اقتصادی 04:06 - 27 تیر 1398
اقتصاد سنگاپور در سه ماهه منتهی به ماه ژوئن ۳.۴ درصد کوچک شد.

ثبت ضعیف ترین رشد اقتصادی سنگاپور در دهه اخیر

به گزارش ایسنا به نقل از تریدینگ اکونومیکس، تنها سه ماه پس از ثبت رشد بسیار خوب ۳.۸ درصدی در سه ماهه نخست امسال، رشد سه ماهه دوم سال سنگاپور با تشدید جنگ تجاری و کاهش تقاضا برای واردات کالاهای ساخت این کشور با افتی کاملاً قابل توجه به منفی ۳.۴ درصد رسید که از زمان بحران مالی جهانی در سال ۲۰۰۹ تاکنون بی سابقه بوده است.

در بین بخش های مختلف اقتصادی، رشد سه ماهه دوم سال این کشور از ۴.۴ درصد در سه ماهه نخست به منفی ۱.۵ درصد کاهش پیدا کرده است. بخش ساخت و ساز بیشترین کاهش در رشد را داشته است و رشد آن از ۱۳.۳ درصد در سه ماهه نخست امسال به منفی ۷.۶ درصد در سه ماهه دوم رسیده است.

به گفته مقامات سنگاپوری، کاهش تقاضای جهانی برای واردات کالاهای با تکنولوژی بالا و قطعات الکترونیک باعث کاهش درآمد صادراتی این کشور خواهد شد. در شرایطی که سطح واردات سنگاپور در مقایسه با دو سال قبل تغییر چندانی نداشته، اما رسیدن سطح صادرات به پایین‌ترین سطح دو سال اخیر باعث افزایش کسری حساب تجاری شده است.

دفتر لی سین لونگ، نخست‌وزیر سنگاپور نیز اعلام کرده است رشد اقتصادی سنگاپور بر اساس سناریو بدبینانه و خوش‌بینانه در سال جاری معادل ۱.۵ تا ۳.۵ درصد خواهد بود. سنگاپور در تلاش برای امضای موافقت‌نامه آزاد تجاری با اتحادیه اروپا است.

هم چنین بر مبنای ماهانه رشد اقتصادی سنگاپور در ماه ژوئن تنها ۰.۱ درصد بوده که از سال ۲۰۰۹ تاکنون بی سابقه بوده است. متوسط نرخ رشد اقتصادی سنگاپور در بازه زمانی ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۹ معادل ۶.۶۶ درصد بوده است که بالاترین رقم ثبت شده مربوط به سه ماهه نخست سال ۲۰۱۰ با رشد ۳۶.۱ درصدی و کمترین رشد ثبت شده مربوط به سه ماهه پایانی سال ۲۰۰۸ با رشد منفی ۱۳.۴ درصد بوده است.

انتهای پیام


10181015
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن حبوبات گفت: تاخیر چندماهه تخصیص ارز در واردات و خشکسالی عامل اصلی نوسانات قیمت حبوبات در بازار محسوب میشود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد: سقف سهمیه سوخت در نظر گرفته شده برای هر خودروی بنزینی ۲۰۰ لیتر در ماه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت: سهمیه کارت سوخت خودروهای نو شماره هنوز اجرایی نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تاپایان سال بندر چابهار به شبکه ریلی متصل می‌شود، ضمن آنکه کل ۱۲۰ میلیون دلار سرمایه هندی‌ها در این بندر انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست کمیته مشترک بهره‌برداری شبکه‌های برق ایران و ارمنستان با حضور مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران و مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ارمنستان برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سال‌ها پیش، در طبقه‌ی بالای یک مغازه‌ی کوچک در یکی از خیابان‌های شلوغ شهر، جوانی هجده‌ساله با قلبی پر از امید و ذهنی لبریز از رویا، تصمیم گرفت مسیر خودش را بسازد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها در بنادر کشور ارتقای سه بندر به نسل سوم تا پایان برنامه هفتم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: با توجه به شرایط تامین نهاده های دامی پیش بینی می شود که تولید تخم مرغ آذر نسبت به ماه های قبل کاهشی باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تهران خبر داد: سهمیه سوخت هیچ خودروی حذف نمی‌شود و روند عادی سوخت‌گیری در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: سامانه بازارگاه با هدف اصلاح بهبود عرضه نهاده و حذف واسطه‌ها شکل گرفته است، کارایی لازم را ندارد و خود یکی از عوامل برهم زدن نظم بازار است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است