علمی فناوری 16:36 - 01 خرداد 1401

امنیت غذایی در حوزه بهداشت دام در ۳ حوزه کاربردی تامین می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، همکاری میان بخش دولتی و خصوصی منجر به تعریف پروژه‌های مشترکی شد تا تامین بهداشت دام؛ امنیت غذایی پایدار در کشور ایجاد کند.

در همین راستا تقسیم کار ملی در ۳ حوزه دارو، واکسن و کیت تشخیص شکل گرفت و در این اتفاق ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری، صنایع مرتبط و دانشگاه‌ها با هم همکاری می‌کنند. تامین امنیت غذایی به عنوان یک هدف ملی نیازمند همکاری و استفاده از ظرفیت های موجود در کشور در همه بخش ها است.

به همین دلیل در بخش تامین داروی مورد نیاز در صنعت بهداشت دام دانشگاه های توانمندی چون دانشگاه سمنان، فردوسی مشهد و لرستان شناسایی و از ظرفیت آن استفاده خواهد شد. در حوزه واکسن هم دانشگاه های تهران، شیراز و اهواز به عنوان توانمندان این حوزه شناسایی شدند و در تامین کیت های تشخیصی دانشگاه های اهواز، ارومیه، کرمان و شهرکرد اعلام آمادگی کرده‌اند.

البته در این میان شرکت های دانش بنیان هم وارد میدان شده اند و در کنار دانشگاه ها و ستاد ایستاده اند تا این هدف در کشور محقق شود. یک همکاری همه جانبه میان بخش دولتی، خصوصی، مراکز علمی، صنعت و فعالان این حوزه که به نتایج درست و قابل قبولی خواهد رسید و کشور از عواید این همکاری ها بهره مند خواهد شد.


11569688
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته سخنگوی اورژانس استان تهران میزان تماس‌های مردم تهران با اورژانس به دلیل مشکلات تنفسی ۱۵ درصد افزایش داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نخستین همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور اپراتورها و نهادهای خصوصی برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند سبزیجاتی مانند بروکلی به دلیل داشتن ترکیبی منحصر‌به‌فرد از آنتی‌اکسیدان‌ها، سولفورافان و فولات می‌توانند با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو، در کاهش خطر ابتلا به آلزایمر نقش مهمی داشته باشند؛ نقشی که در کنار ورز...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان غذا و دارو از ثبات در ذخایر دارو‌های اساسی کشور برای کنترل نوسان بازار خبر داد و در عین حال نسبت به رشد مصرف غیرضروری آنتی‌بیوتیک‌ها در فصل آنفلوآنزا هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی با هدف حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه بازار جهانی فناوری نانو، برنامه اعزام هیأت تجاری و فناورانه ایرانی به نمایشگاه بین‌المللی «Tokyo Nano Tech ۲۰۲۶» را برگزار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کپسول فضایی بدون سرنشین «شنژو ۲۲» به ایستگاه فضایی «تیانگونگ» رسید تا سه فضانورد را به زمین بازگرداند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پرواز باری حامل باتری‌های لیتیومی مجهز به سیستم ایمنی فعال تازه توسعه یافته، روز سه‌شنبه چهارم آذر، از فرودگاهی در مرکز چین انجام شد و پیشرفتی در رفع تنگنا‌های جهانی حمل و نقل هوایی ایمن محصولات انرژی پرخطر را رقم زد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهش جدید دانشگاه استرالیای جنوبی نشان می‌دهد هوش مصنوعی در خلاقیت هرگز نمی‌تواند با خلاق‌ترین انسان‌ها رقابت کند. بر اساس این مطالعه، خلاقیت مدل‌های زبانی بزرگ دارای یک سقف ریاضی است و حداکثر می‌تواند به سطح یک انسان معمولی برسد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون سراسری پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی هم از منظر حجم تقاضا و هم از نظر ویژگی‌های جمعیت شرکت‌کننده، فرصت‌های جدیدی را پیش روی سیاست‌گذاران نظام سلامت قرار می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: برای حفظ ایمنی دانش‌آموزان، استفاده از بخاری‌های شعله‌دار کاملاً ممنوع شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است