اقتصادی 04:06 - 27 تیر 1398
اقتصاد سنگاپور در سه ماهه منتهی به ماه ژوئن ۳.۴ درصد کوچک شد.

ثبت ضعیف ترین رشد اقتصادی سنگاپور در دهه اخیر

به گزارش ایسنا به نقل از تریدینگ اکونومیکس، تنها سه ماه پس از ثبت رشد بسیار خوب ۳.۸ درصدی در سه ماهه نخست امسال، رشد سه ماهه دوم سال سنگاپور با تشدید جنگ تجاری و کاهش تقاضا برای واردات کالاهای ساخت این کشور با افتی کاملاً قابل توجه به منفی ۳.۴ درصد رسید که از زمان بحران مالی جهانی در سال ۲۰۰۹ تاکنون بی سابقه بوده است.

در بین بخش های مختلف اقتصادی، رشد سه ماهه دوم سال این کشور از ۴.۴ درصد در سه ماهه نخست به منفی ۱.۵ درصد کاهش پیدا کرده است. بخش ساخت و ساز بیشترین کاهش در رشد را داشته است و رشد آن از ۱۳.۳ درصد در سه ماهه نخست امسال به منفی ۷.۶ درصد در سه ماهه دوم رسیده است.

به گفته مقامات سنگاپوری، کاهش تقاضای جهانی برای واردات کالاهای با تکنولوژی بالا و قطعات الکترونیک باعث کاهش درآمد صادراتی این کشور خواهد شد. در شرایطی که سطح واردات سنگاپور در مقایسه با دو سال قبل تغییر چندانی نداشته، اما رسیدن سطح صادرات به پایین‌ترین سطح دو سال اخیر باعث افزایش کسری حساب تجاری شده است.

دفتر لی سین لونگ، نخست‌وزیر سنگاپور نیز اعلام کرده است رشد اقتصادی سنگاپور بر اساس سناریو بدبینانه و خوش‌بینانه در سال جاری معادل ۱.۵ تا ۳.۵ درصد خواهد بود. سنگاپور در تلاش برای امضای موافقت‌نامه آزاد تجاری با اتحادیه اروپا است.

هم چنین بر مبنای ماهانه رشد اقتصادی سنگاپور در ماه ژوئن تنها ۰.۱ درصد بوده که از سال ۲۰۰۹ تاکنون بی سابقه بوده است. متوسط نرخ رشد اقتصادی سنگاپور در بازه زمانی ۱۹۷۵ تا ۲۰۱۹ معادل ۶.۶۶ درصد بوده است که بالاترین رقم ثبت شده مربوط به سه ماهه نخست سال ۲۰۱۰ با رشد ۳۶.۱ درصدی و کمترین رشد ثبت شده مربوط به سه ماهه پایانی سال ۲۰۰۸ با رشد منفی ۱۳.۴ درصد بوده است.

انتهای پیام


10181015
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:نوار غربی تا روز یکشنبه روند افزایش نسبی دما و دوشنبه وزش باد و کاهش نسبی دما انتظار می رود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج - تهران حدفاصل پلیس راه مهرشهر تا امامزاده طاهر را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت گاز استان تهران گفت: گشت ویژه پایش و کنترل مصرف گاز ادارات دولتی و اماکن عمومی با حضور ۱۲۰ گروه تخصصی بازرسی آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از بهره برداری ۴۵۰۰ واحد مسکونی در قالب پروژه‌های شهری و روستایی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: صرفاً بخش جمع‌آوری و انتقال گاز‌های فلر، بدون احتساب تجهیزات پالایشی، ۱.۱ میلیارد دلار هزینه داشته و تا به امروز ۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرک سازمان امور مالیاتی کشور به فعالان اقتصادی گفت: بر اساس قانون، از اول دی‌ماه ۱۴۰۴، صورتحساب‌های کاغذی فاقد اعتبار مالیاتی خواهند بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: صبح امروز لکوموتیو قطار مسافری میانه- تهران، هنگام ورود به ایستگاه هشتگرد از خط خارج شد. خوشبختانه ،به هیچ یک از مسافران آسیبی وارد نشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اصلاح نقاط حادثه‌خیز به ۹۵۵ نقطه و ساخت راه‌های روستایی به ۲۹۰۰ کیلومتر رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشته شاخص کل با رشد ۲.۹۷ درصد به ۳،۳۷۹،۸۵۶ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، بازار تجهیزات ریکاوری و تندرستی در ایران با رشد قابل‌توجهی روبه‌رو شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است