اجتماعی 16:27 - 01 خرداد 1401

ارائه پیشنهادات ایران در کمیته آسیا و اقیانوسیه شورای صنایع‌دستی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، سومین جلسه کمیته اجرایی منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع‌دستی در سال ۲۰۲۲ همزمان با برگزاری برنامه داوری مهر اصالت با دستور جلسه برنامه‌ریزی فعالیت‌های بخش آسیا و اقیانوسیه این شورا در کشور ازبکستان برگزار شد.‌

در این جلسه نمایندگان کشورهای عضو غرب آسیا، آسیای مرکزی، آسیای شرقی و آسیا و اقیانوسیه حضور داشتند و اداره جلسه نیز برعهده رئیس شورای جهانی صنایع‌دستی بود.

ویدا توحدی مدیرکل دفتر آموزش و ترویج صنایع‌دستی به عنوان نماینده ایران در این نشست حضور داشت. همچنین معاون صنایع‌دستی کشور در این جلسه، به صورت آنلاین از رئیس شورای جهانی صنایع‌دستی برای حضور در فرآیند داوری شهرها و روستاهای جهانی صنایع‌دستی ایران دعوت کرد.

در ادامه این نشست، نماینده ایران طبق دستور جلسه، برنامه‌های مهم حوزه صنایع دستی کشور را در سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ برای اعضا تشریح کرد.

در این نشست دو پیشنهاد معاون صنایع‌دستی کشور شامل برگزاری سی و نهمین مجمع عمومی شورای جهانی صنایع‌دستی در ماه می ۲۰۲۳ مصادف با اردیبهشت ۱۴۰۲ در شهر شیراز به عنوان شهر جهانی صنایع‌دستی و برگزاری جشنواره فجر صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سال ۱۴۰۱ در تهران با حضور نمایندگان کشورهای عضو شورای جهانی صنایع‌دستی به صورت بین‌المللی مطرح و با اکثریت آرا مصوب شد.

همچنین معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در گزارشی از برنامه‌ریزی به منظور استفاده از فضای جام جهانی فوتبال در کشور قطر خبر داد و اظهار کرد: «در حاشیه این رویداد بزرگ ورزشی شاهد برگزاری نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها و برنامه‌های متنوعی به منظور نمایش و عرضه صنایع‌دستی ایران خواهیم بود.»

همچنین مقرر شد برنامه‌های مربوط به معرفی صنایع‌دستی ایران در حاشیه جام جهانی قطر به صورت پیش رویدادها، رویدادها، نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها و… برای اعضای شرکت کننده در جلسه ارسال شود.

در نشست حضوری این رویداد، نمایندگانی از کشورهای جمهوری اسلامی ایران، تایلند، کویت، مالزی، ازبکستان، قرقیزستان، فلسطین، استرالیا، چین و اندونزی حضور داشتند.


11569672
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، گفت از ابتدای سال تاکنون بیش از ۷ میلیون فقره اعمال قانون در حوزه تخلفات ساکن ثبت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت: بامداد امروز نشت گازوئیل از یک خودروی عبوری موجب لغزندگی مسیر و برخورد حدود ۱۵ تا ۱۶ خودروی سبک و سنگین در بزرگراه امام علی (ع) شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۸ آذر ماه) در شرایط قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران بر ضرورت هماهنگی بین‌دستگاهی، آموزش شهروندان و استفاده گسترده از رسانه‌ها برای کاهش تخلفات و ارتقای امنیت ترافیکی استان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جدید شهرداری تهران با عنوان «خانه ریز» که هدف آن سرمایه‌گذاری سانتی‌متری در مسکن عنوان شده، با واکنش کارشناسان مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال گفت: کیفیت عکس‌های کارت ملی مناسب نیست و اصلاحاتی برای بهبود آن در دفاتر پیشخوان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد که تعداد عمره گزاران اعزامی به سرزمین وحی در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان افزایش یافته و در روز به بیش از ۱۳۰۰ نفر خواهد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود و بیش از چهار هزار نفر از افراد دارای معلولیت جذب خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هدف ما این است که شبکه بزرگ «ایران بانوها» را برای فردای کشور رقم بزنیم. ما مصمم هستیم هرسال با قوت بیشتر و با برطرف کردن ضعف‌ها پیش برویم تا روزی که چشم هیچ دختر نوجوان ایرانی برای الگو به بیرون از کشور نباشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند شمالی تونل شهدای غزه امشب از ساعت ۲۴ تا ۵ صبح مسدود است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است