اجتماعی 15:59 - 13 آذر 1400

تشکیل کارگروه برای بررسی مناسب‌سازی ایستگاه های مترو

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی شایسته ضمن گرامیداشت ۱۲ آذر روز جهانی معلولان گفت: حسب وظیفه‌ی قانونی و انسانی، از اوایل هفته گذشته کارگروه عملیاتی برای بررسی میدانی از وضعیت ۱۴۱ ایستگاه بهره برداری شده متروی تهران و حومه به منظور رفاه حال بیشتر جانبازان و معلولان با هدف رفع نواقص به ویژه آسانسورها و رمپ‌ها جهت استفاده راحت جانبازان و معلولان از مترو تشکیل شده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با اشاره به توجه حقوق شهری به حقوق افراد معلول از باب توجه به حقوق شهروندی آنان و لزوم دسترسی برابر شهروندان به تسهیلات شهری که امری ضروری است تصریح کرد: در حال حاضر به جز سه ایستگاه در تمامی ایستگاه‌های متروی تهران، آسانسورها فعال هستند.

شایسته افزود: مناسب سازی ایستگاه های شهر زیر زمینی در دوره‌های قبلی، متاسفانه بخاطر برخی کوتاهی‌ها از جمله نداشتن استاندارد و عدم صدور بیمه نامه توسط شرکت‌های بیمه‌گذار، کار ما را دشوار کرده است.

وی با بیان اینکه با هماهنگی و مساعدت ویژه دفتر شهردار تهران، تمامی رمپ‌های ورودی ایستگاه‌ها بررسی شده است، افزود: مقرر شده با همکاری شهرداری نواحی و مناطق، نواقص به طور کامل برطرف شود.

شایسته در پایان گفت: امیدوارم با کار و تلاش جهادی و خستگی‌ناپذیر بتوانیم از شعارزدگی پرهیز کرده و روزی را شاهد باشیم که جانبازان و معلولان در هر کجای کشورمان بتوانند به راحتی از حمل و نقل عمومی به ویژه متروی پایتخت استفاده کنند.


11349791
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، گفت از ابتدای سال تاکنون بیش از ۷ میلیون فقره اعمال قانون در حوزه تخلفات ساکن ثبت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: بامداد امروز نشت گازوئیل از یک خودروی عبوری موجب لغزندگی مسیر و برخورد حدود ۱۵ تا ۱۶ خودروی سبک و سنگین در بزرگراه امام علی (ع) شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۸ آذر ماه) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران بر ضرورت هماهنگی بین‌دستگاهی، آموزش شهروندان و استفاده گسترده از رسانه‌ها برای کاهش تخلفات و ارتقای امنیت ترافیکی استان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جدید شهرداری تهران با عنوان «خانه ریز» که هدف آن سرمایه‌گذاری سانتی‌متری در مسکن عنوان شده، با واکنش کارشناسان مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال گفت: کیفیت عکس‌های کارت ملی مناسب نیست و اصلاحاتی برای بهبود آن در دفاتر پیشخوان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد که تعداد عمره گزاران اعزامی به سرزمین وحی در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان افزایش یافته و در روز به بیش از ۱۳۰۰ نفر خواهد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود و بیش از چهار هزار نفر از افراد دارای معلولیت جذب خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هدف ما این است که شبکه بزرگ «ایران بانوها» را برای فردای کشور رقم بزنیم. ما مصمم هستیم هرسال با قوت بیشتر و با برطرف کردن ضعف‌ها پیش برویم تا روزی که چشم هیچ دختر نوجوان ایرانی برای الگو به بیرون از کشور نباشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند شمالی تونل شهدای غزه امشب از ساعت ۲۴ تا ۵ صبح مسدود است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است