده و خواستار اخراج وی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از افسران ارتش اعلام کردند که قدرت را در گینه بیسائو که مستعد کودتاست، به دست گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ناتو می‌گوید روسیه «حتی با توافق صلح» همچنان یک تهدید بلندمدت باقی خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلاروس رسما آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات صلح اوکراین اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است