بین‌الملل 13:31 - 27 مهر 1400

آدم ربایان در هائیتی ۱۷ میلیون دلار طلب کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وال استریت ژورنال، مقامات هائیتی اعلام کردند که آدم ربایانی که پیشتر ۱۷ مبلغ مسیحی آمریکایی و اعضای خانواده آنها را در پایتخت این کشور ربوده بودند، درخواست مبلغ یک میلیون دلار در ازای آزادی هر یک از این افراد را نموده اند.

پیشتر روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی از ربوده شدن ۱۷ مبلغ مسیحی آمریکایی و خانواده های آنها از سوی اعضای گروه های تبهکار در «پورتو پرنس» پایتخت هائیتی خبر داده بود.

این اتفاق روز شنبه و در حالی رخ داد که شهروندان آمریکایی با اتوبوس مشغول ترک یکی از مراکز نگهداری از کودکان بی سرپرست بودند.

سفارت آمریکا در هائیتی به گزارش نیویورک تایمز واکنشی نشان نداده اما «جنیفر ویای» از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا می گوید که این مسئله در دست بررسی است.

رسانه های خبری هائیتی اعلام کرده بودند که احتمال دارد باند بدنام ماووزو ۴۰۰ (۴۰۰ Mawozo) این مبلغان را ربوده باشد.

هائیتی فقیرترین کشور قاره آمریکا تلقی می شود و اوضاع اقتصادی آن از زمان ترور «جوونل مویس» رئیس جمهور این کشور در جولای ۲۰۲۱ و همچنین زلزله ماه آگوست که بیش از دو هزار کشته داشت؛ بیش از پیش وخیم شده است امری که به مهاجرت به سمت ایالات متحده دامن زده که البته با استقبال سرد دولت جو بایدن و تصمیم برای استرداد آنها به کشور مبدأ مواجه شد.


11279132
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه آلمانی نوشت کی‌یف اکنون به شدت به صلحی نیاز دارد که ممکن است شرایط آن رضایت اروپایی‌ها را جلب نکند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، با استقبال از توافق صلح بین دولت سوریه و نیروهای دموکراتیک سوریه، خواستار همکاری طرفین برای ادغام مناطق شمال شرقی در بافت ملی و تضمین حقوق شهروندان کرد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیمارستان‌های غزه گزارش دادند که حملات اسرائیل روز شنبه دستکم ۱۲ فلسطینی را کشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب رئیس‌جمهور عراق در ابتدا برای ۲۷ ژانویه برنامه‌ریزی شده بود، اما جلسه پارلمان به دلیل عدم حضور حدنصاب به تعویق افتاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هزاران نفر در مینیاپولیس و شهرهای دیگر آمریکا در اعتراض به عملیات مأموران فدرال مهاجرت و تیراندازی‌های مرگبار علیه شهروندان این کشور تظاهرات کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس نظرسنجی جدید، تنها ۲۱ درصد از شهروندان انگلیس از کی‌یر استارمر به عنوان رهبر حزب کارگر و نخست‌وزیر حمایت کرده‌اند، در حالی که ۵۱ درصد خواستار انتخاب رهبری جدید برای این حزب هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا، پیشنهاد «قانون عفو عمومی» برای اصلاحات قضایی و تعطیلی زندان‌ها را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایالات متحده فروش احتمالی موشک‌های پاتریوت به عربستان سعودی را تأیید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ایالات متحده روز شنبه با پایان مهلت تأمین بودجه بدون تأیید بودجه ۲۰۲۶ توسط کنگره، وارد تعطیلی جزئی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سنتکام در واکنش به اعلام ایران مبنی بر برگزاری رزمایش نظامی دو روزه در این آبراه مهم استراتژیک از اول فوریه، بیانیه منتشر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است