اقتصادی 02:22 - 22 تیر 1399
نرخ بیکاری ترکیه به زیر ۱۳ درصد رسید.

ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری ترکیه

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، مرکز آمار ترکیه در گزارشی اعلام کرد که نرخ بیکاری این کشور  در دوازده ماه منتهی به آوریل به ۱۲.۸ درصد رسیده که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۰.۲ درصد کمتر شده است. 

شمار افراد فاقد شغل ۱۵ سال و بیشتر تا پایان ماه مارس با ۵۰۲  هزار نفر افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۴.۲۳ میلیون نفر رسیده است. بیشترین افزایش فرصت های شغلی مربوط به بخش خدمات بوده است.

طی این مدت شمار جمعیت غیرفعال بازار کار ۶۰۲ هزار نفر کمتر شده و به ۳۱.۱ میلیون نفر رسیده است. از سوی دیگر شمار شاغلین در ترکیه تا پایان ماه آوریل با ۵۰۲هزار نفر افزایش در مقایسه با ماه قبل به ۲۶ میلیون و ۸۰۲ هزار نفر رسیده است که نشان می‌دهد نرخ اشتغال با افزایش ۰.۶ درصدی نسبت به آوریل سال گذشته در سطح ۴۴.۸ درصد ایستاده است.

طی این مدت میزان مشارکت در بازار کار۴۷.۲ درصد بوده است که ۵.۷ درصد کمتر از رقم ثبت شده در مدت مشابه سال قبل محسوب می‌شود. نرخ اشتغال برای مردان از ۷۲.۵ درصد در آوریل سال گذشته به ۶۸.۹ درصد در آوریل امسال کاهش پیدا کرده است. برای زنان نیز این نرخ ۳۰.۷ درصد اندازه گیری شده که ۲.۸ درصد کمتر از آوریل سال گذشته بوده است.

طبق اعلام مرکز آمار ترکیه، در شرایطی که نرخ بیکاری جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله با ۱.۲ درصد افزایش  نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۲۴.۴  درصد رسیده است که این نرخ کماکان یکی از بالاترین نرخ های بیکاری ثبت شده این گروه سنی در طول یک دهه اخیر محسوب می‌شود.

سال گذشته نرخ بیکاری ترکیه بین ۹.۶ و ۱۳.۵ درصد در نوسان بود. طی برنامه جدید اقتصادی ترکیه که در ماه سپتامبر سال قبل اعلام شد، نرخ بیکاری تا پایان امسال باید به ۱۱.۸ درصد برسد. این کشور رسیدن به نرخ بیکاری تک‌رقمی را در سال ۲۰۲۱ هدف‌گذاری کرده است.  

متوسط نرخ بیکاری ترکیه در بازه زمانی ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۹ معادل ۱۰.۳ درصد بوده که بالاترین نرخ بیکاری این کشور در بازه زمانی ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ مربوط به ژانویه و فوریه سال ۲۰۰۹ با ۱۴.۷ درصد و کمترین نرخ مربوط به ژوئن۲۰۱۲ با ۷.۳درصد بوده است.

انتهای پیام


10613915
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قرعه‌کشی عرضه خودرو‌های وارداتی (مربوط به عرضه شماره دهم) امروز انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت:تولید فولاد خام در ایران به حدود ۳۱.۴ میلیون تن رسید که رشد ۲.۲ درصدی را به خود اختصاص داده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت با بیان اینکه ۹۵ درصد تجهیزات ثابت پتروشیمی بومی‌سازی شده است، گفت: واردات ۲ میلیارد تجهیزات صنعت پتروشیمی، لزوم ورود فناوری ایرانی برای بومی‌سازی این تجهیزات را نمایان می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک گردشگری با ثبت سود خالص ۹.۶ همت و رشد ۱۱۱۰ درصدی سودآوری در دوره شش‌ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۴، نسبت کفایت سرمایه خود را نیز به ۵.۳ درصد افزایش داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه، هوشمندسازی نظام مالیاتی و استفاده صد درصدی از صورت‌حساب الکترونیک را گامی مهم در جهت تحقق عدالت مالیاتی و شفافیت اقتصادی دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مهندسی قوای محرکه گفت:تولید شاهین با چهره جدید و موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ تا پایان سال آینده وارد خط تولید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به کشور خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه بارشی در اواسط هفته (سه شنبه) تشدید خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت: اجرای قانون ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در شفاف سازی اراضی موجود در کشور را دارد و می‌تواند بازار مسکن را مدیریت کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است