بین‌الملل 16:59 - 03 آبان 1400

سفر امیر قطر به عربستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الخلیج آنلاین، دربار قطر اعلام کرد که تمیم بن حمد آل ثانی امیر این کشور امروز برای مشارکت در مراسم رونمایی از «طرح خاورمیانه سبز» به ریاض سفر می‌کند.

در بیانیه رسمی دربار قطر آمده که «تمیم بن حمد»، امیر قطر، به دعوت «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان، در رأس یک هیئت بلندپایه به ریاض سفر خواهد کرد.

او قرار است در مراسم رونمایی از طرح خاورمیانه سبز که با حضور سران کشورها و نمایندگان‌ شرکت‌های جهانی برگزار می‌شود، شرکت کند.

هفته گذشته محمد بن سلمان ولیعهد عربستان، در مراسمی گفت که عربستان می‌کوشد که تا سال ۲۰۶۰ هدف صفر کردن تولید خالص کربن را تحقق بخشد.


11287626
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب الله لبنان اعلام کرد که حق مشروعی برای مقاومت در برابر اشغال اسرائیل رژیم صهیونیستی دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به نیروهای ارتش این رژیم دستور داد تا منطقه مرزی با مصر را منطقه نظامی بسته اعلام کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزینه‌های ارائه شده به ترامپ از «تشدید فشار اقتصادی تا اقدام نظامی در داخل ونزوئلا از جمله احتمالاً علیه تأسیسات نظامی و دولتی» متغیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کره شمالی از تحریم‌های جدید آمریکا انتقاد و تاکید کرد که با «اقدامات مناسب» پاسخ می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت را با هدف تقویت طرح ترامپ برای غزه به کشور‌های شریک ارائه کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مقامات، پس از سرایت آتش‌سوزی زباله به چندین خودرو که منجر به انفجار مهیبی در «برانکس» نیویورک شد، هفت آتش‌نشان زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از کارشناسان امور راهبردی و نظامی با اشاره به نقض مکرر آتش بس غزه از سوی اشغالگران، بحران‌های داخلی رژیم صهیونیستی را ناشی از پایبندی مقاومت به آتش بس دانست. رژیم اسرائیل تاکنون ۱۱۹ بار آتش بس را نقض کرده و رعایت آن توسط حماس نتانیاهو ر...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع کره جنوبی در واکنش به گفته ترامپ اعلام کرد که وزیر دفاع کره جنوبی فکر می‌کند ساخت یک زیردریایی هسته‌ای در داخل کشور «معقول» خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت سازمان ملل امروز در مورد پیش‌نویس قطعنامه‌ای برای حذف نام «ابو محمد الجولانی» رئیس دولت موقت سوریه و «انس خطاب»، وزیر کشور از فهرست تحریم‌ها رأی‌گیری می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان استرالیا قوانینی را تصویب کرده است که به دولت فدرال اجازه می‌دهد سپاه پاسداران را با طرح اتهامات واهی و بی‌اساس در فهرست «تروریسم ملی» قرار دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است