علمی فناوری 14:19 - 05 بهمن 1399

آلمان اختلال در نمایشگر خودروهای تسلا را بررسی می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، سازمان قانونگذار وسایل نقلیه موتوری آلمان (KBA) مشغول بررسی ریسک‌های مربوط به نمایشگر لمسی خودروهای تسلا است و در همین راستا از خودروساز آمریکایی خواسته اطلاعاتی را فراهم کند.

سازمان ترافیک بزرگراه‌ها و ایمنی آمریکا (NHTSA) روز چهارشنبه هفته گذشته از تسلا خواست به دلیل اختلال در واحد کنترل رسانه (MCU)، برای ۱۵۸ هزار خودروی مدل Sو X فراخوان صادر کند. اختلال مذکور ریسک به توقف عملکرد نمایشگر لمسی خودرو منجر می‌شود و ریسک‌ها ایمنی همراه دارد.

سخنگویKBA در مصاحبه با یک روزنامه آلمانی اعلام کرد مقامات با سازمان NHTSA آمریکا تماس گرفته اند و البته تحقیقاتی در آلمان نیز آغاز شده است.

به گفته این سخنگو هنوز نتایج بررسی مشخص نشده است.

این درحالی است که سازمان ایمنی خودروی آمریکا در یک درخواست غیر متعارف از تسلا خواست تا بررسی‌های ایمنی در ماه نوامبر را ارتقا دهد و اعلام کرد تحقیقاتش نشان داده خودروهای مدل Sتولید شده در ۲۰۱۸-۲۰۱۲ و مدل X تولید شده در ۲۰۱۸-۲۰۱۶ میلادی اختلالاتی دارند که به ایمنی موتور وسیله نقلیه مربوط است.


10918675
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت از مهار کامل موج شدید آنفلوآنزا در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته جاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ناسا تصاویر بی‌سابقه‌ای را از ردیابی طوفان‌های خورشیدی منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیام‌های صوتی iMessage را می‌توان به آسانی و با انجام چند گام به متن تبدیل کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از مردم در سراسر جهان از کمردرد رنج می‌برند، اما بسیاری از تصورات غلط در مورد علل و درمان آن همچنان پابرجاست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری اعلام کرد: ضوابط نهایی و چندوجهی برای دانش‌بنیان تلقی شدن فضا‌های کار اشتراکی نوآورانه تا دهم دی‌ماه ابلاغ خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بازی ویدئویی جدید فیفا به زودی با همکاری Netflix Gaming منتشر خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه فنی دولتی سن پترزبورگ از برنامه‌های خود برای پرتاب زودهنگام یک نانوماهواره به مدار خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه ویسکانسین-مدیسون راهی بالقوه برای محافظت از سلول‌های بتا در پانکراس که مسئول تولید انسولین هستند و در طول ابتلا به دیابت نوع ۱ هدف قرار می‌گیرند، کشف کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اولویت داشتن موضوع آسیب‌های اجتماعی در نظام تعلیم و تربیت، گفت: اجرای دقیق نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان (نماد) و ثبت صحیح داده‌ها در سامانه رصد و پایش، شرط اصلی اثربخشی مداخلات تربیتی و پیشگیرانه در مدارس ا...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان تغذیه با تأکید بر خواص سلامتی خوراکی‌های سنتی یلدا مانند انار و هندوانه، نسبت به مصرف بی‌رویه تنقلات صنعتی و آجیل‌های شور به ویژه برای بیماران هشدار می‌دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است