علمی فناوری 16:36 - 01 خرداد 1401

امنیت غذایی در حوزه بهداشت دام در ۳ حوزه کاربردی تامین می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، همکاری میان بخش دولتی و خصوصی منجر به تعریف پروژه‌های مشترکی شد تا تامین بهداشت دام؛ امنیت غذایی پایدار در کشور ایجاد کند.

در همین راستا تقسیم کار ملی در ۳ حوزه دارو، واکسن و کیت تشخیص شکل گرفت و در این اتفاق ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری، صنایع مرتبط و دانشگاه‌ها با هم همکاری می‌کنند. تامین امنیت غذایی به عنوان یک هدف ملی نیازمند همکاری و استفاده از ظرفیت های موجود در کشور در همه بخش ها است.

به همین دلیل در بخش تامین داروی مورد نیاز در صنعت بهداشت دام دانشگاه های توانمندی چون دانشگاه سمنان، فردوسی مشهد و لرستان شناسایی و از ظرفیت آن استفاده خواهد شد. در حوزه واکسن هم دانشگاه های تهران، شیراز و اهواز به عنوان توانمندان این حوزه شناسایی شدند و در تامین کیت های تشخیصی دانشگاه های اهواز، ارومیه، کرمان و شهرکرد اعلام آمادگی کرده‌اند.

البته در این میان شرکت های دانش بنیان هم وارد میدان شده اند و در کنار دانشگاه ها و ستاد ایستاده اند تا این هدف در کشور محقق شود. یک همکاری همه جانبه میان بخش دولتی، خصوصی، مراکز علمی، صنعت و فعالان این حوزه که به نتایج درست و قابل قبولی خواهد رسید و کشور از عواید این همکاری ها بهره مند خواهد شد.


11569688
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب سنتی برای مقابله با درد‌ها پیشنهادی ویژه دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته عضو تیم یک شرکت دانش‌بنیان، شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم OpSim برای نخستین‌بار در کشور توسعه یافته و با بهره‌گیری از واقعیت مجازی، امکان تمرین ایمن و واقع‌گرایانه مهارت‌های تخصصی جراحی را برای رزیدنت‌های چشم‌پزشکی فراهم می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با پایان یافتن رقابت‌های برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی نفرات برتر این رقابت با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور معرفی شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا مبنی بر ارائه آموزش مجازی در مدارس و دانشگاه‌های برخی استان‌ها از جمله تهران، دانشگاه آزاد اسلامی در اطلاعیه‌ای جزییات فعالیت‌های آموزشی اداری واحد‌های خود برای فردا، شنبه ۸ آذر را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، در اختتامیه مسابقات بین‌المللی رایان گفت: هوش مصنوعی به زبان مشترک آینده جهان تبدیل شده و ایران برای حفظ جایگاه علمی خود ناگزیر است در این عرصه نقش پیشرو ایفا کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور تاکید کرد: آینده را منابع خام نمی‌سازد؛ آینده را مغز‌های آماده، دل‌های امیدوار و فناوری ایرانی می‌سازد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با تشخیص مزاج کودک راحت‌تر می‌توان رفتار آنها را درک کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی جدیدی از فرآورده‌های شوینده و پاک‌کننده فاقد مجوز و ایمنی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، به تشریح راهکار‌های پیشگیری از آنفلوانزا و اهمیت واکسیناسیون در کودکان و نوزادان پرداخت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تعداد سیارک‌های نزدیک به زمین در نوامبر امسال به ۴۰۰۰۰ رسید و این تعداد همچنان به سرعت در حال افزایش است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است