اجتماعی 10:08 - 31 شهریور 1398
دادستان عمومی و انقلاب بهشهر از دستگیری عامل حیوان آزاری در این شهرستان خبر داد و گفت: برای افراد مذکور پرونده قضایی تشکیل شده و مراحل پرونده در حال پیگیری است.

صراط:

دادستان عمومی و انقلاب بهشهر از دستگیری عامل حیوان آزاری در این شهرستان خبر داد و گفت: برای افراد مذکور پرونده قضایی تشکیل شده و مراحل پرونده در حال پیگیری است.

به گزارش فارس هفته گذشته کلیپی در فضای مجازی منتشر شد که در این کلیپ فردی با یک داس در حال قطع کردن گوش الاغ بود و در حال توضیح دادن و فرد دیگری نیز از وی در حال فیلمبرداری بود.

انتشار این کلیپ با واکنش‌های متعددی روبرو شد که مسلم آهنگری فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران در این باره واکنش نشان داد و گفت: با خاطیان برخورد خواهد شد.

علی صداقت دادستان عمومی و انقلاب بهشهر در این زمینه گفت: در پی انتشار فیلمی منزجر کننده از حیوانان آزاری در بهشهر دستور قضایی برای شناسایی و دستگیری عوامل بریدن‌ گوش الاغ صادر شد.

این مقام قضایی تصریح کرد: در حال حاضر متهم که اقدام به بریدن گوش‌های الاغ کرده و فردی که از این اقدام فیلمبرداری کرده، دستگیر شده و تحت نظر قرار دارند.

صداقت تصریح کرد: متهم اصلی پرونده 28 ساله و دارای سوابق کیفری در پرونده‌های سرقت مسلحانه در شهرستان‌های همجوار بوده است.

وی خاطرنشان کرد: حیوان آزاری به عنوان یک عمل غیراخلاقی و خلاف انسانیت و شرع اسلام بوده و موجب جریحه‌دار شدن افکار عمومی شده است که در این راستا دستگاه قضایی استان به طور قاطع با متخلفان برخورد قانونی خواهد کرد.

عامل حیوان‌آزاری دلخراش در مازندران دستگیر شد +عکس


10243884
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا تأکید کرد: پلیس با تفکیک دقیق میان مطالبات قانونی مردم و اقدامات مخرب، ضمن صیانت از حقوق شهروندان، اجازه تبدیل اعتراضات مدنی به ناامنی و آشوب را نداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، گفت: ظهر امروز، یک اتوبوس مسافربری در محدوده پلور از مسیر اصلی خارج شده و وارد کنارگذر مسیر لار به آبگرم رینه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با اشاره به ابعاد شخصیتی و اخلاقی شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: حاج قاسم هیچ‌گاه خود را محور نمی‌دانست و همواره مردم، رزمندگان و خانواده‌های شهدا را اصل می‌دانست؛ او مرد عمل بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور گفت: پلیس ایران جهت حفاظت از حریم و حرمت و امنیت مردم، سناریو‌های آشوب و تجزیه دشمنان وطن را از مسیر شرافت سازمانی، نجابت رفتاری و اشراف عملیاتی نقش برآب می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا، از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور در روز جمعه ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اعتکاف آرمانی مساجد تهران در سال ۱۴۰۴ با عنوان «وصل آرمانی» و با مشارکت گسترده نوجوانان، در بیش از ۶۱۰ مسجد پایتخت برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت گفت: پیگیری زیرساخت‌ها و قرارداد‌های مربوط به حج تمتع سال آینده آغاز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۳ فقره تصادف مرگبار در دومین هفته دی ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره کنترل حیوانات مضر شهری شهرداری تهران گفت: روباه‌ها به‌دلیل خشکسالی، کاهش منابع طبیعی، تخریب زیستگاه‌ها و دسترسی آسان به غذا در محیط شهری وارد محدوده‌های شهری شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا با اعلام آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور، از روان بودن تردد در اغلب محور‌های اصلی و در عین حال انسداد برخی مسیر‌ها به دلیل شرایط جوی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است