اجتماعی 15:20 - 13 آذر 1400
معاون وزیر کشور عنوان کرد
رییس ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور فراهم نمودن زمینه حضور معلولان در اجتماع و دسترس پذیر نمودن فضاهای شهری و روستایی برای معلولان، سالمندان و جانبازان را از اولویتهای مجموعه وزارت کشور برشمرد و گفت: با پیگیری های صورت گرفته شهر یزد به عنوان پایلوت شهر دسترس پذیر کشور و در هر استان هم یک شهر به عنوان شهر پایلوت دسترسی پذیری انتخاب شده است.

انتخاب شهرهای پایلوت دسترسی پذیرمعلولان دراستان ها/اعلام حمایت وزارت کشورازاستارتاپ های معلولان

به گزارش ایسنا، مهدی جمالی نژاد در "سومین رویداد ملی استارت آپی در حوزه فناوری های توانبخشی افراد داری معلولیت، سالمندان و جانبازان" در دانشگاه علوم توان بخشی و سلامت اجتماعی گفت: تاکنون بیست جلسه ستاد ملی هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور هر ماهه و بصورت مستمر به ریاست معاون عمران و توسعه امور شهری وروستایی وزیر کشور و دبیری رییس سازمان بهزیستی و همچنین ۶۹ جلسه کمیته های تخصصی ذیل این ستاد با حضور نمایندگان دستگاه ها تشکیل شده و در کنار آن جلسات ستادهای شهرستانی هرماهه و جلسات استانی بصورت فصلی بریاست استانداران برگزار می شود.

وی با اشاره به کمک های مالی وزارت کشور از پروژه های مناسب سازی در چندین شهر زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت، با بیان اینکه برنامه ریزی و همکاری برای فراهم آوردن فرصت های برابر و افرایش مشارکت اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی معلولان عزیز در اولویت برنامه های وزارت کشور قرار دارد، گفت: یکی از شاخص های ارزیابی استانداری ها و فرمانداری ها از جمله در جشنواره شهید رجایی، برگزاری مستمر جلسات استانی و شهرستانی ستادهای مناسب سازی است و ضوابط مختلف این حوزه هم بصورت مستمراصلاح و به روز آوری و به شوراها و شهرداریها و دهیاری ها ابلاغ می شود و نظارت های میدانی هم صورت می گیرد.

وی با اشاره به تشکیل جلسات ستاد ملی با حضور تنی چند از وزرا و روسای سازمان ها با هدف بررسی میزان پیشرفت فعالیتهای مناسب سازی در دستگاه های مختلف و تحقق مصوبات ستادملی، ادامه داد: در اجرای مصوبات ستاد ملی، شهرهای پایلوت برنامه زمانبندی سه ساله ای را نسبت به مناسب سازی محیط معابر، فضاهای شهری و اماکن با کاربری عمومی اعم از دولتی و غیر دولتی، مراکز خرید و تفریحی و وسایل حمل و نقل عمومی تهیه نموده اند.

جمالی نژاد همچنین به تدوین چک لیست و ضوابط نشان(لوگو) دسترسی پذیری اماکن برای معلولان جسمی و حرکتی، پیگیری و تصویب ویراش جدید ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت در شورای عالی شهرسازی و معماری کشور و ابلاغ به استان ها و شهرها اشاره کرد و با بیان اینکه این امر موجب دسترس پذیر شدن ساختمان های احداثی می شود، گفت: حدود ۶۰ درصد شهرداریها این چک لیست را بصورت مکانیزه و حدود ۳۶ درصد بصورت دستی کنترل می نمایند و در چهار درصد شهرداریها که عمدتا شهرهای تازه تاسیس هستند، این چک لیست به نحو دقیقی اعمال نمی شود و پیگیری های لازم برای رعایت این امر صورت گرفته است.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور همچنین با بیان اینکه "شهرهای دانش پایه" یکی از مفاهیم جدید در حوزه مدیریت شهری در مجامع و نهادهای بین المللی است، گفت: در این شهرها که اساس آن اداره شهر برمبنای دانش بومی است، استارت آپ ها جایگاه ویژه ای دارند و ما در مجموعه وزارت کشور و سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور آماده فراهم نمودن زمینه حمایت های مدیریت شهری و روستایی از استارت آپ های معلولان و تشکل های خاص معلولان با هدف افزایش حضور معلولان، سالمندان و جانبازان عزیز در فعالیت های اجتماعی و ورود آنها به فضاهای جدید کار وتلاش هستیم تا فضا و بستر لازم برای پویایی و نشاط آنها فراهم گردد.

انتهای پیام


11349694
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین جلسه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای تهران در استانداری برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روان‌پزشک و درمان‌گر اعتیاد گفت: بی‌تعارف بار‌ها گفته‌ام که مواد مخدر «گُل» در ایران از تمام مواد دیگر مخرب‌تر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز از رویداد شهری تهران با اجرای پنل های تخصصی موضوعات مختلف شهری آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت: سه نقطه حادثه خیز در شاهراه های مهم ارتباطی به منظور کاهش بار ترافیک و درصد وقوع سوانح رانندگی ایمن سازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه یک پایتخت از اجرای عملیات گسترده پاکسازی بساط‌گستران در محور میدان تجریش، خیابان شهرداری تا خیابان شریعتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، بر ضرورت راه‌اندازی مرکز تست سلامت و ایمنی خودرو تاکید کرد و گفت: بیش از ۹۰ درصد از تصادفات جاده‌ای کشور توسط خودرو‌های داخلی رخ می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته‌ای که گذشت، ۴ حادثه مرگبار در معابر پایتخت جان ۴ نفر را گرفت؛ حوادثی که به گفته رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، عمدتا ناشی از بی‌توجهی رانندگان، خستگی، خواب‌آلودگی و تردد‌های غیرمجاز بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون (۷ آذر ماه) در شرایط ناسالم برای همه قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت از تکمیل روند تسویه حساب قرارداد‌های حج تمتع ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: تیمی از متروی تهران برای بررسی شیوه‌های همکاری به کربلا اعزام می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است