فرهنگی‌هنری 17:07 - 05 بهمن 1399

اصلاحات «قاتل و وحشی» اعمال شد/ ارایه مجدد به شورای پروانه نمایش

به گزارش خبرنگار مهر، فیلم سینمایی «قاتل و وحشی» به کارگردانی حمید نعمت‌الله که از سوی شورای پروانه نمایش اصلاحاتی به آن وارد شده بود بعد از مرتفع کردن این اصلاحات مجدد به شورای پروانه نمایش ارسال شد.

بخش عمده اصلاحات واردشده به این فیلم مربوط با گریم یکی از بازیگران و نیز خشونت برخی سکانس‌های آن بوده است که پس از اعلام نظر اعضای شورای پروانه نمایش، از سوی عوامل، این اصلاحات اعمال شده است.

این فیلم جزو آثاری است که هنوز هیات داوران به ارزیابی آن نپرداخته‌اند و طبق اعلام دبیر جشنواره ورود آن به چرخه داوری فیلم‌های فجر امسال، منوط به اخذ پروانه نمایش است.

در صورت صدور پروانه نمایش، این فیلم طی روزهای آتی برای هیات داوران به نمایش گذاشته می‌شود.

بازیگران اصلی تازه‌ترین فیلم حمید نعمت‌الله، لیلا حاتمی، امین حیایی و شهرام حقیقت‌دوست هستند


10919034
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از تلاش برای حل معضل «کاخ جشنواره» خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، از تلاش برای حل معضل «کاخ جشنواره» خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین اختتامیه نوزدهمین جشنواره سینماحقیقت با معرفی برگزیدگان در تالار وحدت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جای خالی ژانر مذهبی در سینمای کشورمان حس می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هنری اوج در سومین شب اوج هنر از جعفر دهقان هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون تجلیل و تقدیر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حسین زارع‌زاده تاکید کرد که طبق توافق با دبیر رویداد، همچون دوره‌های پیشین مستندهای برتر «سینماحقیقت» را در شبکه مستند به نمایش درمی‌آوریم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌برداری سریال فاخر و عظیم «سلمان فارسی» این روز‌ها در یکی از مهم‌ترین لوکیشن‌های خود جریان دارد؛ عمارت باشکوه بودخشان در شهرک سینمایی و تلویزیونی ایران.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش همزمان با زادروز مهدی فتحی، بازیگر ماندگار سینما و تلویزیون ایران، فیلم سینمایی «دستمزد» را روانه آنتن می‌کند؛ اثری که یکی از نقش‌آفرینی‌های شاخص این هنرمند فقید را در خود جای داده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان مستند «مادر زمین زهرا خانم» از اهمیت و نگاه جشنواره نونزدهم سینما حقیقت به آثار حوزه میراث سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان مستند «مادر زمین زهرا خانم» از اهمیت و نگاه جشنواره نونزدهم سینما حقیقت به آثار حوزه میراث سخن گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است