اقتصادی 13:08 - 04 مهر 1399
عضو اتاق بازرگانی ایران و کانادا:
عضو هیئت رییسه اتاق بازرگانی ایران و کانادا می‌گوید، بخش خصوصی ایران می‌داند که چگونه باید با وجود تحریم‌ها، به فعالیت‌های خود ادامه دهد.

سیاست های غلط نمی‌گذارند تحریم‌ها را دور بزنیم!

موسی احمدزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: تحریم و محدودیت‌های خارجی، در اقتصاد ما مسئله‌ای جدید نیستند و ما در طول تمام دهه‌های گذشته بنا به دلایل و بهانه‌های مختلف زیر فشار تحریم‌های یک یا چند جانبه قرار گرفته‌ایم.

به گفته وی، هرچند این تحریم‌ها، ناجوانمردانه هستند و فشار زیادی بر اقتصاد و سپس اقشار مختلف مردم وارد می‌کنند اما در هر صورت فعالان اقتصادی و کسانی که کار خود را در این سال‌ها آغاز کرده‌اند، همواره با این فشارها مواجه بوده و در چنین بستری کار خود را آغاز کرده‌اند.

عضو هیئت رییسه اتاق بازرگانی ایران و کانادا با بیان اینکه بخش خصوصی ایران می‌داند چطور باید تحریم‌ها را دور زده و با وجود محدودیت‌ها، تجارت خود را ادامه دهد، بیان کرد: ما در طول تمام سال‌های گذشته به خوبی این موضوع را اثبات کرده‌ایم که هرچند با محدودیت و تحریم اما می‌توان تجارت را زنده نگه داشت اما این مسئله پیش شرط بسیار مهمی دارد و آن فراهم بودن مقدمات داخلی است.

احمدزاده با اشاره به برخی تحریم‌های داخلی، ادامه داد: متاسفانه برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر داخلی، راه را بر تولید می‌بندند و سرمایه گذاران را مجبور می‌کنند که یا فضای کاری خود را ترک کنند یا دیگر مانند گذشته فعال نباشند، از این رو می‌توان اینطور برداشت کرد که در شرایطی که ما می‌توانیم تحریم‌ها را دور بزنیم، با مدیریت و سیاست‌های غلط موانعی در این مسیر به وجود می آید و این در بلندمدت برای اقتصاد ایران مطلوب نیست.

به گزارش ایسنا، در دو سال گذشته و با توجه به تحریم‌های جدید آمریکا، علیه اقتصاد ایران، بخش خصوصی با صادرات غیرنفتی بخش زیادی از نیاز ارزی کشور را تامین کرده است.

در ماه‌های گذشته و بعد از شیوع کرونا، این بخش درخواست‌هایی را از دولت داشت که بانک مرکزی با بخش قابل توجهی از آنها موافقت نکرد و همین امر اختلافات ارزی میان دو طرف را افزایش داد. اتاق بازرگانی اعلام کرده بناست به شکل هفتگی مسائل ارزی بخش خصوصی در جلسه‌ای با حضور نمایندگان بانک مرکزی بررسی شود.

انتهای پیام


10733011
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد گفت:چندپارگی ارزی، به‌ویژه برای کشوری تحت فشار تحریم مانند ایران یک سم مهلک است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر اقتصاد گفت:چندپارگی ارزی، به‌ویژه برای کشوری تحت فشار تحریم مانند ایران یک سم مهلک است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک ایران در گزارشی اعلام کرد: مجموع تجارت خارجی ایران در ۱۰ ماهه سال‌جاری از حیث ارزش به ۹۴ میلیارد و ۱۲۳ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: سامانه بارشی جدید از سمت غرب از امشب وارد کشور شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح فروش مشارکت در تولید خودروی جدید «آریا» از روز پنج‌شنبه ۹ بهمن آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس و اوراق‌بهادار از حمایت بیش از ۳ همتی صندوق‌های حمایتی و بازارگردان‌ها از بازار سهام در مبادلات امروز چهارشنبه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس، بر اهمیت تغییر نگاه به تولید و برندسازی به‌عنوان دو ارکان اصلی توسعه اقتصادی کشور تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت که در سال آینده در مجموع ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در برنامه است که ۱۳۵ هزار واحد آن روستایی و ۶۵ هزار واحد آن شهری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی از تغییراتی در آیین‌نامه‌ها و مقررات کشت قراردادی با توجه به اجرای سیاست‌های جدید ارزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور از کاهش ۱۰ هزارتومانی قیمت مرغ نسبت به روز‌های اخیر خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است