بین‌الملل 16:49 - 27 مهر 1400

روسیه درصدد به رسمیت شناختن طالبان نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه امروز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد که مسکو موضوع به رسمیت شناختن طالبان را مورد بررسی قرار نداده است.

وزیر خارجه روسیه در حاشیه هجدهمین نشست سالیانه اندیشکده «باشگاه گفتگوی والدای» گفت: به رسمیت شناختن رسمی طالبان مورد بحث قرار نمی‌ گیرد و این موضوع، (تا کنون) علناً هم اعلام شده است.

سرگئی لاوروف همچنین ابراز امیدواری کرد که طالبان به وعده‌ های خود عمل و تدابیری را اتخاذ خواهند کرد تا از فراگیر و همه‌ شمول بودن دولت افغانستان نه تنها از نظر قومی بلکه از نظر سیاسی نیز اطمینان حاصل کنند.

این در حالیست که طالبان از سایر کشورها درخواست کرده است تا به منظور تسهیل کمک به وضعیت جاری مردم در افغانستان، دولت این کشور را به رسمیت بشناسند.

از سوی دیگر، وزارت خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد که نشست مسکو درباره افغانستان که برای روز چهارشنبه تدارک دیده شده است، بر وضعیت سیاسی و نظامی این کشور، تشکیل دولت فراگیر و تلاش بین المللی برای اجتناب از بحران انسانی در افغانستان متمرکز خواهد بود.

این وزارتخانه می افزاید: قرار است در پایان این نشست بیانیه مشترکی صادر شود.

نشست مسکو درباره افغانستان با مشارکت نمایندگان ۱۰ کشور منطقه و یک هیئت بلندپایه طالبان برگزار می شود و سرگئی لاوروف وزیر خارج روسیه هم در آن حضور خواهد داشت.

این در حالی است که وزارت خارجه آمریکا می گوید نمایندگان این کشور به مذاکرات مسکو درباره افغانستان، ملحق نخواهند شد. «زلمای خلیلزاد» نماینده ویژه کاخ سفید در امور افغانستان هم روز گذشته از مقام خود کناره گیری کرد و قرار است «توماس وست» معاون وی، کار او را ادامه دهد.


11279617
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتش آمریکا با الهام از جنگ اوکراین، برنامه جاه‌طلبانه‌ای برای خرید میلیون‌ها پهپاد و تولید زنجیره تأمین داخلی تعریف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخه نظامی جهاد اسلامی اعلام کرد که امشب جسد یک اسیر اسرائیلی کشته‌شده در غزه را به صلیب سرخ تحویل خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر یونیسف امروز اعلام کرد که از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، ۴۷ کودک فلسطینی در کرانه باختری و قدس به دست نیرو‌ها و شهرک‌نشینان اسرائیلی شهید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه اوکراین ادعا کرد بیش از هزار شهروند از کشور‌های آفریقایی با تشویق روسیه در کنار نیرو‌های روسی می‌جنگند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با آغاز سکوت انتخاباتی از صبح فردا، کمیسیون انتخابات عراق ضمن اعلام آمادگی کامل، درباره هرگونه فعالیت تبلیغاتی تا پایان رأی‌گیری عمومی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شورای اقتصادی کاخ سفید اعلام کرد که تاثیر منفی تعطیلی طولانی‌مدت دولت بر اقتصاد آمریکا بسیار بدتر از پیش‌بینی‌ها بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ائتلاف ۱۰ کشوری JEF به ریاست انگلیس، در شمال نروژ رزمایشی را با سناریوی درگیری احتمالی با روسیه پس از آتش‌بس اوکراین انجام دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنگ، زیرساخت‌های غزه را نابود کرده و دو میلیون تُن زباله، فاضلاب و آلودگی گسترده، زندگی و سلامت مردم را به شدت تهدید می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» السودانی با تاکید بر اینکه انتخابات مُلک مردم است، از تمام استان‌ها خواست تا با رای آگاهانه، نقشه راه انتقال مسالمت‌آمیز قدرت را ترسیم کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا اعلام کرد که به‌زودی و در پی قطعنامه شورای امنیت، نام الجولانی و وزیر کشور او را از فهرست تحریم‌ها حذف خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است