اقتصادی 13:08 - 04 مهر 1399
عضو اتاق بازرگانی ایران و کانادا:
عضو هیئت رییسه اتاق بازرگانی ایران و کانادا می‌گوید، بخش خصوصی ایران می‌داند که چگونه باید با وجود تحریم‌ها، به فعالیت‌های خود ادامه دهد.

سیاست های غلط نمی‌گذارند تحریم‌ها را دور بزنیم!

موسی احمدزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: تحریم و محدودیت‌های خارجی، در اقتصاد ما مسئله‌ای جدید نیستند و ما در طول تمام دهه‌های گذشته بنا به دلایل و بهانه‌های مختلف زیر فشار تحریم‌های یک یا چند جانبه قرار گرفته‌ایم.

به گفته وی، هرچند این تحریم‌ها، ناجوانمردانه هستند و فشار زیادی بر اقتصاد و سپس اقشار مختلف مردم وارد می‌کنند اما در هر صورت فعالان اقتصادی و کسانی که کار خود را در این سال‌ها آغاز کرده‌اند، همواره با این فشارها مواجه بوده و در چنین بستری کار خود را آغاز کرده‌اند.

عضو هیئت رییسه اتاق بازرگانی ایران و کانادا با بیان اینکه بخش خصوصی ایران می‌داند چطور باید تحریم‌ها را دور زده و با وجود محدودیت‌ها، تجارت خود را ادامه دهد، بیان کرد: ما در طول تمام سال‌های گذشته به خوبی این موضوع را اثبات کرده‌ایم که هرچند با محدودیت و تحریم اما می‌توان تجارت را زنده نگه داشت اما این مسئله پیش شرط بسیار مهمی دارد و آن فراهم بودن مقدمات داخلی است.

احمدزاده با اشاره به برخی تحریم‌های داخلی، ادامه داد: متاسفانه برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر داخلی، راه را بر تولید می‌بندند و سرمایه گذاران را مجبور می‌کنند که یا فضای کاری خود را ترک کنند یا دیگر مانند گذشته فعال نباشند، از این رو می‌توان اینطور برداشت کرد که در شرایطی که ما می‌توانیم تحریم‌ها را دور بزنیم، با مدیریت و سیاست‌های غلط موانعی در این مسیر به وجود می آید و این در بلندمدت برای اقتصاد ایران مطلوب نیست.

به گزارش ایسنا، در دو سال گذشته و با توجه به تحریم‌های جدید آمریکا، علیه اقتصاد ایران، بخش خصوصی با صادرات غیرنفتی بخش زیادی از نیاز ارزی کشور را تامین کرده است.

در ماه‌های گذشته و بعد از شیوع کرونا، این بخش درخواست‌هایی را از دولت داشت که بانک مرکزی با بخش قابل توجهی از آنها موافقت نکرد و همین امر اختلافات ارزی میان دو طرف را افزایش داد. اتاق بازرگانی اعلام کرده بناست به شکل هفتگی مسائل ارزی بخش خصوصی در جلسه‌ای با حضور نمایندگان بانک مرکزی بررسی شود.

انتهای پیام


10733011
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسطامی گفت: با ورود پمپ‌های درون‌چاهی و استقرار دکل حفاری سیار در منطقه آزادگانجنوبی، عملیات رانش پمپ‌ها آغاز شده و میزان تولید روزانه نفت به 1100 بشکه رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌مدیره شرکت عمران و مسکن و شهرسازی پرند گفت: میزان آورده نهایی متقاضیان نهضت ملی مسکن پرند متناسب با متراژ واحد‌ها متفاوت بوده و به‌طور متوسط بین حدود یک میلیارد تا یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌مدیره شرکت عمران و مسکن و شهرسازی پرند گفت: میزان آورده نهایی متقاضیان نهضت ملی مسکن پرند متناسب با متراژ واحد‌ها متفاوت بوده و به‌طور متوسط بین حدود یک میلیارد تا یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه ۱۳  بهمن ۱۴۰۴ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۸۶  میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصوبه وزیر نیرو در خصوص نرخ ریالی بهای هر کیلووات‌ساعت برق مصرفی مراکز استخراج رمز دارایی از سوی مدیرعامل توانیر به شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع برق ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوری قزلجه با بیان این‌که تعیین قیمت گندم باید منصفانه و در راستای حمایت از تولید داخلی باشد، گفت: قیمت گذاری گندم باید تا هفته آینده قطعی و اعلام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب از بهره‌برداری از طرح‌های مهم آب و فاضلاب شهری و روستایی در دهه فجر خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با هدف تأمین پایدار آب شرب، توسعه زیرساخت‌های فاضلاب و ارتقای سطح بهداشت عمومی اجرا شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه ریزی بنیاد مسکن گفت:طبق مصوبه هیئت دولت تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی امسال به ۲۰۰ هزار متقاضی با نرخ سود ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله پرداخت خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز در این دقایق شاخص کل بورس با افزایش ۹۳ هزار و ۱۱۶ واحد ارتفاع به ۴ میلیون واحد بازگشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۱۸.۷۷ میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد کاهش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است