بین‌الملل 19:16 - 27 مهر 1400
رئیس ائتلاف «دولت قانون» به دنبال تشکیل فراکسیون بزرگتر در پارلمان آینده عراق است و از معترضان به نتایج اخیر انتخابات و ائتلاف‌های شیعی به جز ائتلاف صدر حمایت می‌کند.

حمایت نوری مالکی از مخالفان نتایج انتخابات عراق

به گزارش ایسنا، ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری مالکی که حدود ۳۶ کرسی پارلمان را به دست آورده است، به منظور تشکیل فراکسیون بزرگتر (اکثریت) در پارلمان آتی عراق از همه ائتلاف‌ها و گروه‌هایی که به نتایج انتخابات معترض هستند، حمایت می‌کند.

به نوشته الشرق الاوسط، «مالکی می‌خواهد فراکسیون بزرگتر را بدون در نظر گرفتن مخالفان سنتی خود در میان گروه‌های شیعه، تشکیل دهد».

الشرق الاوسط در ادامه نوشت که قرار است به زودی نشستی در شهر محل زندگی مقتدی صدر با هدف کاهش تنش‌ها میان گروه‌های شیعی برگزار شود تا شکل توافقات آینده مشخص شود.

طبق نتایج اولیه و تقریبا قطعی انتخابات پارلمانی عراق، حزب مقتدی صدر با کسب ۷۳ کرسی، بزرگترین برنده این انتخابات اعلام شد و تأثیر بسزایی در تشکیل دولت خواهد داشت.

 ائتلاف نوری مالکی، نخست‌وزیر پیشین عراق با کسب ۳۷ کرسی، پس از جریان صدر بیشترین کرسی‌های پارلمان در میان احزاب شیعه را از آن خود کرد؛ اما ائتلاف فتح به رهبری هادی عامری نسبت به سال ۲۰۱۸ کرسی‌های کمتری در پارلمان به دست آورد. احزاب کُرد هم ۶۱ کرسی به دست آوردند.

میزان مشارکت در این انتخابات ۴۱ درصد اعلام شده که پایین‌ترین میزان مشارکت از زمان سقوط صدام  در سال ۲۰۰۳ محسوب می‌شود.

انتهای پیام


11279801
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هواپیما‌های جنگی رژیم اشغالگر اسرائیل، شهرک عرب سلیم در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت کویت پیش‌بینی کرد که تحریم‌های جدید آمریکا علیه روسیه، قیمت نفت را بالا برده و تقاضا را متوجه کشور‌های خلیج فارس خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش لیتوانی می‌گوید دو هواپیمای نظامی روسیه برای حدود ۱۸ ثانیه وارد حریم هوایی این کشور شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اظهاراتی با مخالفت آشکار با ترامپ، تاکید کرد که برغوثی آزاد و رهبر غزه نخواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه تحریم‌های آمریکا بر دو شرکت نفتی این کشور را اقدامی «بی‌تاثیر» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پالایشگاه‌های نفت هند پس از قرار گرفتن دو تولیدکننده بزرگ نفت روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا، قصد دارند واردات نفت روسیه را به شدت کاهش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان با تیم های ایران، مراکش و تاجیکستان در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی هم گروه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار سرپرست وزارت مهاجران طالبان با نماینده ویژه انگلیس در کابل، طرفین درباره مدیریت بحران‌های انسانی گفتگو کردند. نماینده انگلیس از آتش‌بس با پاکستان استقبال و کمک ۴ میلیون پوندی لندن به زلزله‌زدگان شرق افغانستان را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برنامه اسکان بشر سازمان ملل هشدار داد که آلودگی ناشی از دود وسایط نقلیه، فعالیت‌های صنعتی و سوزاندن زغال‌سنگ و پلاستیک، سلامت ساکنان شهرهای افغانستان را به شدت تهدید می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان تجارت ترانزیتی با افغانستان را از مرز حیاتی چمن از سر گرفت. این اقدام پس از توافق بر سر آتش‌بس فوری با طالبان در قطر و با اجرای یک برنامه سه‌مرحله‌ای برای پاک‌سازی صدها کامیون محموله معوقه انجام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است