اقتصادی 18:44 - 21 تیر 1399

بدترین فصل درآمدی شرکت‌های آمریکایی از آغاز کرونا رقم‌خورد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، وال‌استریت خود را برای یک فصل ناامیدکننده از گزارشات درآمدهای شرکت‌ها آماده می‌کند. انتظار می‌رود تحت بحران کرونا درآمد شرکت‌ها با سقوطی ۴۴ درصدی روبرو شود که این بدترین عملکرد ۳ ماهه از ۲۰۰۸ تا کنون خواهد بود. در آن زمان درآمد شرکت‌های تحت اس‌اندپی ۵۰۰ در ۳ ماهه چهارم با سقوطی ۶۷ درصدی روبرو شد.

لینزی بل، استراتژیست ارشد سرمایه‌گذاری در آلی اینوست، می‌گوید: از آن جایی که بسیاری از شرکت‌ها در حال حاضر پیش‌بینی خود از میزان درآمدشان را منتشر نکرده‌اند، سرمایه‌گذاران تنها بر اساس درآمدها اقدام نخواهند کرد و منتظر گرایش اقتصاد با پایان این سه ماهه و آغاز سه ماهه بعدی خواهند ماند. تشدید میزان ابتلاء به ویروس کرونا، چشم‌اندازهای مدیریتی و عملکرد قیمتی سهام همگی عواملی خواهند بود که می‌توانند تأثیرات زیادی در بازارها ایجاد کنند.

انتظار می‌رود درآمد شرکت‌های تکنولوژی آمریکا کمتر از همه و ۸ درصد کاهش یابد و درآمد بخش انرژی بیش از همه و ۱۵۴ درصد سقوط کند. در این میان درآمد بخش کالاهای مصرفی هم ۱۱۴ درصد افت خواهد داشت.


10613616
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حذف اراضی ماده ۵۰ و عدم اجرای آن زمینه ساز افزایش قیمت زمین و حبس اراضی مسکونی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تسهیلات بانکی با نرخ ۱۲ درصد برای رانندگان و کامیون‌داران در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از توزیع گسترده روغن بصورت انبوه از روز شنبه در کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی توزیع نهاده مدت دار یا تولید قراردادی را راهکار پایداری تولید و تنظیم بازار اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از نهایی شدن قرارداد‌های مهم سرمایه‌گذاری با برخی کشور‌های علاقه‌مند برای توسعه زیرساخت‌های بنادر ایران خبرداد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت مبتنی بر ارز، از جمله ابزار‌های سرمایه‌گذاری جدید ارزی بازار سرمایه محسوب می‌شوند که منابع آنها صرف طرح‌های تولیدی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:طی این مدت بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان منابع تازه از طریق بانک‌ها در اختیار پروژه‌ها و فعالیت‌های نفتی قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱۸ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه انرژی گفت: بخش عمده‌ای از ناترازی انرژی از طریق اسقاط بخاری‌های فرسوده و کم‌بازده جبران می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: وضعیت پرواز‌ها و فرودگاه‌ها از مراجع رسمی، ملاک عمل قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است