اجتماعی 15:52 - 01 خرداد 1401

طرح ساماندهی کولبری در شورای هماهنگی اقتصادی بررسی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جعفر منتظری ظهر یکشنبه در نشست شورای قضائی استان کرمانشاه با اشاره به نشست اخیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی کشور، اظهار کرد: در این نشست طرح ساماندهی کولبری مورد بررسی قرار گرفت و اشکالاتی به آن گرفته شد.

وی افزود: مقرر شد تا این طرح در دولت پیگیری شود و آئین نامه‌ای برای آن تدوین و دوباره در شورای عالی هماهنگی اقتصادی کشور مطرح شود.

به گفته دادستان کل کشور طبق اعلام رئیس جمهور در این نشست این طرح با اولویت در دولت در دستور کار قرار خواهد گرفت.

دادستان کل کشور با اشاره به اجرای طرح اصلاحات اقتصادی توسط دولت، تصریح کرد: تاکنون تلاش زیادی برای اصلاحات اقتصادی از سوی دولت انجام شده و دست به جراحی اقتصادی کشور زده که برای بهبود شرایط به زمان نیاز است.

منتظری امنیت را از ضروریات حیاتی برای هر جامعه‌ای توصیف کرد و گفت: اگر امنیت نباشد سلامت، اقتصاد، علم، دانش و هنر دوام و بقا و رشد پیدا نمی‌کند و از طرفی سلامت جسمی و روحی هم در جامعه وجود نخواهد داشت.

وی بیان کرد: شرایطی که داعش برای مردم منطقه به وجود آورد ناامنی‌هایی که گاهاً در داخل کشور و یا کشورهای دیگر اتفاق می‌افتد شرایط را برای رشد جامعه دچار چالش می‌کند.

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه در کنار امنیت، مردم به اجرای عدالت هم در جامعه نیاز دارند، تاکید کرد: عدالت تنها منحصر به عدالت قضائی نیست همانطور که امروزه در جامعه شناخته می‌شود بلکه عدالت در همه چیز قرار دارد.

وی ادامه داد: این عنصر امروزه کمتر در جامعه وجود دارد و متناسب با جامعه اسلامی که داریم نیست چراکه در برخی از موارد از واحدهای صنفی گرفته تا ادارات عدالت در آنها رعایت نمی‌شود.

منتظری با تاکید بر اینکه هم مردم و هم همه مدیران باید عنصر عدالت را در کارشان مورد توجه قرار دهند، گفت: اگر جامعه‌ای به سمت و سویی برود که تمام افراد آن خود را مقید به رعایت عدالت و انصاف بدانند در آن صورت جامعه روند رو به رشدی را خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: هرچند که عدالت باید در همه افراد جامعه و دستگاه‌های اجرایی مختلف باشد اما در دستگاه قضائی ارتباط این دستگاه با عدالت ارتباط تنگاتنگی است چراکه هر زمان دو فرد در جامعه با هم اختلافی داشته باشند به سراغ سایر ادارات نمی‌روند بلکه به دستگاه قضائی مراجعه می‌کنند.

دادستان کل کشور خطاب به اعضای شورای قضائی استان کرمانشاه گفت: بنابراین انتظار می‌رود کسانی که در این حوزه فعال هستند علاوه بر اینکه در زندگی خودشان عدل و انصاف را رعایت کنند برای مردم هم اجرای عدالت را داشته باشند.

وی تصریح کرد: در این راستا کار قضاوت و کار در دستگاه قضائی بسیار سخت است و باید رویکردی که حضرت علی (ع) در حکومت داری و قضاوت خود داشته را نیز در دستور کار قرار دهیم.

منتظری به اجرای طرح سند تحول قضائی در قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: در این رابطه باید با همکاری سایر دستگاه‌های دیگر تلاش شود تا پیشگیری در اولویت اقدامات قرار گیرد و در کنار آن هم برای کاهش پرونده‌ها تلاش شود.


11569628
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تأکید کرد: انس با قرآن و نقش زنان در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کلید کاهش جرایم و تربیت جامعه سالم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات از توقف نوسان قیمت برنج خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری سازمان حمل و نقل و ترافیک به شهروندان توصیه کرد سفر‌های ضروری خود را مدیریت کرده و حتما با رزرو طرح، داخل محدوده‌های ترافیکی شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش‌های قابل توجه در ۱۷ استان، از آماده‌باش کامل دستگاه‌های امدادی، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از تمهیدات ویژه پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص رصد تخلف فاقد معاینه فنی برای وسایل نقلیه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: فرآوری بافت از نظر ما کاری اعتقادی و فرهنگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و ساختمان شهرداری تهران از پایان عملیات مقاوم‌سازی لرزه‌ای در ۴۵ تقاطع غیرهمسطح پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون نظارت و امور مناطق سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به افزایش قیمت بنزین، گفت: نرخ کرایه تاکسی‌ها طبق مصوبه سال جاری محاسبه می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امور مجلس سازمان بهزیستی کشور گفت: بر اساس قوانین موجود هرگونه مشارکت مردمی با سازمان بهزیستی مشمول معافیت‌های مالیاتی می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است