سیاسی 23:58 - 18 اسفند 1399

داوطلبان انتخابات به صورت غیر حضوری اقدام به نام نویسی کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، جمال عرف در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با اشاره به شروع رسمی انتخابات ۱۴۰۰ با دستور وزیر کشور از امروز گفت: امروز وزیر کشور دستور شکل گیری هیئت‌های اجرایی و شروع انتخابات را صادر کرد که به استانداری‌ها و فرمانداری‌ها و بخشداری‌های سراسر کشور ابلاغ شد.

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: ثبت نام‌ها از بیستم اسفند به صورت غیر حضوری و از طریق درگاه‌های موبایل و وب سایت و پیشخوان‌های دولت و همچنین به صورت حضوری شروع می‌شود و طبیعتاً در این شرایط کرونا توصیه ما این است که داوطلبان عزیز به صورت غیر حضوری اقدام به نام نویسی کنند.

عرف با بیان اینکه احراز هویت افراد از طریق کد ملی و یک شماره حساب بانکی صورت می‌گیرد افزود: تشکیل هیئت‌های اجرایی شهرها و روستاها هم زمان شروع می‌شود، اما ثبت نام شوراهای شهر از بیستم اسفند به مدت هفت روز یعنی تا ۲۶ اسفند انجام می‌گیرد و ثبت نام شوراهای روستا بعد از عید و از ۱۶ فروردین به مدت یک هفته انجام خواهد گرفت.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به فراهم شدن زمینه‌های برگزاری انتخابات در شرایط کرونایی گفت: اصل برای ما حفظ سلامت مردم و عوامل برگزاری انتخابات است برای همین نرم افزاری تحت عنوان شعبه یاب راه اندازی شده تا مردم بتوانند از طریق موبایل و کامپیوتر نزدیک‌ترین شعبه به خود را شناسایی کنند.

عرف افزود: در همه شعب تمام پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری رعایت می‌شود و تصمیم گرفته شده برای جلوگیری از ازدحام، شعب انتخابات ۱۰ درصد اضافه شود و در کنار هر صندوق که بیش از هزار رأی در آن قبلاً گرفته شده یک شعبه جدید ایجاد شود و هر جا هم که لازم باشد از شعب سیار استفاده خواهد شد.

رئیس ستاد انتخابات کشور همچنین درباره احتمال افزایش زمان انتخابات هم گفت: تغییر زمان برگزاری انتخابات و یا افزایش روزهای آن مغایر قانون است، اما افزایش ساعات آن در همان روز برگزاری منعی ندارد.

معاون سیاسی وزیر کشور همچنین با اشاره به اینکه انتخابات شوراها در برخی شهرهای بزرگ مثل مشهد و شیراز الکترونیکی برگزار می‌شود گفت: امیدواریم که با موافقت هیئت مرکزی نظارت مجلس در تهران هم اجازه پیدا کنیم صندوق الکترونیکی داشته باشیم، اگر این امکان فراهم شود نتایج شمارش آرا در همان روز قابل اعلام است، اما شمارش دستی آرا در کلان شهر تهران ۳ روز طول خواهد کشید.

عرف با اشاره به چاپ تعرفه‌های انتخابات و پلمب آن‌ها گفت: ثبت نام داوطلبان ریاست جمهوری هم از ۲۱ اردیبهشت شروع می‌شود و بیشترین زمان تبلیغات را هم در انتخابات ریاست جمهوری داریم که ۲۰ روز است که باید در این مدت مراقب رعایت پروتکل‌ها بود.

او گفت: قطعاً بعد از عید فضای کشور انتخاباتی خواهد شد.


10983350
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تاکید براینکه هیچ تصمیمی در حوزه آب و محیط زیست بدون نظر تیم کارشناسی تشکیل شده از اساتید دانشگاه اتخاذ و اجرا نمی‌شود، گفت: اگر تصمیمی اشتباه باشد نیز تردیدی در اصلاح آن نخواهیم داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد گفت: اقدامات قهرآمیز یکجانبه نقض آشکار حقوق بین المللی و نیز ناقض حقوق بشر و حق توسعه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان بیانیه سران شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه‌گانه را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی در فضای مجازی از فوت دومین فرزندش خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبری تاکید کرد: شهدای اخیر ما در صحنه مقابله با استکبار و رژیم شکست‌خورده صهیونیستی، خوش درخشیدند و خون پاک‌شان در جنگ ۱۲ روزه، این مرز و بوم را بیمه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با ارسال پیامی کتبی به وزیر امور خارجه لبنان، بر استمرار حمایت ایران از حاکمیت، وحدت ملی، تمامیت سرزمینی، امنیت و ثبات این کشور به ویژه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در دیدار اعضای کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در هر شرایط در دفاع از نظام اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی حلقه مفقوده سیاست‌گذاری در مهار فعالیت‌های غیرمولد است و موتور جهش تولید را روشن می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در نشست مشترک با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت تداوم و تقویت تعامل و هماهنگی بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد وظایف دستگاه دیپلماسی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از رویه تربیت نیروی انسانی در کشور و اینکه در تربیت نیروی انسانی عملکرد خوبی نداشته‌ایم، گفت: امروز نمی‌شود با شیوه‌های دهه ۶۰، گزینش انجام داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است