بین‌الملل 15:05 - 18 آذر 1398
فرستاده ویژه چین به خاورمیانه بر مخالفت کشورش با تمامی اقدامات رژیم صهیونیستی برای الحاق منطقه الاغوار به اراضی تحت اشغال خود و یهودی‌سازی بخش قدیمی شهر الخلیل تاکید کرد.

مخالفت قاطع چین با اقدامات رژیم صهیونیستی درباره الاغوار

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، ژای جوآن، فرستاده ویژه چین به خاورمیانه در کنفرانس مطبوعاتی در سفارت این کشور در شهر رام‌الله اظهار کرد: اسرائیل باید تمامی اقدامات خود را که موجب افزایش خشونت‌ها در اراضی فلسطین می‌شوند، از جمله گسترش شهرک‌سازی‌ها و اتفاقات قدس را متوقف کند.

وی گفت: آمریکا روابط بین‌المللی را تهدید کرده و به عدالت جهانی ضربه می‌زند این امر زیان‌هایی را به روند برقراری صلح میان دو طرف فلسطینی و اسرائیلی وارد می‌کند. اظهارات مایک پامپئو، وزیر خارجه این کشور درباره "مشروع" بودن شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری نیز بر خلاف تمامی قوانین بین‌المللی هستند.

فرستاده ویژه چین به خاورمیانه افزود: مسئولان آمریکایی اخیرا اظهارات غیرمسؤولانه زیادی درباره مسایل خاورمیانه داشته‌اند که به برقراری صلح و امنیت در این منطقه کمکی نمی‌کند. در راس آنها اظهارات پامپئو درباره شهرک‌سازی‌ها بود، همچنین موضعگیری‌های یکجانبه، خودخواهانه و مغرورانه آمریکا به ویژه انتقال سفارت این کشور به قدس و انصراف از تعهدات خود در روند صلح بر شدت تنش‌ها در خاورمیانه افزود.

این مسؤول چینی با تاکید بر موضعگیری ثابت کشورش در مخالفت با هرگونه اقدام یکجانبه  که به اختلافات دو طرف فلسطینی و اسرائیلی دامن می‌زند، از این رژیم خواست از اقدامات خود که موجب تشدید موضعگیری‌ها به زیان روند برقراری صلح می‌شوند، خودداری کند.

او همچنین درباره طرح صلح چین برای پیشبرد روند صلح در خاورمیانه که به تازگی رئیس جمهور این کشور ارائه کرده، گفت: موضعگیری دولت چین نسبت به مساله فلسطین ثابت است و جامعه جهانی به توافق‌های مهمی دست یافته که مهم‌ترین آنها  راه‌حل تشکیل دو کشور، "زمین مقابل صلح" و قطعنامه‌های بین‌المللی مربوطه هستند و من به عنوان فرستاده ویژه در روند صلح تمام تلاش خود را برای پیشبرد آن انجام خواهم داد و رایزنی‌ها با تمامی طرف‌های مربوطه را تقویت خواهم کرد.

انتهای پیام


10314644
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به دلیل افزایش سطح خطر برای افسران ارتش این رژیم و نگرانی‌ها از عملیات‌های ایران و همپیمانانش، تعداد بیشتری از این افسران، از حفاظت امنیتی برخوردار می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون شورای امنیت روسیه گفت رئیس جمهور بازداشت شده ونزوئلا احتمالاً مورد عفو قرار خواهد گرفت، اگر نه توسط ترامپ، بلکه توسط رئیس جمهور بعدی آمریکا.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه کوبا اعلام کرد هاوانا آماده گفت‌وگوی «معنادار» با ایالات متحده است، اما درباره تغییر حکومت خود مذاکره نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مؤسسه حقوق بشری «الضمیر» با انتقاد شدید از سازوکار فعلی گذرگاه رفح، آن را «عقیم و خطرناک» دانست
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که در عملیات مشترک با مسئولان ونزوئلا «الکس ساب» متحد نزدیک نیکولاس مادورو رئیس جمهور سابق این کشور را دستگیر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های سوری اعلام کردند که حمله افراد ناشناس به منطقه در حومه غربی حمص در مرکز سوریه ۹ زخمی برجای گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاهزاده محمد بن سلمان ولیعهد عربستان چهارشنبه شب در کاخ الیمامه در ریاض با فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی از ابتدای اجرای توافق آتش‌بس (۱۰ اکتبر ۲۰۲۵) تا روز چهارشنبه چهارم فوریه ۲۰۲۶، مرتکب یک هزار و ۵۲۰ مورد نقض توافق شده است که در نتیجه آن ۵۵۶ فلسطینی شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع پزشکی «الشفا» پیکر ده‌ها شهید و صندوق‌های متعددی حاوی اعضا و بقایای پیکر انسان‌ها را که توسط رژیم صهیونیستی ربوده شده بودند، تحویل گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که با انقضای پیمان استارت نو (معاهده کاهش تسلیحات هسته‌ای راهبردی)، امضاکنندگان آن دیگر ملزم به رعایت تعهدات آن نیستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است