بین‌الملل 13:31 - 27 مهر 1400

آدم ربایان در هائیتی ۱۷ میلیون دلار طلب کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وال استریت ژورنال، مقامات هائیتی اعلام کردند که آدم ربایانی که پیشتر ۱۷ مبلغ مسیحی آمریکایی و اعضای خانواده آنها را در پایتخت این کشور ربوده بودند، درخواست مبلغ یک میلیون دلار در ازای آزادی هر یک از این افراد را نموده اند.

پیشتر روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی از ربوده شدن ۱۷ مبلغ مسیحی آمریکایی و خانواده های آنها از سوی اعضای گروه های تبهکار در «پورتو پرنس» پایتخت هائیتی خبر داده بود.

این اتفاق روز شنبه و در حالی رخ داد که شهروندان آمریکایی با اتوبوس مشغول ترک یکی از مراکز نگهداری از کودکان بی سرپرست بودند.

سفارت آمریکا در هائیتی به گزارش نیویورک تایمز واکنشی نشان نداده اما «جنیفر ویای» از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا می گوید که این مسئله در دست بررسی است.

رسانه های خبری هائیتی اعلام کرده بودند که احتمال دارد باند بدنام ماووزو ۴۰۰ (۴۰۰ Mawozo) این مبلغان را ربوده باشد.

هائیتی فقیرترین کشور قاره آمریکا تلقی می شود و اوضاع اقتصادی آن از زمان ترور «جوونل مویس» رئیس جمهور این کشور در جولای ۲۰۲۱ و همچنین زلزله ماه آگوست که بیش از دو هزار کشته داشت؛ بیش از پیش وخیم شده است امری که به مهاجرت به سمت ایالات متحده دامن زده که البته با استقبال سرد دولت جو بایدن و تصمیم برای استرداد آنها به کشور مبدأ مواجه شد.


11279132
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هوافضای اروپایی ایرباس تصمیم گرفته است سیستم‌های دیجیتال حیاتی را از سرویس‌های ابری گوگل دور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل متحد اعلام کرد که با توجه به بهبود نسبی اوضاع سوریه، پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۶ حدود یک میلیون پناهنده دیگر به این کشور بازگردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» از منظر کارشناسان امنیتی و جامعه‌شناسان، افزایش چشمگیر این همکاری‌ها ریشه در بحران‌های عمیق داخلی رژیم صهیونیستی دارد. بحران مشروعیت، شکاف‌های قومی-مذهبی و وخامت اقتصادی که پس از جنگ‌های اخیر تشدید شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین می‌گوید رئیس جمهور روسیه آماده گفت‌و‌گو با مکرون فرانسه در مورد اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظامی جنبش نجیبای عراق، تأکید کرد این جنبش سلاح خود را حفظ کرده و مقاومت علیه حضور نیرو‌های آمریکایی در خاک عراق را حق مشروع ملت‌های تحت اشغال دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکره‌کنندگان آمریکایی روز شنبه در فلوریدا با نمایندگان روسیه دیدار کردند تا در دور جدید گفت‌و‌گو‌ها برای پایان جنگ اوکراین پیشرفت کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فهم معنای واقعی شبیه‌سازی شاهد توسط آمریکا، وقتی روشن‌تر می‌شود که به دور تا دور ایران و جنگ‌های چند سال اخیر با دقت نگریسته شود؛ جایی که پهپاد‌های شاهد از خلیج فارس تا اوکراین و از غرب آسیا تا دریای سرخ حضور داشته‌اند و توازن قوای هوایی را...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صد‌ها نفر در استکهلم تجمع کردند تا به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به توافق آتش‌بس غزه اعتراض کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خاموشی بزرگ برق در سان‌فرانسیسکو حدود ۱۲۵ هزار نفر از ساکنان این شهر را در تاریکی فرو برد و ترافیک سنگین و تعطیلی موقت برخی کسب‌وکار‌ها را به همراه داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اطلاعات ملی آمریکا، هشدار داد که یک «دولت سایه» در حال تلاش برای خنثی کردن مذاکرات دونالد ترامپ برای پایان دادن به جنگ اوکراین است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است