اجتماعی 13:41 - 05 بهمن 1399

اصلاح مصوبه تعیین عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک به تصویب رسید

به گزارش خبرنگار مهر، اصلاح مصوبه تعیین عوارض تردد جهت مدیریت ترافیک، کاهش تقاضای سفر و کنترل آلودگی هوا در سال ۱۳۹۹ در جلسه امروز شورای شهر مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه مناف هاشمی معاون حمل و نقل، ترافیک شهرداری تهران با توضیح درباره این اصلاحیه گفت: امسال حدود ۲۰ درصد رشد را برای طرح ترافیک دیدیدم و ۲۰ درصد هم برای فروش ۶ ماهه و حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد برای فروش سالانه در نظر گرفته‌ایم.

در ادامه بهاره آروین عضو شورای شهر در تذکری گفت: لوایح عوارضی تنها تا ۱۵ بهمن فرصت بررسی دارند و حال تازه عوارض شورای شهر ارائه شده و این امر باعث می‌شود که ما در عمل انجام شده قرار گیریم و نتوانیم به درستی لوایح را بررسی کنیم.

در ادامه نیز این لایحه به رأی گذاشته شد و با ۱۷ موافق به تصویب رسید.


10918537
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: بیش از ۹۱ هزار نیروی عملیاتی و امدادی با مشارکت سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف امدادی در طرح زمستانه پلیس راهور فعالیت دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هر دو مسیر تونل توحید امشب از ساعت ۲۴ مسدود می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ به مناسبت شب یلدا توصیه‌های ترافیکی را به شهروندان بیان کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که پیرو هشدار سطح زرد آلودگی هوا از فردا یکشنبه تا پایان هفته، افزایش تدریجی غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا لینک‌های «به‌روزرسانی همراه‌بانک» در کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: با اجرای قرارداد جدید، در صورت ورود کامل واگن‌ها، ناوگان متروی تهران با رشد ۷۴ درصدی مواجه خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت:مرحله نخست طرح مقابله با سرقت‌های خرد، منجر به شناسایی و دستگیری هزاران سارق و کشف بیش از ۲۲۰۰ فقره سرقت خودرو شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند دو نفره‌ای که با بیهوش کردن خانم سالمند در بهشت‌زهرا (س)، اموالش را سرقت کردند، دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رحیمی می‌گوید آنچه درخصوص اصلاح قانون مهریه در طرح مجلس آمده، بحث حبس و استفاده از پابند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اعلام کرد که اراذل و اوباش محله پیروزی با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به ضرب گلوله زمین‌گیر و راهی بیمارستان شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است