اجتماعی 16:44 - 20 مرداد 1399
معاون محیط زیست دریایی و تالاب­های سازمان حفاظت محیط زیست در بازدید از پروژه تکثیر نهال خرما، فندق و گردو به روش «کشت بافت» گفت: به منظور اجرای برنامه های پروژه بین المللی هامون تلاش می کنیم از طرح­ ها و ظرفیت ­های شرکت­های دانش­ بنیان - که با شرایط معیشتی و بومی منطقه سازگاری دارد- استفاده کنیم.

استفاده از ظرفیت های شرکتهای دانش بنیان در احیای تالاب هامون

به گزارش ایسنا احمد لاهیجان زاده درحاشیه بازدید از پروژه تکثیر نهال خرما، فندق و گردو به روش «کشت بافت» در یک شرکت کشت و صنعت با اشاره به اجرای برنامه های پروژه بین المللی احیای تالاب هامون که قرار است با همکاری­های بین المللی در منطقه سیستان و درمحدوده شهرستان­ های حاشیه تالاب هامون اجرایی شود، گفت: تلاش می کنیم از طرح­ ها و ظرفیت ­های شرکت­های دانش­ بنیان که با شرایط معیشتی و بومی منطقه سازگاری دارد، استفاده کنیم و اگر به این نتیجه برسیم که دستگاه­ ها و نهادهایی توانایی ایجاد اشتغال را دارند و موفق عمل می ­کنند از این طرح ­ها استقبال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه پروژه ملی ارتقای تالاب هامون پنج ساله است و فعالیت­های یک شرکت کشت و صنعت می­ تواند تحولی در درآمد و اشتغال پایدار برای جوامع محلی منطقه به وجود آورد، گفت: در نظر داریم در این رابطه از تجربه­ های استانی این شرکت در اجرای برنامه های پروژه ارتقای تالاب هامون استفاده کنیم و همکاری مستمری داشته باشیم و با تاسیس تعاونی­ها و جلب مشارکت­ های محلی بتوانیم برنامه ­های پروژه یاد شده را  اجرایی کنیم.

لاهیجان زاده بهره گیری از فناوری «کشت بافت» در شرایط تحریم های ظالمانه و با استفاده از توانمندی ­های داخلی را اقدامی مثبت به ویژه در حوزه مدیریت محیط زیست برشمرد.

در ادامه این بازدید حسین سرگزی - مدیر پروژه ملی ارتقای تالاب هامون- با بیان اینکه در زمینه کشت بافت به غیر از نخل به چیز دیگری نمی توانم فکر کنم، گفت: در حاشیه جاده زابل به زاهدان  علیرغم گردوخاک منطقه، ۵۰ هکتار خرمابه شیوه کشت بافت تولید می ­شود و برای سایر کشاورزان منطقه انگیزه فراوانی را ایجاد کرده است.

وی اظهارکرد: با وجود ۱۳۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی دراستان سیستان و بلوچستان، پوشش درختی مثمر کمتری وجود دارد که در حد تولید عناب و سنجد است که اگر کشت بافت خرما در استان توسعه یابد، تحول عظیمی درمعیشت مردم منطقه ایجاد خواهد شد، چنانچه در بافق یزد تولید خرما به شیوه کشت بافت انجام می ­شود و امروز یکی از مراکز تولید خرما است.

انتهای پیام


10660793
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: در حال حاضر بیش از ۳.۵ نیم میلیون داوطلب در هلال احمر فعال هستند که این تعداد با برنامه‌ریزی انجام در پایان سال به پنج میلیون نفر افزایش خواهد یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ششمین دوره جشن بزرگ ازدواج «مهرانه» در راستای حمایت از تشکیل خانواده و ازدواج افراد دارای معلولیت با حضور ۱۱۴ زوج دارای معلولیت برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت مدارس ابتدایی در استان تهران به استثنای فیروزکوه، ملارد، رباط کریم و قرچک شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ آذرماه غیرحضوری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اعتکاف استان تهران گفت: اعتکاف، با پیوند دادن معنویت، هویت انقلابی و حضور گسترده جوانان، به یکی از مؤثرترین جلوه‌های اقتدار معنوی نظام و پاسخی راهبردی به جنگ نرم دشمن تبدیل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری گردهمایی مجریان اعتکاف تهران در مجتمع ایوان ری، عملیات اعتکاف‌های نوجوانانه مساجد پایتخت به‌صورت رسمی آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت شهری منطقه ۱۸ پس از آزاد سازی ۷۸۰۰ متر مربع از اراضی عمومی حریم باغ راه حضرت زهرا (س)، در نظر دارد تعداد دو معبر جدید احداث نماید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت با صدور اطلاعیه‌ای مراحل ثبت‌نام الکترونیکی حج تمتع ۱۴۰۵ و نکات مهم مربوط به انتخاب کاروان و تحویل مدارک را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی را تشریح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است