اقتصادی 02:22 - 22 تیر 1399
نرخ بیکاری ترکیه به زیر ۱۳ درصد رسید.

ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری ترکیه

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، مرکز آمار ترکیه در گزارشی اعلام کرد که نرخ بیکاری این کشور  در دوازده ماه منتهی به آوریل به ۱۲.۸ درصد رسیده که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۰.۲ درصد کمتر شده است. 

شمار افراد فاقد شغل ۱۵ سال و بیشتر تا پایان ماه مارس با ۵۰۲  هزار نفر افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۴.۲۳ میلیون نفر رسیده است. بیشترین افزایش فرصت های شغلی مربوط به بخش خدمات بوده است.

طی این مدت شمار جمعیت غیرفعال بازار کار ۶۰۲ هزار نفر کمتر شده و به ۳۱.۱ میلیون نفر رسیده است. از سوی دیگر شمار شاغلین در ترکیه تا پایان ماه آوریل با ۵۰۲هزار نفر افزایش در مقایسه با ماه قبل به ۲۶ میلیون و ۸۰۲ هزار نفر رسیده است که نشان می‌دهد نرخ اشتغال با افزایش ۰.۶ درصدی نسبت به آوریل سال گذشته در سطح ۴۴.۸ درصد ایستاده است.

طی این مدت میزان مشارکت در بازار کار۴۷.۲ درصد بوده است که ۵.۷ درصد کمتر از رقم ثبت شده در مدت مشابه سال قبل محسوب می‌شود. نرخ اشتغال برای مردان از ۷۲.۵ درصد در آوریل سال گذشته به ۶۸.۹ درصد در آوریل امسال کاهش پیدا کرده است. برای زنان نیز این نرخ ۳۰.۷ درصد اندازه گیری شده که ۲.۸ درصد کمتر از آوریل سال گذشته بوده است.

طبق اعلام مرکز آمار ترکیه، در شرایطی که نرخ بیکاری جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله با ۱.۲ درصد افزایش  نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۲۴.۴  درصد رسیده است که این نرخ کماکان یکی از بالاترین نرخ های بیکاری ثبت شده این گروه سنی در طول یک دهه اخیر محسوب می‌شود.

سال گذشته نرخ بیکاری ترکیه بین ۹.۶ و ۱۳.۵ درصد در نوسان بود. طی برنامه جدید اقتصادی ترکیه که در ماه سپتامبر سال قبل اعلام شد، نرخ بیکاری تا پایان امسال باید به ۱۱.۸ درصد برسد. این کشور رسیدن به نرخ بیکاری تک‌رقمی را در سال ۲۰۲۱ هدف‌گذاری کرده است.  

متوسط نرخ بیکاری ترکیه در بازه زمانی ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۹ معادل ۱۰.۳ درصد بوده که بالاترین نرخ بیکاری این کشور در بازه زمانی ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ مربوط به ژانویه و فوریه سال ۲۰۰۹ با ۱۴.۷ درصد و کمترین نرخ مربوط به ژوئن۲۰۱۲ با ۷.۳درصد بوده است.

انتهای پیام


10613915
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواسط هفته آینده تا پایان هفته همزمان با کاهش دما شاهد افزایش غِلظت آلاینده‌های جوی خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موسسه تحقیقات خاک و آب گفت: سالانه اراضی کشاورزی کشور به ۵ میلیون تن انواع کود شیمیایی و مواد آلی نیاز دارد که حداکثر ۳.۵ میلیون تن کود توسط بخش دولتی و خصوصی تامین می شود‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: حذف ماده ۵۰ از قانون برنامه هفتم عقب‌گردی در سیاست‌گذاری زمین و مانعی برای تحقق اهداف تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بازرگانی مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: در ۹ ماهه امسال، ۹۵ درصد از مجموع کالا و تجهیزات مورد نیاز پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی از منابع داخلی تامین شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس برآورد اعتبارات موجود، هدف‌گذاری ما برای سال ۱۴۰۴ اجرای نزدیک به ۳۰ هزار هکتار سامانه نوین آبیاری در بخش کشاورزی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: با اداراتی که دمای آن‌ها از ۲۰ درجه سانتی گراد بیشتر شود، برخورد می‌کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک از افزایش قیمت دام زنده خبر داد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو دام زنده ۴۱۰ تا ۴۲۰ هزارتومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: متأسفانه در برخی از شهر‌های جدید، هنوز کمبود خدماتی وجود دارد که ریشه آن به سال‌ها قبل و تحویل مسکن بدون تکمیل زیرساخت‌ها بازمی‌گردد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته سطح زیرکشت گندم دیم و آبی به حدود ۶ میلیون هکتار رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است