سیاسی 20:37 - 11 آذر 1404
رئیس ستاد مرکزی هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر گفت: جایگاه و منزلت زن در تراز انقلاب اسلامی، امتداد مسیر حضرت زهرا (س) و خط فاطمی است.

جایگاه زن در تراز انقلاب اسلامی، امتداد خط فاطمی است

باشگاه خبرنگاران جوان - ریحانه سلامی در جلسه ستاد مرکزی هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر، امروز -سه‌شنبه ۱۱ آذرماه- گفت: امسال در ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر قصد داریم، گفتمانی و روایتی از زن ایرانی داشته باشیم که در واقع همان الگوی سوم زن است؛ زنی که نه غربی است و نه شرقی و از الگوی ابتذال زن غربی و انزوای زن شرقی پیروی نمی‌کند. بلکه الگوی سومی است که دارای منزلت و جایگاه والایی است و در کنار فعالیت‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی نقش مادری و همسری را ایفا می‌کند و در سایه جمهوری اسلامی ارتقا یافته و پیشرفت‌های زیادی داشته است.

وی افزود: ما این الگوی سوم را به عنوان یک راهبرد ملی در راستای پیشرفت و تمدن سازی کشور عزیزمان می‌دانیم و در این مسیر رویکرد‌هایی را ترسی کرده‌ایم که برای ارتقای این الگو و روایت زن ایرانی و هویت زن مسلمان ایرانی در تراز انقلاب اسلامی نیاز داریم.

سلامی با اشاره به اهمیت جایگاه و منزلت زن، از حضرت زهرا (س) به عنوان اسوه حسنه یاد کرد و گفت: این مسأله نشان دهنده مقام والای یک زن است که چقدر می‌تواند به درجات عالی برسد. این در واقع باور اسلامی ما و نشان دهنده جایگاه اصلی زن است که چه جایگاه رفیعی دارد.

مادران می‌توانند در حاکمیت سیاسی تاثیرگذار باشد

حجت الاسلام محمدمهدی عرب انصاری مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: امروز در دنیای معاصر هیاهو و نظرات مختلف در مورد جایگاه و نقش بانوان در جوامع وجود دارد. متاسفانه در برخی جوامع امروزی، نقش زنان در حد یک کالا و گاهی کم اهمیت، تقلیل یافته، اما به برکت انقلاب اسلامی، نگاه ما به بانوان یک نگاه ارزشمند و دارای اهمیت ویژه است و الگوی سوم زن در نظام جمهوری اسلامی مطرح و معرفی شد؛ الگویی که مقام معظم رهبری، آن را مطرح کردند و می‌تواند یک منشور جهانی در ارتباط با ارزش زن و نقش مادری در کنار مسئولیت‌های مهم اجتماعی باشد.

وی افزود: مادران تاثیر بسیار فراوانی در موفقیت افراد و زندگی اجتماعی انسان دارند که می‌تواند در حوادث کلان و حاکمیت سیاسی نیز تاثیرگذار باشد و ما وظیفه داریم این نقش و تاثیر را در مناسبت مهمی که پیش رو داریم و در هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر و ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان الگوی نمونه زنان عالم تبیین و بازگو کنیم.

عرب انصاری اضافه کرد: بازتاب رسانه‌ای برنامه‌های بزرگداشت مقام زن مخصوصاً در فضای مجازی و در دنیایی که به شدت تشنه شنیدن سخنان و حرف تازه و نگاه جدید است، اهمیت زیادی دارد و می‌تواند صدای اسلام و بانوی ایرانی را به گوش جهان برساند و لارم است در این شرایط، رسالت خود را به درستی انجام دهیم.

وی افزود: همزمان با ایام بزرگداشت هفته زن چند رویداد بزرگ ملی در سطح کشور برای بانوان طراحی شده و در این مسیر لازم است همه دستگاه‌ها و ظرفیت‌های مردمی، با این ستاد همکاری داشته و در تدوین و اجرای این برنامه‌ها همفکری و مشارکت داشته باشند.

منبع: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی


12246906
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با تشریح سه هدف اصلی اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: دولت عزم خود را برای تغییر شیوه کالابرگ جزم کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مرکزی هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر گفت: جایگاه و منزلت زن در تراز انقلاب اسلامی، امتداد مسیر حضرت زهرا (س) و خط فاطمی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت با وزیر دیوان امیری دیدار و پیرامون راه‌های گسترش روابط دوستانه دوجانبه بحث و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور عراق در دیدار با سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد بر اهمیت تقویت روابط دو کشور تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل‌ نیروهای‌ مسلح، بر انتقال تجربیات قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به سایر بخش‌های مختلف کشور تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: ما با کمک افراد دارای معلولیت و همه ملت ایران ایستاده‌ایم تا کشور عزیزمان را هر چه بهتر بسازیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور «محمد رئیس‌زاده» را برای مدت ۴ سال به عنوان رئیس کل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با بیان اینکه درخصوص قیمت بنزین قرار نبود مردم را شگفت‌زده کنیم، گفت: پروژه‌های فشار افزایی، جلوگیری از فلر سوزی، سرمایه‌گذاری در میادین نفت و گاز و سرمایه‌گذاری روی انرژی خورشیدی و همچنین توسعه حمل و نقل عمومی برای مدیریت و کاه...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی، مهمترین چالش امروز کشور را مسائل اقتصادی عنوان کرد و افزود: اگر در برنامه هفتم می‌خواهیم رشد ۸ درصدی داشته باشیم، باید به بهره وری بیشتر از سرمایه گذاری سهم اختصاص دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی، مهمترین چالش امروز کشور را مسائل اقتصادی عنوان کرد و افزود: اگر در برنامه هفتم می‌خواهیم رشد ۸ درصدی داشته باشیم، باید به بهره وری بیشتر از سرمایه گذاری سهم اختصاص دهیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است