اجتماعی 10:08 - 31 شهریور 1398
دادستان عمومی و انقلاب بهشهر از دستگیری عامل حیوان آزاری در این شهرستان خبر داد و گفت: برای افراد مذکور پرونده قضایی تشکیل شده و مراحل پرونده در حال پیگیری است.

صراط:

دادستان عمومی و انقلاب بهشهر از دستگیری عامل حیوان آزاری در این شهرستان خبر داد و گفت: برای افراد مذکور پرونده قضایی تشکیل شده و مراحل پرونده در حال پیگیری است.

به گزارش فارس هفته گذشته کلیپی در فضای مجازی منتشر شد که در این کلیپ فردی با یک داس در حال قطع کردن گوش الاغ بود و در حال توضیح دادن و فرد دیگری نیز از وی در حال فیلمبرداری بود.

انتشار این کلیپ با واکنش‌های متعددی روبرو شد که مسلم آهنگری فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران در این باره واکنش نشان داد و گفت: با خاطیان برخورد خواهد شد.

علی صداقت دادستان عمومی و انقلاب بهشهر در این زمینه گفت: در پی انتشار فیلمی منزجر کننده از حیوانان آزاری در بهشهر دستور قضایی برای شناسایی و دستگیری عوامل بریدن‌ گوش الاغ صادر شد.

این مقام قضایی تصریح کرد: در حال حاضر متهم که اقدام به بریدن گوش‌های الاغ کرده و فردی که از این اقدام فیلمبرداری کرده، دستگیر شده و تحت نظر قرار دارند.

صداقت تصریح کرد: متهم اصلی پرونده 28 ساله و دارای سوابق کیفری در پرونده‌های سرقت مسلحانه در شهرستان‌های همجوار بوده است.

وی خاطرنشان کرد: حیوان آزاری به عنوان یک عمل غیراخلاقی و خلاف انسانیت و شرع اسلام بوده و موجب جریحه‌دار شدن افکار عمومی شده است که در این راستا دستگاه قضایی استان به طور قاطع با متخلفان برخورد قانونی خواهد کرد.

عامل حیوان‌آزاری دلخراش در مازندران دستگیر شد +عکس


10243884
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس تأکید کرد: کیو آرکد کارت خودرو و گواهینامه رانندگی کارکرد عمومی ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس امنیت فاتب با اقدامات سریع، عامل اصلی در محله تهرانپارس را شناسایی و دستگیر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آتش نشانی شهر تهران اعلام کرد: خودرویی که مالک آن تنها دود مختصری از داشبورد دیده بود، دقایقی بعد در میدان آزادی به‌طور کامل شعله‌ور شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: اعضای یک باند حرفه‌ای که با سه شگرد مامورنمایی، سرقت به عنف و کف زنی اموال شهروندان را سرقت می‌کردند شناسایی و دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری ۲۱۰ میلیارد تومانی میان بنیاد علوی و سازمان منطقه آزاد قشم با هدف محرومیت‌زدایی، ارتقای شاخص‌های اجتماعی و توانمندسازی اقتصادی در جزیره قشم، صبح امروز با حضور مدیرعاملان دو مجموعه به امضا رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور اعلام کرد: از ابتدای مهرماه تاکنون حدود ۶۰ هزار وسیله نقلیه به‌دلیل دودزابودن در تهران اعمال قانون شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: تشکیل هیئت‌های ۳ یا ۵ نفره توسط استارتاپ‌ها برای اخذ رضایت از شاکیان خصوصی، از راهکار‌های کاهش پرونده‌های قضایی در حوزه استارتاپ‌هاست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مأموران پلیس‌راه تهران–کرج در جریان گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری موفق به کشف ده‌ها دستگاه کالای قاچاق از یک خودروی سواری پراید شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش کیفیت هوا از فردا شب (۲۸ آبان) تا اواسط هفته آینده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر چهارم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان به عنف خبر داد و گفت: سارقان هر ۲ دارای سابقه و تحت تعقیب بوده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است