اقتصادی 13:08 - 04 مهر 1399
عضو اتاق بازرگانی ایران و کانادا:
عضو هیئت رییسه اتاق بازرگانی ایران و کانادا می‌گوید، بخش خصوصی ایران می‌داند که چگونه باید با وجود تحریم‌ها، به فعالیت‌های خود ادامه دهد.

سیاست های غلط نمی‌گذارند تحریم‌ها را دور بزنیم!

موسی احمدزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: تحریم و محدودیت‌های خارجی، در اقتصاد ما مسئله‌ای جدید نیستند و ما در طول تمام دهه‌های گذشته بنا به دلایل و بهانه‌های مختلف زیر فشار تحریم‌های یک یا چند جانبه قرار گرفته‌ایم.

به گفته وی، هرچند این تحریم‌ها، ناجوانمردانه هستند و فشار زیادی بر اقتصاد و سپس اقشار مختلف مردم وارد می‌کنند اما در هر صورت فعالان اقتصادی و کسانی که کار خود را در این سال‌ها آغاز کرده‌اند، همواره با این فشارها مواجه بوده و در چنین بستری کار خود را آغاز کرده‌اند.

عضو هیئت رییسه اتاق بازرگانی ایران و کانادا با بیان اینکه بخش خصوصی ایران می‌داند چطور باید تحریم‌ها را دور زده و با وجود محدودیت‌ها، تجارت خود را ادامه دهد، بیان کرد: ما در طول تمام سال‌های گذشته به خوبی این موضوع را اثبات کرده‌ایم که هرچند با محدودیت و تحریم اما می‌توان تجارت را زنده نگه داشت اما این مسئله پیش شرط بسیار مهمی دارد و آن فراهم بودن مقدمات داخلی است.

احمدزاده با اشاره به برخی تحریم‌های داخلی، ادامه داد: متاسفانه برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر داخلی، راه را بر تولید می‌بندند و سرمایه گذاران را مجبور می‌کنند که یا فضای کاری خود را ترک کنند یا دیگر مانند گذشته فعال نباشند، از این رو می‌توان اینطور برداشت کرد که در شرایطی که ما می‌توانیم تحریم‌ها را دور بزنیم، با مدیریت و سیاست‌های غلط موانعی در این مسیر به وجود می آید و این در بلندمدت برای اقتصاد ایران مطلوب نیست.

به گزارش ایسنا، در دو سال گذشته و با توجه به تحریم‌های جدید آمریکا، علیه اقتصاد ایران، بخش خصوصی با صادرات غیرنفتی بخش زیادی از نیاز ارزی کشور را تامین کرده است.

در ماه‌های گذشته و بعد از شیوع کرونا، این بخش درخواست‌هایی را از دولت داشت که بانک مرکزی با بخش قابل توجهی از آنها موافقت نکرد و همین امر اختلافات ارزی میان دو طرف را افزایش داد. اتاق بازرگانی اعلام کرده بناست به شکل هفتگی مسائل ارزی بخش خصوصی در جلسه‌ای با حضور نمایندگان بانک مرکزی بررسی شود.

انتهای پیام


10733011
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر نقش پیشران صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور گفت: یکی از راهکار‌های تأمین خوراک پتروشیمی‌ها، مشارکت خود این صنایع در سرمایه‌گذاری توسعه میادین گازی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار سهام امروز نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: طرح «۵۰۰ مدیر جوان» که پیش‌تر اطلاع‌رسانی آن انجام شده بود، تا روز گذشته مهلت ثبت‌نام داشت. با توجه به درخواست‌های دریافتی و همچنین اضافه شدن برخی شهرها، مهلت ثبت‌نام تا روز سه‌شنبه هفته آینده، شانزدهم، تمدید...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی گفت: طرح «۵۰۰ مدیر جوان» که پیش‌تر اطلاع‌رسانی آن انجام شده بود، تا روز گذشته مهلت ثبت‌نام داشت. با توجه به درخواست‌های دریافتی و همچنین اضافه شدن برخی شهرها، مهلت ثبت‌نام تا روز سه‌شنبه هفته آینده، شانزدهم، تمدید...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر حذف یکباره ارز ترجیحی، تامین مرغ برای ایام پایانی سال را دچار چالش می‌کند، براین اساس این موضوع باید بتدریج رخ دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به شرایط عرضه، قیمت میوه و صیفی نسبت به ۱۰ روز گذشته ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای هماهنگی تشکل‌های بخش کشاورزی گفت: با توجه به شرایط تغییر اقلیم، تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی و تخصیص اعتبارات مورد نیاز امری ضروری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: دولت به‌صورت جدی به‌دنبال بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی است و تصمیمات مهمی درباره تثبیت نرخ ارز، تدوین بسته حمایتی و اصلاح سیاست‌های مالیاتی در هیئت دولت و مجلس در حال بررسی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همتی، اولویت نخست بانک مرکزی در شرایط کنونی را ایجاد ثبات اقتصادی عنوان کرد و گفت: ایجاد ثبات متضمن کنترل تورم و مدیریت نرخ ارز خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است