علمی فناوری 16:36 - 01 خرداد 1401

امنیت غذایی در حوزه بهداشت دام در ۳ حوزه کاربردی تامین می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، همکاری میان بخش دولتی و خصوصی منجر به تعریف پروژه‌های مشترکی شد تا تامین بهداشت دام؛ امنیت غذایی پایدار در کشور ایجاد کند.

در همین راستا تقسیم کار ملی در ۳ حوزه دارو، واکسن و کیت تشخیص شکل گرفت و در این اتفاق ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری، صنایع مرتبط و دانشگاه‌ها با هم همکاری می‌کنند. تامین امنیت غذایی به عنوان یک هدف ملی نیازمند همکاری و استفاده از ظرفیت های موجود در کشور در همه بخش ها است.

به همین دلیل در بخش تامین داروی مورد نیاز در صنعت بهداشت دام دانشگاه های توانمندی چون دانشگاه سمنان، فردوسی مشهد و لرستان شناسایی و از ظرفیت آن استفاده خواهد شد. در حوزه واکسن هم دانشگاه های تهران، شیراز و اهواز به عنوان توانمندان این حوزه شناسایی شدند و در تامین کیت های تشخیصی دانشگاه های اهواز، ارومیه، کرمان و شهرکرد اعلام آمادگی کرده‌اند.

البته در این میان شرکت های دانش بنیان هم وارد میدان شده اند و در کنار دانشگاه ها و ستاد ایستاده اند تا این هدف در کشور محقق شود. یک همکاری همه جانبه میان بخش دولتی، خصوصی، مراکز علمی، صنعت و فعالان این حوزه که به نتایج درست و قابل قبولی خواهد رسید و کشور از عواید این همکاری ها بهره مند خواهد شد.


11569688
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با انتشار گزارشی علمی، به بررسی یکی از باور‌های رایج درباره تأثیر مصرف سیر خام ناشتا بر کاهش وزن پرداخت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: تدوین آیین‌نامه اجرایی مشترک با فدراسیون فوتبال مسیر تازه‌ای برای رشد فوتبال و فوتسال ایجاد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین واکنش بسیاری از افراد هنگام بروز علائم سرماخوردگی، مصرف سریع آنتی‌بیوتیک است. اما آیا این دارو‌ها واقعاً می‌توانند در بهبود سرماخوردگی کمک کننده باشند یا برعکس سلامت فرد را به خطر می‌اندازند؟
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج کتبی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تجهیزات دندان پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: اکنون ۳۰ درصد از نیاز بازار داخلی توسط تولید کنندگان تجهیزات دندان پزشکی تامین می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش با هشدار نسبت به تبلیغات کلاهبرداری رزرو صندلی در دانشگاه‌های پزشکی، گفت: ادعا و شایعات مربوط به «صندلی‌فروشی» دانشگاه‌ها که به خصوص درباره دانشگاه‌های علوم پزشکی مطرح می‌شود کاملا کذب بوده و کلاهبرداری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به وضعیت کنونی کشور، مدارس مانند سایر بخش‌ها باید مصرف آب و انرژی خود را مطابق شرایط مدیریت کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: در سال‌های اخیر بیش از ۸ میلیون مترمربع آسفالت و ایزوگام در محوطه مدارس کشور اجرا شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مقارنه ماه و سیاره زحل، همچنین قرار داشتن ماه در تربیع اول و فرصت رصد گودال‌ها و دیگر عوارض سطح ماه، از رویداد‌های نجومی هفته پیش‌رو است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معمولا از ملاتونین به عنوان دارویی برای رفع بی‌خوابی استفاده می‌کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است