۶۰ درصد مشکل تجهیزات تیراندازان برای المپیک ناشنوایان برطرف شده است

باشگاه خبرنگاران جوان - مصطفی احمدی با یادآوری اینکه سومین مرحله اردوی آماده سازی تیم ملی تیراندازی ناشنوایان روز جمعه (۲۷ تیر) به پایان رسید، گفت: این مرحله از اردو به مدت یک هفته و با حضور ۱۱ ورزشکار پیگیری شد. در این اردو همچون ۲ اردوی قبل، روی مسائل فنی تیراندازان تمرکز و تمرین ویژه آنها تمرکز داشتیم.
وی ادامه داد: البته اردوی دوم تیم ملی تیراندازی ناشنوایان تقریبا همزمان با آغاز جنگ تحمیلی در ایران شد طوریکه ۳ روز پس از آغاز اردو، ناچار به لغو آن شدیم. با این حال اردوی سوم را بر مبنای برنامههای تمرینی که پیش از این تدارک دیده بودیم، پیش بردیم تا با توجه با فاصله زمانی باقی مانده تا المپیک ناشنوایان، به اهداف مان نزدیکتر شویم.
سرمربی تیم ملی تیراندازی ناشنوایان در مورد تجهیزات مورد نیاز در اردوهای این تیم خاطرنشان کرد: به تدریج و برای رسیدگی به وضعیت تجهیزات، اقداماتی انجام شده که منجر به برطرف شدن بخشی از مشکلات و کمبودها شده است. طی اردوهایی که داشتیم، برخی تجهیزات که قابلیت تعمیر داشتند، تعمیر شدند و بخشی از تجهیزات هم خریداری شدند. در مجموع با اقدامات صورت گرفته، ۶۰ درصد تجهیزات لازم برای تمرینات فنی را برطرف کردهایم، ۴۰ درصد باقی مانده که آن هم مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
احمدی همچنین در مورد چگونگی پیگیری تمرینات تیم ملی تیراندازی ناشنوایان تا زمان بازیهای المپیک یادآور شد: تا زمان اعزام به این بازی ها، ۷ – ۶ مرحله اردوی آماده سازی دیگر خواهیم داشت. هر چه به زمان بازیها نزدیکتر شویم، کارهای تکنیکی تیراندازی در جریان اردوها، تخصصیتر پیگیری خواهد شد به خصوص که به جمع بندی دقیق تری از ترکیب اعزامی هم خواهیم رسید.
وی تصریح کرد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته، با توجه به عملکردی که تیراندازان در اردوی سوم داشتند، تعدادی از اردونشینان را برای اردوی آینده حذف میکنیم. اگر جمع بندی نهایی مبنی بر اعزام ۶ تیرانداز به بازیهای المپیک باشد، ۲ نفر را به عنوان رزرو در اردو حفظ میکنیم و تمرینات مان را با ۸ نفر دنبال میکنیم تا بتوانیم روی ترکیب اصلی تمرکز بیشتری داشته باشیم.
سرمربی تیم ملی تیراندازی ناشنوایان از برنامه فدراسیون ورزشهای ناشنوایان برای اردوهای این تیم ابراز رضایت کرد و گفت: این نخستین بار است که برای تیراندازی ناشنوایان ۳ مرحله اردوی منسجم برگزار میشود و این قطعا روی چگونگی حضور تیراندازان در المپیک تاثیرگذار خواهد بود. این رشته در المپیک قبل که به میزبانی برزیل برگزار شد، چهار نماینده و برای المپیک ترکیه هم تنها یک تیرانداز اعزام شدند.
احمدی تاکید کرد: در مورد نتیجه گیری در المپیک از حالا نمیتوان صحبت قابل اتکایی داشت و قولی مبنی بر مدال داد. همه تلاش مان این است که به رکوردهای المپیک نزدیکتر شویم. زمانیکه شرایط رکوردی تیراندازی تقریبا مشخص و نهایی شد، میتوان در مورد نتیجه گیری صحبتهای دقیق تری داشت.
بیست و پنجمین دوره بازیهای المپیک ناشنوایان ۲۴ آبان تا ۶ آذر سال جاری به میزبانی ژاپن برگزار خواهد شد.
منبع: فدراسیون ورزشهای ناشنوایان
12208482