اقتصادی 15:39 - 21 تیر 1399

۲۰ هزار خانواده ایثارگر تا یکسال آینده خانه دار می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، سعید اوحدی امروز در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری وزارت راه و شهرسازی و بنیاد شهید و امور ایثارگران در احداث ۲۰ هزار مسکن جامعه ایثارگری گفت: یکی از مشکلات جامعه ایثارگری بحث تأمین مسکن برای آنها است که در این تفاهمنامه تا سقف ۲۰ هزار واحد در استان‌هایی که لیست خانوارهای مشمول آن تهیه شده و در اولویت قرار دارد تا پایان دولت دوازدهم احداث‌ها واگذار می‌شود.

وی افزود: این تعداد واحد مسکونی معادل ساخت و واگذاری همین تعداد مسکن در ۱۰ سال گذشته است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: در روزهای اخیر مصوبه دیگری نیز در بحث ایثارگری در دولت داشته ایم که یکی از آنها افزایش سقف تسهیلات مسکن ایثارگران بود.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: همچنین با توجه به دستور رئیس جمهور مبنی بر اینکه تا پایان این دولت کلیه مطالبات ایثارگران پرداخت شود، مصوبه دیگری نیز در این خصوص در دولت داشتیم و قرار شد همه مطالبات طی ماههای آتی پرداخت شود.

وی خاطرنشان کرد: مصوبه دیگر بازنشستگی پیش از موعد همسران و فرزندان شهدا که در دولت به تصویب رسید و در راستای تحکیم بنیان خانواده ایثارگران است.

همچنین اوحدی در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در این تفاهم نامه زمین ۲۰ هزار واحد مسکونی برای ساخت از سوی وزارت راه و شهرسازی تخصیص می‌یابد، گفت: با اجرای قانون جامع خدمات ایثارگران و آئین نامه‌های مرتبط در صددیم تا مشکلات صنفی جامعه ایثارگری را رفع کنیم.

وی به مصوبه افزایش ۲۰ درصدی سقف تسهیلات مسکن ایثارگران تا ۵۰ هزار فقره وام مسکن در دولت در هفته گذشته اشاره و اظهار کرد: این ۵۰ هزار فقره وام مسکن به عنوان پشتیبان تفاهم نامه امروز مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

اوحدی خاطرنشان کرد: اعتبارات ماده ۳۸ قانون جامع خدمات ایثارگران برای پرداخت مطالبات جامعه ایثارگری آماده است و به محض آنکه نیروهای مسلح احکام مورد نظر را ابلاغ کنند، بنیاد شهید آماده پرداخت این اعتبارات به خانواده‌های شهدا است.


10613337
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی از تدوین نقشه راه تجارت ۱۰ میلیارد دلاری  ایران و پاکستان در سه ماه آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: ۷۳ درصدی سبد انرژی کشور به گاز وابسته است که باید در این زمینه تجدید نظر شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شرکت بهینه سازی مصرف سوخت گفت:هنوز با چالش‌هایی نظیر مشعل‌های گاز‌های فلر مواجه هستیم. وزارت نفت اقداماتی را در این زمینه انجام داده و کارگروهی برای جمع‌آوری و خاموش کردن این مشعل‌ها تشکیل شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه ۲۴ شهریورماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران ۹۲ میلیون تومان معامله می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامه‌ای، شرایط بخشودگی جرائم ۹۵ درصدی مربوط به مالیات بر ارزش افزوده ابرازی در اظهارنامه دوره بهار ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شبیهی گفت: آن چیزی که ما می‌خواهیم این است که ظرفیت تأمین برق را بالا ببریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: برخی گاز‌های گلخانه‌ای شاید ناشی از فعالیت دامداری‌ها باشد، اما با فناوری‌های نوین بخشی از این آلایندگی حذف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی کشور گفت: استفاده از استفاده بهینه از انرژی صرفاً در حد گفتار نیست و نیازمند انجام مجموعه‌ای از توسعه‌ها، اصلاح روندها، سیستم‌ها و استاندارد‌های جهانی است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نظارت بر صنعت بیمه نباید تنها به صدور بیمه‌نامه‌ها محدود شود، بلکه نیاز است که نظارت‌ها بر اساس گزارش‌های منظم و الکترونیکی شرکت‌های بیمه انجام گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: از ابتدای سال تاکنون، ۲۸ جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است