علمی فناوری 12:27 - 13 مرداد 1400
ادعای یک فیزیکدان
یک فیزیکدان می‌گوید فرازمینی‌های پیشرفته می‌توانند نور ستارگان را برای ارسال پیام به یک تمدن پیشرفته دیگر دستکاری کنند.

ستاره‌ها می‌توانند ابزار ارتباطی بیگانگان باشند

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، بر اساس مقاله‌ای که هفته گذشته توسط "تری رودولف" فیزیکدان کوانتومی "امپریال کالج لندن" منتشر شد، یک تمدن بیگانه پیشرفته می‌تواند نور خارج شده از ستارگان را تغییر دهد تا بتواند در فواصل بسیار زیاد ارتباط برقرار کند.

ایده وی این است که بیگانگان ممکن است از فوتون‌های درهم‌تنیده از ستارگان مختلف برای ارسال پیام‌هایی استفاده کنند که به نظر می‌رسد به صورت تصادفی به ما تماشاگران چشمک می‌زنند. در حالی که این یک حدس و گمان محض است، اما از نظر فیزیک و از نظر فنی قابل تصور است.

"رودولف" می‌گوید، انکسار و پراش فوتون‌ها درهم‌تنیدگی بسیار مفیدی را توزیع می‌کند. درهم‌تنیدگی کوانتومی زمانی اتفاق می‌افتد که دو یا چند ذره به شکل خاصی به هم متصل می‌شوند و هر چقدر هم که با هم فاصله داشته باشند، رفتار مشابهی دارند و مشاهدات و بررسی یکی از ذرات درهم‌تنیده می‌تواند به طور خودکار اطلاعات مربوط به ذرات درهم‌تنیده دیگر را نیز فاش کند و هر اقدامی که روی یکی از این ذرات انجام شود، همیشه بر بقیه ذرات درهم‌تنیده نیز تأثیر می‌گذارد.

گیرنده‌های حالت‌های انتشار -نحوه انتقال سیگنال‌های رادیویی از آنتن ارسال کننده به آنتن دریافت کننده- ممکن است محاسبات کوانتومی توزیع شده را فقط با استفاده از نور خطی و شمارش فوتون انجام دهند. در حالی که محاسبه توزیع شده نیاز به ارتباط سنتی بین گیرنده‌ها دارد، درست مانند محاسبات استاندارد مبتنی بر اندازه گیری، این ارتباط بر اساس نتایج کاملاً تصادفی است و بنابراین ممکن است با نویز اشتباه گرفته شود.

نظریه "رودولف" بر این ایده استوار است که یک تمدن محتاط می‌تواند پراکندگی درهم‌تنیدگی فوتونی خود را با استفاده از نور حرارتی ستارگان مختلف پنهان کند.

فهمیدن این موضوع مستلزم دانستن تعداد فوتون‌ها در حالت‌هایی است که آنها برای بکارگیری انتخاب کرده‌اند، همچنین مستلزم انجام اندازه گیری کوانتومی بدون تخریب تعداد فوتون است.

ارتباط بیگانگان با استفاده از سیستم‌های ستاره‌ای مستلزم فیزیک پیچیده‌ای است که درک آن دشوار است، اما با مطالعه مقاله "رودولف" می‌توان با این نظریه بیشتر آشنا شد.

اگر نظریه "رودولف" دقیق و درست باشد، تمدن پیشرفته‌ای که راه شیری را تحت استعمار خود قرار داده و از طریق ستارگان ارتباط برقرار می‌کند، می‌تواند توضیح دهد که چرا هیچ شواهدی از حیات فرازمینی تاکنون کشف نشده است.

انتهای پیام


11175007
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مردم در شام غریبان سیدالشهدا با حضور مداح اهل بیت نریمان پناهی به عزاداری پرداختند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گرمازدگی در کمین است؛ با چند اقدام ساده می‌توان از آن پیشگیری کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد از امروز آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، تازه‌ترین گزارش‌ها از وضعیت بیماری‌های واگیر و ویروس‌های تنفسی تا تیر ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با ایام محرم، وزارت بهداشت بر رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری برای حفظ سلامت عزاداران تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب اورژانس با اشاره به افزایش دما و موج گرمای تابستانی، بر ضرورت رعایت نکات پیشگیرانه برای مقابله با گرمازدگی تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استفاده از ظرفیت اساتید بازنشسته در دانشگاه‌های غیر انتفاعی تصویب شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی انتقال خون استان تهران در اطلاعیه ای از فعالیت ۷ مرکز اهدای خون در روز جاری عاشورا خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مهندس بلژیکی، عینک هوشمند جدیدی را توسعه داده است که می‌تواند تبلیغات دنیای واقعی را از دید ما پنهان کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت انتخاب رشته در پنجاه و دومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی امشب از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی پایان می‌یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است