بین‌الملل 15:58 - 05 بهمن 1399
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین بیانیه‌های نخست کاخ سفید بعد از آغاز به کار ریاست جمهوری جو بایدن درباره روسیه را قابل پیش بینی خواند.

پسکوف: بیانیه‌های دولت بایدن قابل پیش بینی بودند

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در مصاحبه‌ای با کانال یک تلویزیون روسیه درباره بیانیه‌ها و رویکرد آمریکا درباره حملات سایبری ادعایی روسیه و همچنین کشتن سربازان آمریکایی در افغانستان گفت: این نسبتا قابل پیش بینی بود چرا که دولت جدید، مقامهای قدیمی هستند که آنها را به خوبی میشناسیم. درخصوص این بیانیه‌های بعید است که واشنگتن از کلمه "شریک" برای توصیف ما استفاده کند. و البته آنها همچنان به ما بیشتر به عنوان دشمن نظر دارند.

پسکوف تاکید کرد، روسیه با ایده منعطف بودن در روابط با دولت جدید آمریکا مشکلی ندارد اما یک سری خطوط قرمز وجود دارد.

پسکوف خاطرنشان کرد: انعطاف پذیری یک عنصر جزء روابط بین‌الملل است. ما حاضر به منعطف بودن هستیم اما ما حاضر نیستیم به ما دستور داده شود، یا ما را ساده تصور کنند یا از خطوط قرمز ما عبور کنند. در غیر این صورت ما انعطاف پذیری لازم را نشان داده‌ایم. اما برای آن محدودیتهایی وجود دارد.

سخنگوی کرملین همچنین با نگاه به روابط آمریکا و روسیه در مدت بعد از سقوط شوروی گفت: روسها پیش بینی یک "ماه عسل با بزرگترین قدرت دنیا" را داشتند که برای آنها دموکراسی بیاورد. وقتی زیردریایی‌ها و هوانوردی استراتژیک ما چند تکه و نابود شد، ما دست زدیم. با این حال وقایع بعدی حاکی از وجود استانداردهای دوگانه در روابط جدید بود.

او اظهار کرد، روسیه کودتا در اوکراین و صحبت درباره این که باید ادوارد اسنودن، افشاگر آمریکایی را تحویل بدهد رد کرد و اینها "همان خط قرمزهایی هستند که نباید از آنها عبور کرد."


10918897
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بانوی مهاجر افغانستانی که سال‌هاست ایران را خانه خود می‌نامد، با تکیه بر هنر، بحران هویت و سختی‌های زندگی در میهن دوم را پشت سر گذاشته و امروز داستان خود را چون تابلویی زیبا به تصویر می‌کشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا به الزام وزارت دادگستری به انتشار پرونده‌های مربوط به جفری اپستین رأی داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین می‌گوید که با موشک‌های ATACMS ساخت آمریکا به اهدافی در روسیه حمله کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد بن سلمان در دیدار با ترامپ تایید کرد که سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا به ۱ تریلیون دلار خواهد رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه چین گفت که هرگونه ترتیباتی در مورد نوار غزه باید منعکس کننده حکومت فلسطین باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور مکزیک مداخله نظامی احتمالی آمریکا در این کشور آمریکای لاتین را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فایننشال تایمز گزارش داد که کشور‌های اتحادیه اروپا می‌خواهند زمان انتقال نیرو‌ها از غرب قاره به شرق آن را از ۴۵ روز فعلی به پنج یا حتی سه روز کاهش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند پالایشگاه ریازان شرکت روس‌نفت پس از حمله پهپادی، فرآوری نفت خام را متوقف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم تمام توافقات و معاهدات اجرایی میان تهران - مسکو و تهران - پکن، شاهد عدم رشد واقعی در تجارت و سرمایه‌گذاری میان ایران و کشور‌های شرق هستیم که ماحصل آن، عدم اثرگذاری این توافقات بر اقتصاد کشور است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است