بین‌الملل 16:49 - 27 مهر 1400

روسیه درصدد به رسمیت شناختن طالبان نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه امروز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد که مسکو موضوع به رسمیت شناختن طالبان را مورد بررسی قرار نداده است.

وزیر خارجه روسیه در حاشیه هجدهمین نشست سالیانه اندیشکده «باشگاه گفتگوی والدای» گفت: به رسمیت شناختن رسمی طالبان مورد بحث قرار نمی‌ گیرد و این موضوع، (تا کنون) علناً هم اعلام شده است.

سرگئی لاوروف همچنین ابراز امیدواری کرد که طالبان به وعده‌ های خود عمل و تدابیری را اتخاذ خواهند کرد تا از فراگیر و همه‌ شمول بودن دولت افغانستان نه تنها از نظر قومی بلکه از نظر سیاسی نیز اطمینان حاصل کنند.

این در حالیست که طالبان از سایر کشورها درخواست کرده است تا به منظور تسهیل کمک به وضعیت جاری مردم در افغانستان، دولت این کشور را به رسمیت بشناسند.

از سوی دیگر، وزارت خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد که نشست مسکو درباره افغانستان که برای روز چهارشنبه تدارک دیده شده است، بر وضعیت سیاسی و نظامی این کشور، تشکیل دولت فراگیر و تلاش بین المللی برای اجتناب از بحران انسانی در افغانستان متمرکز خواهد بود.

این وزارتخانه می افزاید: قرار است در پایان این نشست بیانیه مشترکی صادر شود.

نشست مسکو درباره افغانستان با مشارکت نمایندگان ۱۰ کشور منطقه و یک هیئت بلندپایه طالبان برگزار می شود و سرگئی لاوروف وزیر خارج روسیه هم در آن حضور خواهد داشت.

این در حالی است که وزارت خارجه آمریکا می گوید نمایندگان این کشور به مذاکرات مسکو درباره افغانستان، ملحق نخواهند شد. «زلمای خلیلزاد» نماینده ویژه کاخ سفید در امور افغانستان هم روز گذشته از مقام خود کناره گیری کرد و قرار است «توماس وست» معاون وی، کار او را ادامه دهد.


11279617
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریاست‌جمهوری سوریه اعلام کرد اخبار همکاری الجولانی با ائتلاف بین‌المللی صحت ندارد و همه تصمیمات به‌صورت مستقل اتخاذ شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ از وزارت خزانه‌داری خواست درباره ارتباط مجرم جنسی مشهور با بیل کلینتون و دیگر دموکرات‌ها تحقیق کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اصرار اردوغان بر تجزیه رسمی قبرس، رئیس جمهور این کشور هشدار داد که چنین مواضعی مانع پیوستن آنکارا به اتحادیه اروپا خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نظرسنجی نشان می‌دهد که بیش از نیمی از صهیونیست‌ها با عفو بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از اتهامات فساد، مخالفت دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ در حال فروش ۴۸ فروند اف-۳۵ به عربستان است؛ معامله‌ای که نگرانی‌های اسرائیل را برانگیخته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع روسی، هشت پهپاد اوکراینی که قصد حمله به یک نیروگاه هسته‌ای در جنوب غربی روسیه را داشتند سرنگون شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر مجارستان اعلام کرد که دادخواستی رسمی به دادگاه اروپایی ارائه خواهد کرد تا مانع اجرای تصمیم اتحادیه اروپا برای توقف واردات گاز روسیه شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی حافظ صلح سازمان ملل اعلام کرد دیوار مرزی رژیم صهیونیستی از مرز مشخص شده توسط این سازمان عبور کرده که به معنای نقض تمامیت ارضی لبنان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جمهوری آذربایجان سفیر روسیه را فراخواند و نسبت به خسارت وارده به سفارت خود در کی‌یف اعتراض شدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشی فاش‌کرد ده‌ها کشور، از باکو تا آمریکا در اوج اتهامات نسل‌کشی، به تامین نفت و سوخت مورد استفاده در حملات نظامی اسرائیل ادامه داده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است