اقتصادی 18:44 - 21 تیر 1399

بدترین فصل درآمدی شرکت‌های آمریکایی از آغاز کرونا رقم‌خورد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، وال‌استریت خود را برای یک فصل ناامیدکننده از گزارشات درآمدهای شرکت‌ها آماده می‌کند. انتظار می‌رود تحت بحران کرونا درآمد شرکت‌ها با سقوطی ۴۴ درصدی روبرو شود که این بدترین عملکرد ۳ ماهه از ۲۰۰۸ تا کنون خواهد بود. در آن زمان درآمد شرکت‌های تحت اس‌اندپی ۵۰۰ در ۳ ماهه چهارم با سقوطی ۶۷ درصدی روبرو شد.

لینزی بل، استراتژیست ارشد سرمایه‌گذاری در آلی اینوست، می‌گوید: از آن جایی که بسیاری از شرکت‌ها در حال حاضر پیش‌بینی خود از میزان درآمدشان را منتشر نکرده‌اند، سرمایه‌گذاران تنها بر اساس درآمدها اقدام نخواهند کرد و منتظر گرایش اقتصاد با پایان این سه ماهه و آغاز سه ماهه بعدی خواهند ماند. تشدید میزان ابتلاء به ویروس کرونا، چشم‌اندازهای مدیریتی و عملکرد قیمتی سهام همگی عواملی خواهند بود که می‌توانند تأثیرات زیادی در بازارها ایجاد کنند.

انتظار می‌رود درآمد شرکت‌های تکنولوژی آمریکا کمتر از همه و ۸ درصد کاهش یابد و درآمد بخش انرژی بیش از همه و ۱۵۴ درصد سقوط کند. در این میان درآمد بخش کالاهای مصرفی هم ۱۱۴ درصد افت خواهد داشت.


10613616
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» باتوجه به فعال بودن شعب کشیک بانک‌ها فردا بورس فعال است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت فاضلاب تهران با احداث نیروگاه خورشیدی بر روی کانال‌های خروجی پساب تصفیه‌خانه، گامی نوآورانه در مسیر تولید انرژی پاک و مدیریت بهینه منابع آب برداشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به کشور به ۶۳۹ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فردا چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه حراج انواع سکه‌های ضرب ۱۴۰۴ در مرکز مبادله برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هفته گذشته ستاد تنظیم بازار در اقدامی ضربتی و دستوری، نرخ جدید شیر خام را ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و پیوست این مصوبه، قیمت ۴ قلم محصول لبنی مشمول قیمت گذاری را تعیین کرد که بررسی ها نشان می دهد خبری از اجرای این مصوبه نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که خرید اینترنتی به بخش جدانشدنی از زندگی روزمره تبدیل شده است، مدیریت هزینه‌ها بیش از گذشته اهمیت پیدا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: معافیت مالیاتی صندوق‌های ارزی می‌تواند نقش مهمی در افزایش جذابیت آن ایفا کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون از کاهش ۵۰ تا ۶۰ درصدی واردات گوشت قرمز نسبت به سال قبل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس با اشاره به تغییر آیین‌نامه بررسی بودجه، از مشخص نبودن تکلیف وام ازدواج خبر داد و گفت که برخی از نمایندگان با پیشنهاد دولت برای افزایش مالیات بر ارزش افزوده مخالف هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اظهارات یک نماینده، دولت در تلاش است تا با ارائه لایحه مالیات بر مجموع درآمدها، ساختار توزیع یارانه‌ها را بر اساس اصل توانایی پرداخت اصلاح کند و این امر نیازمند یکپارچه‌سازی در قانون مالیات مستقیم است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است