بین‌الملل 12:44 - 27 مهر 1400

رژیم صهیونیستی شهرک‌سازی‌ها در «جولان اشغالی» را گسترش می دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، رژیم صهیونیستی قصد دارد شهرک سازی ها در جولان اشغالی را تشدید کند. به همین منظور، مقامات صهیونیست اعلام کرده اند که در آینده ۷ هزار واحد مسکونی جدید برای شهرک نشینان خواهند ساخت.

بر اساس این گزارش، طرح جدید شهرک سازی های رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی قرار است تا سال ۲۰۲۶ به مرحله اجراء برسد. این درحالی است که پیشتر نیز طرح های دیگری برای گسترش شهرک سازی ها در جولان اشغالی پیاده سازی شده بود.

این درحالی است که صهیونیستها همزمان شهرک سازی ها در اراضی اشغالی فلسطین را گسترش می دهند. پیشتر کابینه بنت به شهرک‌نشینان رژیم صهیونیستی وعده داد که هر ۳ ماه یک بار مجوز جدیدی برای شهرک سازی ها به آنها اعطا کند. مجوزها برای ساخت و سازهای غیرقانونی در کرانه باختری و قدس اشغالی اعطا خواهد شد.

«ایلیت شاکید» وزیر داخلی رژیم صهیونیستی ضمن تأیید خبر مذکور، اعلام کرد: اعضای کابینه با اعطای مجوزهای ساخت و ساز مذکور موافقت کرده‌اند. گفتنی است، از زمان روی کار آمدن نفتالی بنت در سوم تیرماه، شهرک سازی ها در اراضی اشغالی بیش از پیش گسترش یافته است.


11279002
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار مقامات مرزی ایران و افغانستان، والی طالبان در فراه و استاندار خراسان جنوبی بر توسعه روابط اقتصادی و زیرساختی تأکید کردند. این چهارمین دیدار دو طرف در یک سال گذشته است که به گفته آنها به رشد ۳۰ درصدی مبادلات مرزی انجامیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه می‌گوید هواپیمای باری نظامی این کشور در نزدیکی مرز جمهوری آذربایجان و گرجستان سقوط کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه طالبان در بیانیه‌ای انفجار مرگبار در منطقه قلعه سرخ دهلی و انفجار در اسلام آباد را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیساریای عالی انتخابات عراق اعلام کرد که هیچ تمدیدی برای رأی‌گیری در نظر گرفته نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انجمن «فاو–زاخو» با صدور بیانیه‌ای از درگذشت نامزد خود در انتخابات پارلمانی، «عدی العجمان» در استان بصره خبر داده و عزای عمومی اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی خواستار اقامه نماز باران در روز پنجشنبه در تمامی مناطق عربستان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سارقان، مجسمه‌های باستانی مربوط به دوران روم را از موزه ملی سوریه به سرقت بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور نخست‌وزیر عراق، اعلام کرد که ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» تصمیم دارد بدون تأخیر و بر اساس الزامات قانون اساسی، دولت جدید را تشکیل دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین روز سه‌شنبه اعلام کرد که هیچ توضیحی از سوی ایالات متحده درباره اظهارات ترامپ مبنی بر ازسرگیری آزمایش‌های سلاح هسته‌ای دریافت نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد الحسان روند رأی‌گیری در عراق را منظم، مستقل و آرام توصیف کرد و گفت سازمان ملل از عملکرد کمیسیون انتخابات تمجید می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است