اجتماعی 15:59 - 13 آذر 1400

تشکیل کارگروه برای بررسی مناسب‌سازی ایستگاه های مترو

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی شایسته ضمن گرامیداشت ۱۲ آذر روز جهانی معلولان گفت: حسب وظیفه‌ی قانونی و انسانی، از اوایل هفته گذشته کارگروه عملیاتی برای بررسی میدانی از وضعیت ۱۴۱ ایستگاه بهره برداری شده متروی تهران و حومه به منظور رفاه حال بیشتر جانبازان و معلولان با هدف رفع نواقص به ویژه آسانسورها و رمپ‌ها جهت استفاده راحت جانبازان و معلولان از مترو تشکیل شده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با اشاره به توجه حقوق شهری به حقوق افراد معلول از باب توجه به حقوق شهروندی آنان و لزوم دسترسی برابر شهروندان به تسهیلات شهری که امری ضروری است تصریح کرد: در حال حاضر به جز سه ایستگاه در تمامی ایستگاه‌های متروی تهران، آسانسورها فعال هستند.

شایسته افزود: مناسب سازی ایستگاه های شهر زیر زمینی در دوره‌های قبلی، متاسفانه بخاطر برخی کوتاهی‌ها از جمله نداشتن استاندارد و عدم صدور بیمه نامه توسط شرکت‌های بیمه‌گذار، کار ما را دشوار کرده است.

وی با بیان اینکه با هماهنگی و مساعدت ویژه دفتر شهردار تهران، تمامی رمپ‌های ورودی ایستگاه‌ها بررسی شده است، افزود: مقرر شده با همکاری شهرداری نواحی و مناطق، نواقص به طور کامل برطرف شود.

شایسته در پایان گفت: امیدوارم با کار و تلاش جهادی و خستگی‌ناپذیر بتوانیم از شعارزدگی پرهیز کرده و روزی را شاهد باشیم که جانبازان و معلولان در هر کجای کشورمان بتوانند به راحتی از حمل و نقل عمومی به ویژه متروی پایتخت استفاده کنند.


11349791
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی کل کشور بر ضرورت آمادگی کامل دستگاه‌های مسئول برای عبور ایمن از فصل زمستان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارگروه احیای نان کامل به دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با هدف بررسی موانع ترویج و توسعه نان کامل و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه امنیت غذایی تشکیل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش تیم‌های عملیاتی و واکنش سریع هلال احمر در سراسر کشور از امروز تا جمعه، ۲۸ آذرماه، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اختصاص زمین برای ساخت حدود صد هزار واحد مسکن کارگری در سراسر کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه می‌گوید آمار امیرحسین ثابتی نماینده مجلس درباره تعداد زندانیان مهریه درست نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای اسلامی شهر تهران، نسبت به تشدید پدیده فرونشست زمین در تهران هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از رسیدگی به بیش از ۳۷۰۰ پرونده تخلف در حوزه لبنیات خبر داد و تأکید کرد: افزایش قیمت‌ها پیش از اعلام رسمی نرخ‌ها، قانون‌شکنی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس سازمان اطلاعات فاتب اعلام کرد: در عملیاتی هدفمند تعدادی از اوباش و سرکرده آنها در محدوده تهرانپارس دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ کارآگاه محسن اکبری، فرمانده پایگاه دهم پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند حرفه‌ای سرقت منازل با سابقه فعالیت در چند استان و کشف بیش از ۷۵۰ میلیارد ریال اموال مسروقه در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز اجرای آیین‌نامه واردات و شماره‌گذاری خودرو‌های با عمر تولید کمتر از ۵ سال در جزیره کیش خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است