اقتصادی 15:40 - 21 تیر 1399
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران پاسخ داد
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران می‌گوید موج دوم کرونا می‌تواند فشار سنگینی بر اقتصاد و سایر بخش‌های اجتماعی و سیاسی کشور وارد کند و عبور از این چالش‌ها تنها با یک برنامه حمایتی گسترده ممکن خواهد بود.

موج دوم کرونا با اقتصاد ایران چه می‌کند؟

حسین سلاح ورزی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه موج دوم کرونا در کشور آغاز شده و همانطور که تجارب گذشته نشان می‌داد این موج گسترده‌تر و شدیدتر است. متاسفانه ما در موج دوم نیز دانش و توان فنی کافی برای حمایت هدفمند از کسب و کارها و فعالیت‌های اقتصادی را نداشتیم و از این رو هدف گذاری ها اجرایی نشدند.

به گفته وی، وقتی حمایت‌های لازم اعمال نشد، از سویی بسیاری از مردم و صاحبان کسب و کار خود به شکل مستقل محدودیت ها را دور زدند و از سوی دیگر دولت نیز مجبور شد با تعجیل و در زمانی کوتاه رای به بازگشایی دوباره کسب و کارها بدهد.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اهمیت درک ابعاد مختلف موج دوم شیوع کرونا، بیان کرد: در موج دوم از سویی ظرفیت‌های نظام درمان به مراتب کمتر است و منابع عمومی برای حمایت از مردم نیز پایین‌تر خواهد بود و در کنار آن اگر نتوان این موج را کنترل کرد، امکان مواجه شدن با دشواری‌های پیچیده‌تر اقتصادی و سیاسی وجود خواهد داشت.

سلاح ورزی ادامه داد: در صورت گسترده شدن دوباره ویروس، امکان برقراری محدودیت در مرزها و توقف فزاینده صادرات و واردات را نیز نمی‌توان فراموش کرد و از این رو باید تمامی تجارب و داشته‌ها را در کنار هم قرار داد و تا امکان مقابله با این شرایط فراهم شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در کشور هیچ اولویتی راهبردی تر از مهار بحران شیوع کرونا وجود ندارد، بیان کرد: در این بحران، حمایت‌های موردی و غیرکارشناسی باید جای خود را به برنامه حمایتی منسجم و سنجیده بدهد. از این رو باید به جای مداخله موردی در بازارها به قصد اصلاح یک متغیر جزئی، یک سیاست گذاری کلان برای مدیریت مشکلات اقتصاد در شرایط فعلی را در دستور کار قرار داد. چرا که تصمیم غلط به عدم اطمینان منجر می‌شود و صرف همین موضوع می‌تواند به هرج و مرج و کنترل ناپذیری کمک کند.

انتهای پیام


10613328
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:برنامه‌ریزی برای تأمین ۲۰ درصد برق ساختمان‌های دولتی از انرژی‌های تجدیدپذیر به تصویب شورای عالی انرژی رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: اکنون ۶۰۰ هزار حلقه چاه غیر مجاز داریم که ۱۰۰ هزار حلقه چاه خشکیده است و بخش اعظم چاه‌های غیرمجاز در باغ ویلاهاست که این چاه‌ها نباید به عنوان باغات بخش کشاورزی قلمداد شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۱۱ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:اولویت اجرای طرح مسکن استیجاری در کلان‌شهرها و برای زوج‌های جوان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت: حدود بیست و سه درصد از آحاد در استان تهران بیشتر از یک و نیم برابر الگوی مصرف آب استفاده می‌کنند. 
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شبکه بانکی از ابتدای سال جاری تا ۱۰ آذر ماه ۱۴۹ هزارمیلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به ۴۴۴ هزار نفر و ۳۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری به ۳۶۰ هزار نفر از متقاضیان پرداخت کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: امسال ۵۰ میلیارد مترمکعب آب به بخش کشاورزی تخصیص یافته است که اگر نتوانیم الگوی کشت را پیاده کنیم و نتوانیم در اراضی مرغوب کشت مناسب و خوب داشته باشیم امنیت غذایی دچار چالش می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: نقشه راه گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و کوبا با محوریت پررنگ شدن نقش سفارتخانه‌ها و اتاق‌های بازرگانی دو کشور ترسیم شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات شاخص کل بورس با افزایش ۲۵ هزار و ۴۶۷ واحد در سطح ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار واحد ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از گسترش صادرات محصولات پتروشیمی ایران به بازار اوراسیا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است