اجتماعی 16:18 - 31 شهریور 1398
سردبیر خبرگزاری میزان با انشار پستی در توییتر، نام متهم مجهول پرونده جرائم مدیران سایپا را فاش کرد.

صراط:

مدتی است که خبر دستگیری برخی از مدیران و مسئولان شرکت خودروسازی سایپا، سوژه رسانه‌های داخلی و خارجی شده است. این افراد به اتهام اخلال در نظام ارزی از طریق ثبت سفارش‌های صوری و غیر واقعی و انجام معاملات ارزی در سطح کلان، اخلال در نظام توزیع مایحتاج عمومی از طریق تحصیل ۱۶۷ هزار و ۸۳۴ دستگاه خودرو با انحصار و بهره‌مندی از رانت و همچنین اخلال در نظام اقتصادی از طریق فعالیت شرکت هرمی به مبلغ ۲۶۳ میلیارد ریال و پولشویی به میزان سه هزار و دویست میلیارد تومان با ۲۶۰ حساب بانکی دستگیر شده‌اند.

به گزارش میزان با تحقیقاتی که از حساب‌های وحید بهزادی و نجوا لاشیدایی در شرکت شهاب پارس برآمده است، بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان به حساب خانمی واریز شده که گفته می‌شود مجری شبکه ضد انقلاب من‌و‌تو و مجری مرجان تی‌وی بوده که سال ۹۴ از کشور خارج شده است.

روز گذشته مصادف با ۳۰ شهریور ۹۸، جلسه رسیدگی به اتهامات مدیران سایپا برگزار شد که در جریان آن پای متهم دیگری هم به میان آمد که البته نامی از او برده نشد؛ و حالا به دنبال برکزاری این دادگاه، محمد فراهانی، سردبیر خبرگزاری میزان، با انتشار تصویری در حساب توبیتر خود، متهم مجهول پرونده سایپا را معرفی کرد.

فراهانی در توییتر خود نوشت:

«شخصی که روبروی بزرگترین غارتگر اموال ایران نشسته و مصاحبه می‌کند نامش آیه ادریس (البته اسم اصلی او آیه دریس است) است، فردی که در پرونده شرکت خودروسازی سایپا ۱۸ میلیارد تومان از اموال مردم ایران را به جیب زده و حالا در شبکه من‌وتو با پول مردم ایران تهیه کننده و مجری است.»

ردپای مجری من‌و تو در پرونده سایپا/ فرار از کشور با ۱۸میلیارد پول!+تصاویر

ردپای مجری من‌و تو در پرونده سایپا/ فرار از کشور با ۱۸میلیارد پول!+تصاویر

بر همین اساس آیه دریس، مجری و تهیه کننده شبکه «من و تو» همان فردی است که ۱۸ میلیارد از سرمایه بیت المال را به غارت برده و در سال ۹۴ به خارج از کشور مهاجرت کرده است.


10244359
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خانوار‌های دهک‌های یک تا سه درآمدی از امروز چهارشنبه ۱۵ بهمن ماه با مراجعه به مراکز و فروشگاه‌های طرف قرارداد طرح کالابرگ می‌توانند بدون محدودیت، کالا‌های اساسی مورد نیاز خود را تهیه کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، ضمن عیادت از مجروحان حوادث اخیر، با آنها گفت‌و‌گو و مشکلات آنها را بررسی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۶۱ هزار و ۴۵۷ تن کالای اساسی احتکاری در جریان بررسی ۱۱ هزار و ۲۵۴ انبار کالا در سطح کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا گفت: با توجه به انسداد محور چالوس در این ساعت، حجم قابل توجهی از ترافیک به سمت محور هراز هدایت شده و در حال حاضر تردد در این محور پرحجم گزارش می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون در شرایط «پاک» است. به گزارش ایسنا، آسمان تهران پس از بارش‌های ساعات گذشته
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور گفت: محور چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت ۶:۰۰ صبح امروز ۱۵ بهمن ماه بعد از چند ساعت انسداد، بازگشایی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شیرخوارگاه آمنه گفت: با اجرای سیاست‌های جدید سازمانی، اولویت اصلی ما کاهش نگهداری شبانه‌روزی کودکان، بازگشت آنها به خانواده‌های زیستی یا جایگزین و فراهم‌سازی بستر امن برای فرزندخواندگی و میزبانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طبق فرایند برنامه ریزی شده و مطابق نرخ مصوب بانک توسعه اسلامی هر زائر می‌بایست ۷۲۰ ریال سعودی معادل ۱۴ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان را بابت هزینه قربانی واریز نماید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران از بررسی‌های فنی و تخصصی در رابطه با دلایل وقوع آتش سوزی در بازارچه جنت آباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت مترو تهران و حومه از رایگان شدن خدمات مترو در ساعاتی از چهارشنبه به مناسبت ولادت حضرت مهدی (عج) و ایام پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است