بین‌الملل 19:16 - 27 مهر 1400
رئیس ائتلاف «دولت قانون» به دنبال تشکیل فراکسیون بزرگتر در پارلمان آینده عراق است و از معترضان به نتایج اخیر انتخابات و ائتلاف‌های شیعی به جز ائتلاف صدر حمایت می‌کند.

حمایت نوری مالکی از مخالفان نتایج انتخابات عراق

به گزارش ایسنا، ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری مالکی که حدود ۳۶ کرسی پارلمان را به دست آورده است، به منظور تشکیل فراکسیون بزرگتر (اکثریت) در پارلمان آتی عراق از همه ائتلاف‌ها و گروه‌هایی که به نتایج انتخابات معترض هستند، حمایت می‌کند.

به نوشته الشرق الاوسط، «مالکی می‌خواهد فراکسیون بزرگتر را بدون در نظر گرفتن مخالفان سنتی خود در میان گروه‌های شیعه، تشکیل دهد».

الشرق الاوسط در ادامه نوشت که قرار است به زودی نشستی در شهر محل زندگی مقتدی صدر با هدف کاهش تنش‌ها میان گروه‌های شیعی برگزار شود تا شکل توافقات آینده مشخص شود.

طبق نتایج اولیه و تقریبا قطعی انتخابات پارلمانی عراق، حزب مقتدی صدر با کسب ۷۳ کرسی، بزرگترین برنده این انتخابات اعلام شد و تأثیر بسزایی در تشکیل دولت خواهد داشت.

 ائتلاف نوری مالکی، نخست‌وزیر پیشین عراق با کسب ۳۷ کرسی، پس از جریان صدر بیشترین کرسی‌های پارلمان در میان احزاب شیعه را از آن خود کرد؛ اما ائتلاف فتح به رهبری هادی عامری نسبت به سال ۲۰۱۸ کرسی‌های کمتری در پارلمان به دست آورد. احزاب کُرد هم ۶۱ کرسی به دست آوردند.

میزان مشارکت در این انتخابات ۴۱ درصد اعلام شده که پایین‌ترین میزان مشارکت از زمان سقوط صدام  در سال ۲۰۰۳ محسوب می‌شود.

انتهای پیام


11279801
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که در هفته جاری ممکن است خبر‌هایی درباره پایان جنگ منتشر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی موقت سازمان ملل در لبنان اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی دیروز به یک گشت یونیفیل در خط آبی شلیک کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای روز هفتم دی ماه در تفرجگاه مارالاگو برنامه‌ریزی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکرات بر سر حل و فصل اوکراین در مورد طرح آمریکا، ضمانت‌های امنیتی و بهبود اقتصادی به هیچ وجه تمام نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریزش دو ساختمان قدیمی در شمال مراکش که از مدت‌ها پیش ترک خورده بود، تا کنون جان ۲۲ نفر را گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد اغلب آمریکایی‌ها ترامپ را مقصر گرانی و دشواری پرداخت هزینه‌های خود می‌دانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد برای نخستین‌بار آشپزی ایتالیایی را از پاستا گرفته تا تیرامیسو، به‌عنوان میراث فرهنگی ناملموس ثبت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر جنبش انصارالله یمن با اشاره به کشتار هزاران زن مسلمان در فلسطین توسط اسرائیل به‌ شدت از سیاست‌های تل‌آویو و حامیان منطقه‌ای آن انتقاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر روز چهارشنبه منطقه هوکایدو در ژاپن را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید کی‌یف و آمریکا به عنوان بخشی از تلاش برای صلح، در مورد بازسازی پس از جنگ بحث خواهند کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است