اجتماعی 18:26 - 08 تیر 1401

پیش‌نویس برنامه اقدام درباره رفع پیامدهای کرونا در حوزه گردشگری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی، نشست کارشناسان ارشد سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو (ECO) با حضور مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به‌صورت مجازی برگزار شد.

در این رویداد آسانوف معاون دبیرکل اکو جلسه را آغاز و از ارسال اصلاحات و پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران، جمهوری ازبکستان، جمهوری اسلامی پاکستان و جمهوری آذربایجان برای پیش‌نویس برنامه اقدام درباره رفع پیامدهای پاندمی کووید ۱۹ در حوزه گردشگری به منظور تسریع در بهبود شرایط در منطقه اکو تشکر کرد.

در ادامه عایشه گل، مسئول دبیرخانه سازمان اکو بر بندهای پیش‌نویس مذکور که برای سال‌های ۲۰۲۲ لغایت ۲۰۳۰ تهیه شده بود با همفکری نمایندگان کشورهای عضو اکو مباحث را مورد بررسی قرار داد.

پس از اعلام نظرات اصلاحی و پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران توسط لیلا اژدری مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی پیرامون موضوع تهیه پیش‌نویس، مقرر شد تغییرات اعمال‌شده به کشورهای عضو ارسال شده و برنامه نهایی در چهارمین نشست وزرای گردشگری اکو که مقرر است در ماه نوامبر سال ۲۰۲۲ در شهر بخارا ازبکستان برگزار شود، مورد توافق نهایی قرار گیرد و توسط وزرای گردشگری کشورهای عضو امضا شود.


11609503
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: پرداخت حقوق آبان ماه حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر سازمان تأمین اجتماعی از امروز چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات استان تهران از ورود تمام شهرستان‌های استان به مرحله اجرایی انتخابات خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مسافربر قلابی که با آبمیوه مسموم پسر‌های نوجوان را بی‌هوش می‌کرد و آزار می‌داد، پس از دستگیری مدعی شد به خاطر افسردگی ناشی از ورشکستگی مالی دست به این جنایت‌های سیاه زده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: اعضای یک باند جاعل که در زمینه تهیه و چاپ گواهینامه‌های آموزشی بین المللی فعالیت می‌کردند، دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، از افزایش ۶۳ درصدی تصادفات فوتی بانوان و ۴۸ درصدی قربانیان تصادفات موتورسیکلت‌سواران در ۷ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در شش ماهه نخست سال جاری ۲۷۴ نفر بر اثر مسمومیت با گاز منوکسید کربن در کشور جان خود را از دست دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال‌احمر از توسعه بیمارستان هلال احمر در کنیا خبر داد و گفت: دیپلماسی سلامت و کمک به دیگران بسیار برای ما اهمیت دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از دستگیری یک بدهکار بانکی در شمال غرب تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران به سرعت انجام کار در پروژه میدان سپاه اشاره کرد و گفت: از عرشه زیرگذر ۲ پارت تکمیل شده و یک پارت در خیابان خواجه نصیر باقی مانده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه این سازمان در حوزه اشتغال نسبت به تعهدات پیش‌بینی‌شده، ۱۲۴ درصد رشد داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است