علمی فناوری 12:30 - 18 آذر 1398
ستاری تاکید کرد
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور، شهر هوشمند را نرم‌افزاری برای پیاده‌شدن بر روی سخت‌افزارهای شهرها معرفی کرد.

شهر هوشمند سیستم عاملی برای سخت‌افزار شهرها است/شهرها پلتفورم‌های آینده آموزشی هستند

به گزارش ایسنا، دکتر سورنا ستاری امروز در سومین همایش و نمایشگاه تهران هوشمند گفت: از نظر ما شهر هوشمند یک سیستم عامل جدیدی است که روی سخت افزار تهران باید قرار بگیرد و ماهیت و کاربری این شهر را تغییر دهد.

وی افزود: یک نرم‌افزار و سیستم عامل جدید بر اساس زیست بوم و کاری که جوانان ما انجام می‌دهند، قابلیت اجرا دارد. صنعت از بوم خودمان بیرون می‌آید، طراحی و در نهایت پیاده‌سازی می‌شود و نه این که از خارج بیاید.

ستاری در ادامه تاکید کرد: این نرم افزار به شهرداری این قدرت را می‌دهد که صاحب شهر بشود، در حالی که امروز شهرداری صاحب شهر نیست. هماهنگی‌ها را انجام می‌دهد، اما صاحب اتفاقاتی که در شهر می‌افتد، نیست.

وی خاطرنشان کرد: چند سال پیش در مورد تاکسی‌های اینترنتی بحث‌های زیادی شد و آن موقع شهرداری می‌توانست با ورود موثر و به موقع از این محل درآمد خوبی کسب کند.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به این که اصولا شهرها در آینده دنیا نقش فوق‌العاده‌ای دارند، افزود: در آینده آموزش تا لحظه مرگ ادامه دارد و پلتفورم‌های این آموزش‌ها شهرها هستند. به این ترتیب در آینده شهرها پلتفورم‌های آموزشی هستند.

وی ادامه داد: دانشگاه‌ها باید بدانند که با این فرمان نمی‌توانند پیش بروند، این که افراد صبح به صبح بروند به محیطی بسته و بخواهند چیزهای که ربطی به جامعه آنها ندارد را به عنوان آموزش دریافت کنند، دانشگاه‌های ما را با مشکل مواجهه می‌کند. ما امروز در مورد شهر و نواحی نوآور شهری صحبت می‌کنیم، اینها می‌تواند تحول ایجاد کند.

ستاری تاکید کرد: ما امروز از این صحبت‌ می‌کنیم که شهرداری‌ها می‌توانند به جای کسب درآمد از فروش املاک و تراکم، از محل شهر هوشمند که درآمد بی‌نهایتی است، استفاده کنند.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور تاکید کرد: پتانسیل زیادی داریم که زیر ساخت آن را در مدیریت شهری فراهم کردیم، قطعا در این مسیر هر کسی با کار مدرن جوانان دربیفتد، ور می‌افتد و نمی‌تواند موفق شود. قطعا به این ترتیب در آینده اشتغال افزایش فوق‌العاده‌ای خواهیم داشت و کسب و کارهای سنتی نیز چاره‌ای ندارند مگر خرید استارتاپ‌ها.

وی ادامه داد: با این حرکت جدی که شهرداری آغاز کرده، قطعا اتفاقات مهمی می‌افتد؛ حرکتی که در نواحی نوآوری آغاز شده است، سرمایه جوانان محسوب می‌شود. اهمیتی ندارد زیر زمین چه چیزی داریم.

انتهای پیام


10314397
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کبد یکی از حیاتی‌ترین اندام‌های بدن در متابولیسم و دفع دارو‌ها به‌شمار می‌رود و نقش مهمی در اثربخشی و ایمنی درمان‌ها ایفا می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز آزمون جهاددانشگاهی از بارگذاری نتایج بررسی اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش سال ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: به دلیل شرایط موجود، غیبت دانشجویان در امتحانات ترم اول موجه خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون انتقال دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام رئیس کل سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ از تخصیص حدود ۷.۸ همت از سوی سازمان برنامه و بودجه به سازمان هدفمندی یارانه‌ها خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج آزمون استخدام پیمانی شغل سرایدار ویژه مشمولین بند (ج) ماده (۸۷) قانون برنامه ششم توسعه و همچنین آزمون به‌کارگیری قرارداد کار معین شغل سرایدار سال ۱۴۰۴ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی جهاد دانشگاهی به آدرس hrtc.ir اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت تقویت بنیاد علم، از هدف‌گذاری دولت برای افزایش بودجه پژوهش به یک‌هزار میلیارد تومان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه فضایی صاایران درباره سنگین‌ترین ماهواره ایرانی گفت: «پایا» یا طلوع ۳، ظرف تنها ۱۰ روز پس از پرتاب موفقیت‌آمیز در هفتم دی‌، تصاویر عملیاتی خود را به زمین ارسال کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ۱۴ هزار و ۲۳۷ نفر از استادان دانشگاه‌های مختلف ایران با صدور بیانیه‌ای، اقدام اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را غیرحقوقی، غیرمسئولانه و ضدانسانی توصیف کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید ادعا کرده است که ابزار‌های هوش مصنوعی ممکن است به مرور زمان در تغییر باورها، ارزش‌ها و حتی تصمیمات شخصی افراد نقش داشته باشند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است